MILEWORG: je to o neco jednodussi ve free, ale ne o moc. proste to obcas nekdo polozi driv nez by mel. o dost vetsi winrate bych fakt nerek..
neboj se toho. jestli mas nejaky tickety, tak stejne, co s nima?..
btw, na draftech se v posledni dobe zacalo objevovat mnohem vic modry ktera driv byla minimalne. ja se modry na draftu porad spis vyhejbam, ale neni to tak spatny jak se po releasu pros tvarili :) hlavne kdyz to porad neni mainstream a nabidku modrejch mas pri draftovani vetsinou velmi slusnou
tim ze tam obecne neni moc lidi, tak je naprostej nedostatek horsich casuals, zustavaj jen prevazne dobry hraci.. ja tam mam draft skill pres 30, constructed neco kolem 15, a ten grindy/exp 14, a stejne nejcastejs hraju s lidma vyrazne vyssim levelem. tohle je problem - kdyz uz by nekdo novej prisel, tak ho ten system nema s kym poradne naparovat, dostane nekoho zkusenyho a vetsinou rychlou naloz, protoze to prece jen neni zrovna jednoducha hra, a tech veci ktery se musej postupne naucit je tam dost
ja u toho porad zustavam za tym advanced casuals :) ta hra je podle me super, a doufam ze to nejak ozivej. ted na 21.1. je tam naplanovana "rotace" tak jsem zvedavej co z toho bude. podle me to potrebuje co nejdriv novou edici a poradny turnaje aby to zachranili