• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    BUCKOWSKI: je to tazke, ale je to paradna mela, clovek sa fakt citil ako velmi namotivovane cyberpsycho :) ale dal som to iba na druhej najtazsej, takze to nebol totalny HC
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    WOJTISHEK: Celou novou instalaci mám vskutku možnost si stáhnout, nicméně poskytují i klasické updaty z verze na verzi, které ti galaxy automaticky stáhne. Ty se ovšem na pozadí chovají, jako by rozbalovaly celou hru z komprimovaných souborů a zpětně rekomprimovaly.

Několikrát u starších verzích mi vzhledm k boji s volným místem na C: opravdu přišlo jednodušší celou hru odinstalovat a stáhnout od začátku už s integrovaným updatem.

Přitom je to roky co jsem opravovala anime jednoduše pomocí rozdílových updatů open source nástrojem zvaným Quickpar, který umí opravit poškozené soubory, ale v principu je využitelný i jako updatovací nástroj.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ROBIN_SNNS: jen upřesním - CDPR nevlastní GOG, ten vlastní CDP s.a., který mimo jiné vlastní i CDPR. A co si pamatuju - nebyl GOG ten shop, kde si můžeš stáhnout kompletní instalačku hry, kterou si koupíš, tím pádem když stahuješ update hry, tak vlastně stahuješ celou novou instalaci? Navíc, když říkáš, že je to prakticky s každým updatem. Neříkám, že to je best practice, nicméně očividně to na jiných platformách problém nedělá.
    Třeba jim k tomu pošli podnět, místo pičování tady :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    WOJTISHEK: Updaty vydává CDPR a mimochodem, GOG taky vlastní. Jejich způsob updatovaní je horší než upravovat instalačku windows pomocí dism. Windows totiž během updatování nechtějí 100+ GB volného místa.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Nějaké záchytné body tam jsou. Myslím dva. Jeden už nevím, ale druhý je před dveřmi do arény s Smasherem. K té obtížnosti (já to hrál na nejvyšší obtížnost). Člověk nesmí být ani v budově Arasaky opatrný, protože relikvie neustále likviduje V a maximální zdraví je stále nižší a nižší. Takže co nejrychleji, aby do arény zbylo co nejvíc. Boj se Smasherem je pak díky nízkému zdraví nekonečný. V podstatě jen zdrháš a útočíš, až jsi dost daleko.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    EZOP: já to na svém prvním taky nemůžu pustit, protože jsem odpovídal blbě... takže smůla - u druhého buildu už jsem odpovídal dle návodu a fungovalo to.

Jen v případě neúspěchu Tě to kopne ještě před ten rozhovor na střeše, pokud si pamatuju, takže neúspěch se tady opravdu trestá :)

Je dobrý to zkusit opravdu "připraven". Nechci nic vyspoilit, jen potvrdím, že to bylo opravdu obžížnější, než jiné konce.
    EZOP
    EZOP --- ---
    BUCKOWSKI: Zkoušeli jsme to se synovým buildem a nic právě… s mým to musim prubnout … zbývá mi tam uz jen Panam
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    EZOP: jo - určitě to jde - myslím, že když se zeptá na to "are you sure?", tak prostě neodpovíš a čekáš...

Výsledek je ten, že jdeš do Arasaka Tower úpně sám, akorát je to "hardcore" varianta - nejde ukládat, musíš to dát na první dobrou.
    Určitě najdeš spoustu návodů na ty odpovědi na Oil Fields.
    EZOP
    EZOP --- ---
    HOWKING: Ja to hrál uz 2x a chystám se na třetí :-) furt to bavi.
    Ted jsem zjistil že se to dá dokončit ještě sám jen V (a Johnny) ale uldaně se u naftových polí musí odpovědět v rozhovoru s Johnnym specificky odpovědi a potom na střeše vybrat Rougue a počkat 5 minut..
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ROBIN_SNNS: tak to asi nebude úplně problém CDP, ne? Na Epicu se mi nic takového u updatu nestalo...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    EZOP: Já vím, hraju to už počtvrté od začátku. Ale v tom obrovském množství si člověk ani neuvědomí, že něco nebylo. Teď jsem to znova rozehrál v očekávání DLC, co jsem před časem všichni doufali, že to ta akorát stihnu. No a DLC nebylo. :)
    EZOP
    EZOP --- ---
    HOWKING: Tenhle quest znám, mel jsem ho celkem z kraje…
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už asi měsíc mám všechno dohrané. Jen tak se toulám městem a provokuju šarvátky. A najednou mi volá El Capitan, že potřebuje z doků Arasaky vyvézt náklaďák s zdravotnickým materiálem pro děti. Kolik questů z děje ještě nepadlo?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    TOFI: Můj údaj se týká GOG galaxy.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Taky se vám stává, že se někde najednou objeví desítky stejných NPC? Je to bug, nebo feature. Zkoušel jsem s nimi mluvit, zkoušel jsem je zabíjet. Nic to nezměnilo.
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROBIN_SNNS: u me to na Steamu ma ~12 GB

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    TRAGED: jo, už mám. Naprosto úžasné. Update o velikosti 1,6GB, co potřebuje více než 103 GB volného místa na HDD/SSD. Mám chuť ty inteligenty v CDPR rozkškrtnout jak žabu. To dělají prakticky s každým updatem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Patch 2.31 - Home of the Cyberpunk 2077 universe — games, anime & more
    https://www.cyberpunk.net/en/news/51794/patch-2-31
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Právě se mi začaly stahovat nějaké 3 GB - co to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam