• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Delamain u střešního bytu

a Judy v posteli z jiného úhlu.
    (jo a už jsem viděl Johnyho i v zrcadle)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Zahrál jsem si konec s Rougue. Po rozchodu s Judy na terase střešního bytu jsem se vydal do Záhrobí. Když Delamain přistál, vystoupil jsem, skočil jsem mu na střechu, z ní na ceduli, z ní na plošinu, zní na kolej nadzemky a z ni na zem. Nesjel jsem výtahem do záhrobí. Dveřmi mě to do záhrobí nepustí. Zmizela Misty, zmizel Victor, zmizel Kerry, zmizeli všichni kšeftaři. Judy není u sebe doma. Johny není v bytě. Zmizel leguán, kočka zůstala. Ale!
    Ale Judy přišla na rande, Johny se objevuje v autě, dál je to hratelné. V neumře. Před zrcadle a vůbec se neobjevují mrákoty. :D Kdyby se Johny neobjevoval v autě, řeknu že je V zdravá a Judy dojíždí na rande odněkud mimo Night City a dává to smysl :) (ale třeba je Johny v autě jen vzpomínka, zatím nepromluvil)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KUBLAJ: měl jsem to podbně - první run síťařka a druhý frajer s katanou.

Ve finále mě ten Sandevistan bavil snad ještě víc. Dřív to bylo akční. Ale začátek je tvrdej, dokud se trochu nenaskilluješ.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Dneska jsem podruhé rozjel CP s tím, že zkusím katana street bitch a zatím mi to teda moc nejde:) Jednoho dva rozsekám a pak mě vetsinou zbytek rozstřílí :) Asi to budu muset nakombinovat s nějakou brokovnice nebo něčím jiným. Nějaký rady jak na to?
    Předtím jsem jel hodně na inteligenci, hacking a stealth a chtěl jsem zkusit něco jinýho.
    Taky jsem si myslel, že mise půjdou dělat i bez strelthu, ale do určitý míry to je asi nutnost.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    vy na těch PC máte ale zvláštní problémy ;)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    UBIK: Já už nevim jméno, ale když si rozklikneš to detailnější nastavení v grafice, jde tam přepínat mezi dlss a vykreslováním procesorem nebo tak něco. Je to pro Radeon i Intel. Každopádně bych si všechno prozkoušel na míru.
    UBIK
    UBIK --- ---
    JAMILLOS: co simtě myslíš fíčurou procesoru v settings? dík.
    UBIK
    UBIK --- ---
    MELDA: to jsem taky viděl, ale jeho možnosti nastavení v roce 2023 vypadá dost jinak než mé v roce 2025. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mas to tam i s videem, kde borec kazdy to nastaveni popisuje v tom co to dela..
    MELDA
    MELDA --- ---
    UBIK: Takze samozrejme tohle nastaveni, kdyz by si pouzil, tak to neni nic pro tebe??? A porad spatny??

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: Best graphics settings for Nvidia RTX 4070 and RTX 4070 Ti (2.0)
    https://www.sportskeeda.com/gaming-tech/best-cyberpunk-2077-graphics-settings-nvidia-rtx-4070-rtx-4070-ti-2023-2-0-phantom-liberty
    MELDA
    MELDA --- ---
    UBIK: Ty tam nemas to advanced? Tam se jeste nastavuje plno dlasich veci.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    UBIK: To nepoužívám. Pohraj si s DLSS a tou fičurou procesoru v settings a uvidíš. Já třeba musel jednu z těch věcí změnit, protože ač to bylo vizuálně trochu hezčí, měl jsem tam místy kostičkovanej kouř.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    UBIK: dlss sharpness doprava by ti to mohlo zaostrit
    UBIK
    UBIK --- ---
    MELDA, LOJZEE: v současné hře je mnohem více možností než v jakémkoli návodu. já bych ideálně chtěl aspoň 70+ FPS a přijatelnou grafiku. pořád mám v těch 1440p pocit, že všechno trochu vzdálené jě nějak podivně retušované a neostré. čím to je, netuším. můžu poslat screen.
    JAMILLOS: myslíš přes optimalizaci nvidia aplikace? to udělá override nastavení ve hře?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    UBIK: osobne bych vymenil raytracing za vic fps, zalezi, kde mas priority)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    V první řadě ti to hra nastaví víceméně sama, detaily už si pořeš podle toho, jak to bude reagovat, ne?
    MELDA
    MELDA --- ---
    UBIK: A co chces nastavovat?
    UBIK
    UBIK --- ---
    já se omlouvám, ale ani po studování hromady webů nejsem moudrý z toho, jak nastavit cp2077. předem díky za každou radu. config v příloze.

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    HOWKING: witchera taky patchovali dlouho..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HOWKING: protože poslední patch rozbil některý questy třeba, ověřeno mnou v praxi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam