• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: ok pytal si sa nieco ine
    od klasickych neliberalnych (opozicnymi by som ich nazval len tam kde vladnu slniecka) a politickych sa naozaj nelisia asi nicim
    aspon podla mna
    ale neviem teda co povazujes za take media
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: no a z coho prameni to tvoje imho, nie nahodou z mainstreamu?
    lebo realita je taka, ze v tych alternativnych mediach byvalo prave menej balastu a fake news
    aj ked teraz si pomaly mozu paprce podat, aj vdaka tomu, ze to spajaju automaticky s nejakou pravicou
    alt right je pritom plus minus prosionisticka platforma, kde sa rovnako ako v mainstreame nekritizuje rasisticky Izrael (dokonca sa kritizuje menej, kedze tam vladne rasisticka pravica = Likud) a radsej sa tam pridavaju CIA sragory o plochej zemi aby diskreditovali truthersku komunitu
    prave preto je alt right zhruba rovnako o nicom ako slnieckarsky mainstream
    aj ked teda na Gabe ti asi nedaju ban na mesiac za to ze napises ze duho*e ho*na su furt len ho*na
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: čím se liší tato média od klasických opozičních, neliberálních médií? imho ta alt média vypadají jen na víc konspiračních magořin.
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    OMNIHASH: no kamo len dristas tu skor ty, ja som tu dal same k veci linky, ty nic
    ani som nevedel ze to je nejake narecove, pouziva sa to hocikde
    a co tam pijes/chcijes v tom Presove, europivo?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    OMNIHASH: lol, konecne pekne sloveso. u nas na slovacku se rika dristaš jak metyja
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    STARSIGN: +1 za dřísty, zdravíme Šáriš, to už sem pár letnl nezaslechl! Ale jak říkal můj oblíbenej barman v Prešově: choď už cikat, bo privela dristaš!
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    OMNIHASH: skor ty si vystacis s dristami a fakty ti netreba ze
    nezabudni si to nepustit, aby si ostal mudry jak slniecko
    CBS News Ben Swann does a "Reality Check" on Pizzagate
    https://www.youtube.com/watch?v=-GZFHLAcG8A

aj toto potom :*
    Interview with the Hacker who Broke into Comet Ping Pong and Found CP - #PizzaGate
    https://www.youtube.com/watch?v=HTRewHDOr90
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    OMNIHASH: Wanton! Jak se asi má? Je furt na Lopuchu? Neuletěly mu jeho eurodotované včely?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    STARSIGN: ne, vidím, že si tu vystačíš úplně sám, onemanshow na nyxu nebyla od doby ragequitu festera a wantona, tak směle pokračuj, jen houšť a větší kapky!
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    OMNIHASH: mas aj nieco k veci?
    alebo si len nestihal na zachod
    rada: nauc sa najprv pisat slovo demence, ked ho chces pouzivat
    aj ked ako novotvar sa to vzhladom na memy hodi na tie clanky co produkuju slnieckarski fasisti z WaPo a NYT
    to je ozaj ultradememce
    predpokladam, ze si ani nevidel Pizzagate Fact Check od Bena Swanna a potis tu prave na zaklade prdov uvedenych fake news medii
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Pizzagate! Už sem se lek, že tahle ultradememce zůstane bez povšimnutí...
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    len by som dodal, ze nesuhlasim so vsetkym v tom clanku o Cernovichovi
    napr. afera Pizzagate nebola debunked ani nahodou
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    Alt Right Mike Cernovich helping Epstein-Mossad child-sex ring | Fitzpatrick Informer
    https://fitzinfo.wordpress.com/2017/05/06/pizzagate-activist-cernovich-a-double-agent/
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: inak ta prislusnost k nejakej nabozenskej skupine je z podobneho sudka ako lavica/pravica
    je dost smutnosmiesne ako su pirati "nad" lavicou a pravicou a pritom sa hraju na nejake "vyznania"
    aj ked je zjavne o co im ide, ked lezu medzi murarov
    chcu byt proste v klube
    Revealed: How gangs used the Freemasons to corrupt police | The Independent
    https://www.independent.co.uk/...vealed-how-gangs-used-the-freemasons-to-corrupt-police-9054670.html
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: haha, bol som tam vcera naposledy
    mal by ta skor desit ten x-metrovy migrantsky falus, co vam tam vztycili na namesti, ale tak chapem ze tebe to asi zily netrha
    a ten ruzovy blafomet co tam bol v Redute
    ci este je?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: já bych řekl, že se vyznačují tím, že je nikdy nebudeš schopen urazit či zhnusit tak efektivně, jako oni tebe :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: tak to Brno mi skutečně vyděsilo...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HWLLFFRDD: poor you...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam