• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    Alt right vstoupilo na svetovou politickou scenu s obrovskou razanci. Obtizne definovatelne hnuti na hranici absurdity, politiky, tvurci tvorby svych vlastnich jazyku a forem humoru se spleta s rasismem, xenofobii a predstavuje destruktivni koktejl noveho typu. Co je fenomen alt right? Jak se vyviji? A co s nim?
    rozbalit záhlaví
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OLGA73: já nevím co bych k tomu dodal, očividně máš všechna fakta
    KEMAL: kdo je tady fanoušek alt-right?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANCHEZ: Hele sorry, link už nenajdu, z vyhledávače vyjíždí tuna hovadin. Nějací bílí študentíci, kluk a holka, se točili na video jak navštěvujou shromáždění nejrůznějších "libtardů" a asi na třetím, kde si vybrali antifu, dostali fest po tlamách (i ta holka).

Jsou to dvě úplně jiný věcí, ale je na nich vidět pokrytectví fanoušků alt-right. Protože zatímco v případě indiána jde o jeho nemístnou provokaci a ti konzervativní pyjonýři tím pádem mohli cokoliv, v případě těch senzacechtivých trumpistů šlo jen o nevinné projevení odlišného názoru (co na tom že na shromáždění antify která jak známo nemá pro ránu daleko).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a tyhle kaspari ktery brečí uz asi 3 dny v kuse že na ne bafnul ten sotva stojící deda maji byt protiklad k tem snowflakes?
    CROME
    CROME --- ---
    Tak uz se to prej vysetruje
    Who Posted Viral Video of Covington Students and Protester? Congress Wants to Know
    https://www.nytimes.com/...hnology/covington-video-protester-congress.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KEMAL: já vůbec nevim o jakém příkladu mluvíš.. jestli to s těmi provokatéry, o tom jsem neslyšel.. postni link

každopáně srovnáváš dvě úplně jiný věci.. protože jestli to chápu dobře tak v tvojem příkladu dostali do držy provokatéři, kdežto v tom o čem mluvím já byli médii provokatéři vychvalováni jako hrdinové, a ti protestující byli označování za fašisty, alt-right a nevím co všechno.. a nejenom nějakými nýmandy na twitteru ale velkými médii, následně začali dostávat výhružky smrtí, výzvy aby byli vyhození ze školy atd.. srovnáváš úplně nesrovnatelné

OLGA73: to máš z TYT nebo nějakého sloupkaře z Guardianu? slušnej výblitek a překroucení faktů..
    OLGA73
    OLGA73 --- ---
    DANCHEZ: No to co předvádíš ty je přesně ten typ hysterie o které Kemal mluví. Nikdo nepopírá,že existují případy pomatených BLM aktivistů,co působí jako jako Black supremacists,hysterických feministek, které se ukrývají v Safe Space a rádoby antifa zakuklenců,co můžou někoho zmastit v přesile,nebo omylem.Ale ve vaší pokřivené hysterické perspektivě ramované Sargon of Akkadem J.Petersonem,B. Shapirem D.Rubinem to vypadá jako největší a jedine nebezpečí. Největším ohrožením civilizace je něčí výhružný anonym,ale že na druhé straně loni v USA zemřelo cca 50 lidí, kvůli rasistickému násilí,to už nic.Stejne jako u nás v kotlině nemáte problém s rovnicí EU=SSSR,ale přitom je být anti EU mainstream,nikoho kvůli tomu nezaviraji...atd,atd
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANCHEZ: jestli je indián provokatér a ti dva z toho mého příkladu ne, tak to fakt asi marný je protože já tam opravdu nevidím jedinej rozdíl
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    dobry, končim, to je fakt marny
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANCHEZ: hele nevím, myslím třeba i tuhle přecitlivělost "výhružky smrtí" a že to "už fakt není ani ftipný".

Připomíná mi to ty konzervativní provokatéry co v nějakým hustým alt-right oblečení chodili na demonstrace antify kde se natáčeli a pak se strašně divili že tam dostali do držky.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANCHEZ: tak pokud se ohanim alternativni pravdou, tak mas samozrejme pravdu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: já myslím že to víc říká o tobě než o mě
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANCHEZ: kdyz reknu ze jsi curak, je to lez nebo alternativni pravda? mrk mrk
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEMAL: ja ti nevim, zustanme u toho, ze budeme lez nazyvat lzi a nikoliv alternativni pravdou.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: díky za kvalitní názor, jde vidět že víš o čem mluvíš
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    VYHULENY_UFO: spíš přehánění
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    nevim co chcete resit, ale pokud nazveme vec pravym jmenem vychazi, ze alt right=lhani vsem a vsude.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADAMIRA, KEMAL: Jo tak. A pamatujete si to auditko Donald Trump 2016, kam furt tydle mrdky dávaly vítězoslavné zprávy na téma "někdo kdo se (možná) hlásí k Antifa dostal přes držku"?
    No tak to od nich snad ani nemůžete čekat nic newsworthy :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KEMAL: co tím myslíš "vnímání reality stylem alt-right"?
    v tomto případě pitomě, vystrašeně a hystericky zareagovaly hlavně média včele s CNN, a způsobilo to mimojiné výhružky smrtí, což už fakt není ani ftipný
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANCHEZ: fakt sorry, ale když mě celý tohle vnímání prakticky celý reality stylem "alt-right" příjde úplně neuvěřitelně pitomý, vystrašený a hysterický.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAREANGEL: byl bych radeji kdyby jsi vyjadril nazor, ale vobrazek je taky fajn, se da vybarvil a tak :)
    DAREANGEL
    DAREANGEL --- ---
    ADAMIRA: Byl bys radši, kdybych býval napsal "dobu(j)s"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam