• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já si stále myslím, že to vše je jen dobře maskovaná příprava na DLS. Proč by jinak opravovali něco z čeho už nevydojí ani dolar?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GRAETAR: Rozhodně nechci degradovat takový posun v kvalitě pro PC, ale proč má update pro PS 20GB, když tam pro PS vlastně není nic...
    Kdyby byl nějaký update pro Pro, tak to pochopím, ač ho nemám.
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    BUCKOWSKI: Na PC velký úspěch. Na 4070 to ve 1440p, s DLSS4 a pár modifikacemi, všechno na max (dřív jsem některá nastavení stahoval/vypínal) běží o polovinu rychleji. Oproti DLSS3 zmizela řada artefaktů a lítá to bez cuknutí. A hra vypadá úchvatně. Ve 4K už to umře, ale to je detail :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jsou to pitomci. DLSS4 ano, ale PS5Pro optimalizaci s PiSSrem ne?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Patch 2.21 - Home of the Cyberpunk 2077 universe — games, anime & more
    https://www.cyberpunk.net/en/news/51296/patch-2-21

Dle tohoto spíš nic moc - vylepšení photo mode a pár drobností. Opravy pro Xbox a hlavně teda pro PC nějaký nový možnosti grafiky. Pro PS prakticky nic zajímavého
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Že by příprava půdy pro DLC?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    20GB update. Tady se něco chystá!
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    TRAGED: Spoiler alert: stejně to o chvíli později zatáhne...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEREGOND: Tak to určitě ne. Keenu v JM totální Yupee loser a nebýt Molly, ano té Molly později z Neuromanceta, tak je to hodně krátké příběh :-)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    RATTKIN: tak ten film je pravděpodobně důvod proč je Keanu v Cyberpunk 2077, ne?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Teď jsme koukali na film Johnny Mnemonic.
    Kdo neviděl, je to v podstatě alfa verze cyberpunku. Keanu Reeves, několik zbraní je úplně stejných, pár podobných postav. Super.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KID_MCHUTT: ja dohral komplet, byl to masochismus, ale proste ta hra je skvela 😂
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: mnohem později, ve scéně s japoncem a průvodem - a nepomohlo nic :)
    KID_MCHUTT: vana? Ja to dohral v 1.0 trikrat a dvakrat z toho jsem musel deset minut behat po lokaci, nez se to triggnulo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KULA: varuj lidstvo před invazí na Ukrajinu!
    KULA
    KULA --- ---
    KID_MCHUTT: já chtěl být o 4 roky mladší, tak jsem to zkusil a ....šlo by to hrát i v takhle jalovém stavu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOM_HOST: tam jsem ve skutečnosti narazil na míň bugů - ale ten, co mi zabránil to dohrát, ten tam byl taky... Stejně jako v AC:V - ve všech třech případech se prostě nespustil trigger tam, kde měl...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ale ze je zabugovany sw:outlast desetkrat vic to nikdo nepise … holt ubi si umi zaplatit novinare at mlci … a cele to vubec je dost podobna hra ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KULA: simtě, já verzi 1.0 dohrál až skoro do konce (a nebýt gamebreaking bugu, až do konce!) :)
    KULA
    KULA --- ---
    PS4, verze 1.0, masochism lvl 99

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam