• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEVIN00Vivaldi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: ;) ale teda tak 95% času jsem na firefoxu, jinak jsem posledních pár let používal zhusta Edge, Vivaldi, teď chvilku zkouším LibreWolf. Chrome jenom výjimečně.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: podle toho, který mě zrovna nejmíň sere
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: co je první až druhý?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUK: jo velmi pravděpodobně :)
    SUK
    SUK --- ---
    PRAASHEK: To vypada jako chybova hlaska z windows. Ale vyjimecne vyrecna, snad uz to brzo zmeni na "Neco se pokazilo". Takhle se totiz jeste stale da dohledat, ze je nejspis nekde bordel v libkach a vvld za to nejspis vobec nemuze :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vivaldi je můj druhý až třetí nejoblíbenější browser
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MVEK
    MVEK --- ---
    KEVIN00: Jako že je funkčnost nějakého "českého" webu nezajímá?
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    MVEK: Naprosto stejná zkušenost a dost frustrující.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Máte zkušenost naopak s hlášením Vivaldi?
    MVEK
    MVEK --- ---
    Mimochodem pořád nefungují dobře Mapy.cz (a řekli mi, že Vivaldi nepodporují, takže smůla, když jsem to hlásil): pokud chcete přidat hodnocení jakémukoliv místu, tak při psaní každý mezerník vyvolává nápovědu...
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... mam zalozky ve dvou urovnich, od vcera mi v te druhe urovni vetsina zalozek problikava ... a nevim proc ... musel jsem zmenit nastaveni, ze mam ted jen jednu uroven ...

// to blikani je strasne otravne ....
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KEVIN00: To asi taky stojí za zkoušku.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    SALVATOR: Nevím jestli se při reinstallu komplet mažou uložená data aplikace. Ale zkusil bych min. před továrním nastavením smazat kompletní data pro Vivaldi
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SIRIEN: Jj. Eště podezřívám i samotnej telefon. Občas se na chvíli zasekne, když je to během tapnutí, tak ho zaregistruje jako dlouhý... Tak ho zkusím resetovat do továrního nastavení, natáhnout všechno zpátky a uvidím. Ale to bude pain, tak to chvíli potrvá, než se k tomu dokopu.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SALVATOR: a zkusil si to reinstalovat?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mně teď začaly pro změnu blbnout záložky, opět na mobilu. Po zavření jedný mi to na vteřinu až tři zamrzne, pak se teprv záložky posunou, prohlížeč přeskočí na tu nejbližší, ale nezobrazí se obsah na tý, na kterou se prohlížeč přepne. Je potřeba přepnout ručně na jinou a pak zpátky.
    Nemluvě o tom, že mu pořád nefunguje skrývání toolbarů při scrollování. Začíná mě to na tom mobilu trochu srát.
    MICRO
    MICRO --- ---
    SIRIEN: V prosinci měli výpadek syncu (který trval skoro 3 týdny (!)). Pak to konečne spravili, ale v mobilu to stále blblo. Pomohlo až kompletní smazání nastavení a resync nanovo.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FRK_R23: já měl jednu dobu relativně nedávno problém že se mi pořád rozpojoval sync, což rozjebávalo hesla i notes, ale když už mi skoro došly nervy abych to šel řešit tak to přestalo - asi Bug fix, ale update logy sem nekontroloval.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Tak debil jsem asi já, protože na novém stroji se musi dekryptovat databáze :) Hesla jsou zpět :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam