• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Na steam ucet to vazany urcite bude, ale tablet verze bude nejdriv za rok. Ted to vychazi pro PC, Mac a Linux.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HONCKA: To nikdo neví, ale troufám si tvrdit, že to bude vazané na Steam účet. Pokud to udělají samostatně, tak to naštve dost lidí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevite, jak to bude s crossverzema, hlavne me zajima ios, karetni hry nejradsi hraju na ipadu a kdybych si koupil balicek pres steam, tak bych chtel, abych ho mohl pouzivat i v ios verzi
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak hra bude mít nakonec free draft. Komunita se vzbouřila a Valve poslechl https://steamcommunity.com/games/583950/announcements/detail/2535985526495756390
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROTTWEILER: jsem nevedel, ze delal i sw:D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MATHES: Možná to bude tím, že Artifact, SolForge a Star Wars TCG jsou navržený Richard Garfieldem. :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOBORG: sw melo podobnej koncept - tri zony a kdo vyhraje ve dvou, tak vyhral, nicmene tam se pouzivala sila a building pointy misto.

ted jsem si jeste uvedomil, ze combat v ramci jedny line je v podstate stejnej jako solforge.

takze abych upravil predchozi vyrok - artifact mi pripada trochu jako mix sw a solforge
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HOBORG: Nemám, počkáš si o 9 dní déle. :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    MATHES: tak to mi uteklo :) kdyz jsme jako maly haranti hrali mtg kolem 4ed a ice age tak akorat nastoupil middlearth, ale to uz jsme koncili, zdroje byly potreba spis na party :)
    pak jsme se s kamosem vratili k mtg kolem therosu
    star wars sli nejak mimo
    a to je dobre nebo spatne ta podobnost se sw?

ROTTWEILER: kouknu, diky
    a nahodou nakej beta invite nemas? :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HOBORG: Jo, vyhrál jsem beta klíč, tak už budu moci hrát teď v pondělí. Můj plán je možná vrazit do toho dalších 20 dolarů a uvidím jak se bude hra vyvíjet. Zatím se mí líbí po stránce herní, ale ten business model mě dost odrazuje.

Když jsem byl mladší, tak jsem hrál MTG. Teď už je to většinou občas Hearthstone nebo Faeria.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja si nemuzu pomoct, ale me ten artifact pripada jako Star Wars TCG po redesignu
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    nojasne, tak free boostery bych uplne necekal:)
    ale styl a slozitost systemu me docela zaujala
    co ty, pujdes do toho? a mas nejaky tcg zkusenosti?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HOBORG: Doufám, že přitom procházení si našel i to, že 20$ je pouze počáteční investice a všechno další (karty, gauntlet) bude stát peníze. Nic zadarmo si neotevřeš.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tak jo, prosel jsem si info jak to funguje, a pripada mi to velmi zajimavy, hlavne tim jak je to komplexni
    hraju mtg, heartstone jako "zjednodusena" tcg me vubec nelakal, ale za tohle tech 20$ dam a dost se na to tesim :)
    zatim mi prijde jen divny/zbytecnej random efekt to nastaveni smeru utoku
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    KOZLIKK: To už udělali v neděli a začali tutoriálem a vysvětlovali karty daleko víc.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja na to pres vikend trochu koukal a tenhle zpusob provedeni mi prisel ponekud nestastny .. komentatori tam resej karty ktery nikdo nezna, protoze hra nevysla, nikdo nic poradne nevysvetloval .. jediny pouzitelny byly nejaky re-streamy .. overall z toho mam trosku rozporuplny pocity, cekal jsem kapanek neco jinyho, sem zvedavej na to prijeti ... taky jsem si myslel ze to bude trochu konkurence k HS, pro dobro obou stran, ale ted ten pocit uplne nemam
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tenhle víkend se koná turnaj a je streamovaný a jeden z nejlepších zápasů byl s Lifecoach, možná znáte z Hearthstone nebo Gwent. Doporučuji kouknout, protože to ukazuje dost hloubku hry.

[EPIC] Lifecoach vs Dane - Artifact Preview Tournament: Swiss Round 6
    https://www.youtube.com/watch?v=1XI_wWxcD9k
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    To jako jedna hra trva 30 minut jo? Heh...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam