• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XCHAOS: ne, soros je čistě evropskej dodatek, bo Killary tady tolik netáhla
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: takze ty si vlastne Slovak? co teda bezne hovori a pise po cesky? co nerozumeli ti za riekou Moravou, ked si si objednaval ladovy caj?
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    a btw, spravne je to takto, ty moj antialt-antiright vandal versov:
    Těžký život ježka

Na úpatí Sněžky
    Potkal jsem tři ježky
    Všichni tři šli pěšky
    Život je holt těžký
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: ty si fakt sasek
    ja na rozdiel od teba som poeziu publikoval nielen na Slovensku, ale aj v Cechach
    dokonca v Prahe sa to, co som cital, pozdavalo aj tomuto panovi, nech je mu zem lahka
    samozrejme poznam aj prazsku scenu do istej miery

GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: odporúčam si nájsť dajaké nekorektné, ale pravdivé alt-right info o tom, čo je to poézia, lebo potom možno prestaneš tárať somariny a sprostoty o tom, či jež môže alebo nemôže byť v básni dáma. a keby už si mal na jazyku, že som autorom poklesnutej liberálne-sionisticko-fašistickej poézie, pridaj si k tomu meno bohdan vojtěch šumavanský, môj milý vzdelanec ;)
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: co to placas?
    co je vtipne na tom, ze su murari kamosi s mafiou a ze su sucastou deep state?
    mam robotu a nie cas na nejakych studentikov nedostudovanych
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: no kto?
    ja samozrejme viem to co pises, ovsem jez nemoze byt dama
    na to mate iny vyraz
    ježice - Wiktionary
    https://en.wiktionary.org/wiki/je%C5%BEice
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: narozdiel od slovenčiny, v príčastí minulom český jazyk odlišuje ženský rod od ostatných rodov, chrobáčik, takže keď sú tie ježe dámami, ako že sú ("všechny tři" je tiež vyjadrenie ženského rodu v súvislosti s životným podstatným menom), tak majú právo na tvrdé Y aj v príčastiu. takže, kto je tu teraz chumaj naničhodný?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STARSIGN: už jsem říkal, že mi to přijde spíš vtipný :-)
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    este budem korigovat vyjadrenie v clanku o Gelim
    samozrejme, ze bol v base
    PRIDE OF SWISS IS DEALT BLOW BY A JAILBREAK - The New York Times
    https://www.nytimes.com/1983/08/28/world/pride-of-swiss-is-dealt-blow-by-a-jailbreak.html
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    a este, ked nepozas zednare, tak sa transparentne spytaj svojho piratskeho sefa bartosa
    on ma s nimi fotky
    ktore som tu uz raz dal a budes musiet skrolovat
    to si asi dost bezvyznamny piratik, ked ta uz nezoznamil
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: hele skus citat co som tu uz dal aby som tonemusel opakovat
    ano je na nich celkom dost, napr.
    Revealed: How gangs used the Freemasons to corrupt police | The Independent
    https://www.independent.co.uk/...vealed-how-gangs-used-the-freemasons-to-corrupt-police-9054670.html
    alebo
    https://www.thetimes.co.uk/article/italy-clamps-down-on-masons-after-mafia-links-exposed-0blw9p3q8
    a samozrejme, toto
    tam patril aj Berlusconi

Italy's shadowy masonic leader dies aged 96 - The Local
    https://www.thelocal.it/20151216/controversial-p2-masonic-leader-dies-in-italy

STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: hele, nemas tam hrubku?
    slY pesky?
    nauc sa po cesky aspon
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STARSIGN: piráti taky dělení na levici a pravici neuznávaj. my nechceme silný stát, který na každém rohu nutí cyklisty sesednout z kola.

zednáře žádný neznám, ale když tak všem vaděj, určitě na nich něco bude ;-) založil bych nějakou transparentní tajnou společnost...
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: vzdy lepsie ako hlasit sa k murarstvu v 21. storoci, k piratom a moslimskemu sefovi
    inak nevadi ti, ze ja nie som alt right, lebo delenie na pravicu a lavicu neuznavam?
    proste tvoja preideologizovana krabica to nebere :)
    ja som truther ked tak
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    pre rimskeho papeza lucifera II. z dolnich melochlupu:
    The first devotees of Esperanto, now called Esperantists, comprised for the most part
    scholarly Russian and Polish Jews, Russian followers of Tolstoy, Eastern-European free
    masons, and speakers of Volapük who had become disenchanted with their language.
    ...
    Because of the war, the neutrally human religion congress was also postponed,
    although, on the 9th of September, 1914, Zamenhof approached the Swiss Esperantist
    and freemason Friedrich Uhlmann with the suggestion that he organize a congress in
    Switzerland in 1915 and invite participation not only from Esperantists, but from every
    person who aspired to the unification of humanity.
    ...
    Zamenhof's ideas were, to different degrees, related to the ideals of the French
    Revolution, the American “melting pot”, Russian cosmism, cosmopolitanism, Christian
    ecumenism, freemasonry, the Bahai faith, etc.
    http://www.esperantic.org/wp-content/uploads/2016/06/LLZ-Bio-En.pdf
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    OMNIHASH: ale dyk jo :) ta úžasná nekritičnost s jakou tihle nebožáci hltají vše, co jim zapadá do jejich ďábelských schémat o zlotřilém světě, který jim tak ubližuje. co mě trošku znervózňuje je, že pocit odcizení těchhle lidí bude spíš narůstat s tím, jak se svět díky absenci snadných vysvětlení a řešení stává čím dál divnější. podíváme-li se na to z jejich pohledu, oč je uvěřitelnější obecná teorie relativity než HAARP nebo chemtrails... a jejich popudlivost a kopání všeho a všech dokola může vzít nepěkný konec.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMNIHASH: zapomněl si na Sorose!

jinak tady jsme narazili na pravého alt-right, bojujícího proti fake alt-right sionistickým zhuleným fašistům...
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: mne sa paci aky si odbornik na zamenhofa
    ale tak isto ti mozem napisat ze to co pises ty, bez zdroja je napůl záměrná mystifikace (dnes bychom řekli "alternativní pravda") a napůl důsledek stupidity
    ked je niekto okultista a ma plno kamosov murarov, ako tvrdia samotni murari
    a vytvori univerzalny jazyk presne podla zamerov murarov - isto si si nepozrel druhu stranu v tej knihe -
    tak je uplne jedno ci bol sam murar, alebo len ich poskok a dopijac pri stole
    super ako si nechal tak toho Seresa
    takze nevadi ti, ze bol arizator a dnes plati antifa, hlavne ze vie esperanto?
    btw aj jeho vzor alinsky bol satanista
    skade si, aspon z prahy alebo z dolnich melochlupu?
    lebo dojima ma, ked dedinski tajtrlici, co ani nic neguglia, z fleku zaradia popredneho americkeho historika za obmedzeneho pomatenca
    co si potom ty, venkovske pako?
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    OMNIHASH: kamo sa preber trocha
    tu agendu idu v prvom rade satanisti a murari
    ale vidim ze vy si tu vystacite bez zdrojov
    a idete si svoje haluze
    mohli by ste dat aspon jeden koser libtardsky clanocek, ci neda sa?
    urcite taketo kecy mas z nyt alebo rovno z bakalovho respektu
    neviete nic o tych veciach zato o to viac kecov mate okolo toho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam