úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
VIRUS31
reference:
+11
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Mercedes Benz : 1 inzerát
Benz : 2 inzerát
Mercedes : 1 inzerát
nabízím
Obytka - Mercedes Benz 312 D
Popis
r.v. 1999, najeto 282 tis. km, auto je pro 3, GO brzd, nový alternátor a startér, nové pneu (06/18), nová startovací a palubni baterie (06/18), pravidelné výměny oleje (motor, diferenciál, převodovka) včetně filtrů. Od listopadu do jara auto v garáži. Na autě jsou menší kosmetické vady, jinak je motorově a technicky v pořádku. Auto není shnilé, přesto povrchovou korozi má.
Vybavení
70L nádrž na vodu - rozvod do kuchyně bez ohřevu, 40L kompresorová lednice WAECO, plynový trojvařič Dometic s krycím sklem, naftové topení WEBASTO 2kW, solar QCELL 225 Wp, regulátor a kontroler Epsolar, měnič 1.1 kW WAECO, palubní trakční baterie Banner 180 Ah (dobíjení solarem, z alternátoru za jízdy nebo vestavěnou dobíječkou CTEK - 15 A), zahrádka na střeše na surf, 4x3 m markýza Omnistor. Autorádio na USB Flashku.
Fotky
https://www.dropbox.com/sh/tcz7r0v3e9qocls/AAA8ukh8GN92OE0XvhR6QWora?dl=0
Zájemci ukážu, co všechno jsem na autě řešil a i o co by se měl pravidelně starat, aby vydrželo co nejdéle. Byl bych rád, když by sprinter neskončil jako maršrutka nebo přepravník banánů. Nemít potřebu většího auta, sprintera bych si nechal, je to fajn kára. O ceně se můžeme pobavit, na prodej nespěchám.
KUHL
---
---
13:55:01 24.3.2018
Čau,
mám předběžně zájem. Dej vedet kdy by byla možná predvadecka.
Dík
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam