• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    HOBORG: to byl asi nekdo kdo to koupil a hned sel na experta, expert:) ja mam zatim odehrano tak 7 casual draftu (3*perfect) a jeden expert keeper (3-2) a planuju u tech draftu minimalne jeste par tydnu zustat nez se pustim do constructed, je to zdaleka nejlevnejsi zpusob jak ziskat karty a navic ty vysroubovany ceny co jsou ted klesnou... jediny co je problem je, ze muj luck na to otevirat drahy karty se prenesl z magicu, takze na ty nejvic drahy si musim rozhodne usetrit prodejem hromady smeti:D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Aha...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    CUZMAN: proste draft - otevres booster, vyberes dve a posles do poolu draftovanejch boosteru, hra ti z poolu posle nakej jinej kde dve chybej.
    nekdo proste otevrel booster, vybral si dve nejaky karty ale tot tam nechal, no a ten prisel me :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOBORG: Ne nechapu mechaniku poslani?
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    CUZMAN: to taky nechapu :) bud nakej mimon nebo se uklik..
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    MILEWORG: prumer 2-3, nicmoc :) tak asi nebyl uplne dobrej napad zacit v gauntletu u kteryho se da predpokladat nejostrejsi konkurence a ucit se to na tom :) ale prislo mi to jako vhodnej zpusob jak prijit k nejakym cardpoolu. v pomeru na cas stravenej jednim dratem a zlevneny o prebytecny prodany karty mi to porad vychazelo dobre. ted vsechny karty dost zlevnily a asi zkusim par expert phantom, jestli budu mit lepsi vysledky
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOBORG: Jak ti to moch poslat?
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    HOBORG: hravas expert drafty? kolko mavas vyhier?
    ja zatial trochu skusam free constructed, hlavne red-green, ale nemam ani axe, ani drow, takze asi radsej skusim (najskor free :)) draft
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Constructed chce minimalne jednu expansi. Zatim celkem meh. Taky jedu drafty ktery jsou imho mnohem lepsi. To ze se v nich daj delat in game turnaje je fajn
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    WOTAR: constructed zatim vubec, jedu keeper drafty. nechci kupovat primo karty, a zatim mam celkem kliku - axe, dve annihilation, uz toho padlo dost. jednou mi dokonce nekdo poslal time of triumph, pohoda :) to co prebejva pak prodam, a vychazi mi to dobre. zatim me ty drafty bavej, constructed pocka
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Co hrajete za decky? Mně teď v casual global matchmaking celkem funguje mono black, ty assasinační a přesouvací věci většinou zabíraj
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hyped ted porada kazdej den open draft turnaje pro 128 lidi. Staci ho sledovat na twitteru kam dava invite linky. Sance si zahrat s nim mimo jinych.

https://twitter.com/Hyped_AF
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    JANDOS: super, diky!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HOBORG: jo jsem si nevsim. Artificerguild discord sleduj tam je toho celkem dost.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    teda public, sry.. proste neco na co se da prihlasit :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    JANDOS: no o tom samozrejme vim :) proto pisu open, tohle je pokud vim invitiation
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HOBORG: Uz tejden se hraje ten weplay. Stancifka dneska hraje ctvrtfunale

WePlay! Esport - YouTube
    https://www.youtube.com/user/weplaydota2

http://www.twitch.tv/weplaytv_en
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nedaj...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Daj se tradeovat karty?