• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    Karetní hra od Valve ze světa Dota 2.

Steam skupina pro Nyx hráče
    rozbalit záhlaví
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Muzem si udelat i turnajek :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN:JANDOS: Imho můžem dát klasicky tabulku s nickama na nástěnku ne? Případně pak vytvořit channel na steamu.
    Jinak jsem si hned z kraje postavil něco na způsob tohohle decku:https://www.artifactfire.com/artifact/deck/red-blue-budget-7412 , ale nemám všechny karty a vyhrávám v casual play tak na 70%, boty jsem rovnou přeskočil. Rozhodně nepobírám celou komplexitu té hry, ale na hraní mi zatim docela stačil ten tutorial a docela mě to chytlo (i tim zpracováním a pro mně novym univerzem).
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MILEWORG: Nevim :D
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    CUZMAN: a co ta vlastne prvy krat odradilo? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    kdyby chtel nekdo hrat tak mu poslu pm steam acc, nevim jak se to hraje s friendama jeste sem to nezkousel... jedinyho mam mileworga v pratelich :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MILEWORG: Mileworgu uz to porid at muzem trenovat spolu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem dal standard bota docela dobre, je to dobra Takticka hra s dobrym rng, stesti tam hraje roli ale kdyz to zkusis a zavres oci a doufas tak i vahrjes :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    je to super hra, uz mam dva decky celkem silny :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem to koupil znova :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MILEWORG: Stan Cifka postoupil ze skupiny, Ondra Strasky ne.
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    prave bezi nejaky turnaj: https://steam.tv/artifact
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MATHES: Jo kdyz nema blockera tak je to defaultne 50% rovne, 25% doprava, 25% doleva. Da se to teda menit spellama a efektama. Kdyz ji polozis naproti necemu tak utoci vzdy rovne.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: pockej, vzdyt kdyz polozim bytost, ktera pred sebou nema blokera, tak je RNG, jestli zautoci doleva/doprava/rovne
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    JANDOS: Viděl jsem spoustu her, kde v prvním kole člověk měl největší smůlu a stejně to vyhrál.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem nakonec také povolil a vyčlenil si částku, kterou do toho nacpu, ta možnost hrát na Linuxu nativně je pro mně super:-) Tak vám tu taky budu oxidovat:-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONZA09: Ne nechapes, mrkni na nejaky video nejlepsi mas asi tohle. Tady je to vysvetleny celkem dobre.

The Most Comprehensive How to Play Guide by Artifact Champion
    https://www.youtube.com/watch?v=hIQ21gPNix0&feature=youtu.be

MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    HONZA09: nie, bezna jednotka vzdy zautoci do jednotky pred sebou, mozno su len nejake vynimky
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JANDOS: Pochopil jsem správně, že RNG už je tam jen v tom, jestli karta jednotky zaútočí do jednotky před sebou, nebo do faceu? Takže neni žádná fáze blokování a rozdělování dmg. :/
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MILEWORG: Potencial tam je, rng je obcas brutalni. Muze se stat ze jsi super lucky v prvnim kole a snowballne te to k vyhre easy. Vizualne se me to libi moc akorat misto tech blbejch impu snad pujde koupit neco jinyho.
    Rozhodne to neni hra pro kazdeho do top10 na twitchy. Bud to budes zrat nebo ti to prijde jako totalni picovina. Bude se to libit uzky skupine lidi, myslim ze to muze zdatne konkurovat magicu v segmentu serioznejsi karetni hry. Vicemene souhlasim s hodnocenim Reynada
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    CUZMAN: preco? co sa ti nepaci?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MILEWORG: Refund :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam