• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    TUHO
    TUHO --- ---
    NJAL: Spis by ho meli poslat na terapii, ocividne ji potrebuje jako sul :))
    NJAL
    NJAL --- ---
    Oslavujte :-)

    Ontario College Of Psychologists Attempt To Strip Jordan Peterson Of His License — The National Telegraph
    https://thenationaltelegraph.com/national/ontario-college-of-psychologists-attempt-to-strip-jordan-peterson-of-his-license
    TUHO
    TUHO --- ---
    TUHO: Dobrej point

    Explicitně ne, ale jsou tam jasně misogynní věci. Členem skupiny nemůže být žena, ta může mít pouze podpůrnou roli, například jako „vojákova“ přítelkyně, manželka anebo matka jeho dítěte. Z celé alt-right scény srší incelství. Máš tady velký paradox: podněcování k obraně něčeho, co toho jedince v podstatě odmítá. Celý narativ stojí na tom, že je potřeba chránit ženy a děti, o čemž ale hovoří muži, kteří bývají ve vztazích či jejich navazování zoufale neúspěšní. A bezdětní.
    TUHO
    TUHO --- ---
    O alt-right ceste k terorismu...

    „Kdybych dostal za úkol radikalizovat tiktokovou generaci, tohle laťku nastavuje vysoko,“ říká o před nedávnem publikovaném manuálu The Hard Reset: A Terrorgram Publication marketér a odborník na komunikaci ozbrojených skupin Rudolf Kvíz.

    Vše je tady přehledně sepsáno v jednom balíčku. Je tam vše potřebné, či alespoň základ, který hodně tlačí směrem, který je pro část lidí sexy a dává jim smysl. Takový Anders Breivik se radikalizoval postupně, pročítal různé blogy, mluvil s mnoha lidmi a prošel si slepými uličkami.

    Toto může cestu velmi zkrátit. Navíc se manuál nese v duchu alt-right meme archetypů, se kterými se zde pracuje velmi umně. Vše je ve zkratkách, z každé stránky je možné udělat příspěvek na sociální média, což je velmi šikovné. Upřímně musím říct, že kdybych jako marketér dostal za úkol radikalizovat tiktokovou generaci, tohle laťku nastavuje poměrně vysoko.


    Osamělí vlci z alt-right vydali manuál pro seberadikalizaci. V komunitě Terrorgramu byl i slovenský střelec - VOXPOT
    https://www.voxpot.cz/osameli-vlci-z-alt-right-vydali-manual-pro-seberadikalizaci-v-komunite-terrorgramu-byl-i-slovensky-strelec/
    TUHO
    TUHO --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    já fakt nevim jestli je to humor nebo ne, ale vtipný to je

    https://twitter.com/MarkAmesExiled/status/1608900152433205249?s=19
    TUHO
    TUHO --- ---
    https://twitter.com/thebadstats/status/1608254834700058626?s=46
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://twitter.com/elonmusk/status/1594500655724609536


    no jako na benzácích není, na to je na tom twittero moc manickej, ale buď se fakt na stará kolena konečně zamilovala a nebo se dal na meth...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak jestli je closeted gay, tak to celé dává smysl.

    NJAL
    NJAL --- ---
    Elon Musk reinstates Twitter accounts of Babylon Bee, Jordan Peterson — but no ruling on Trump
    https://nypost.com/2022/11/18/elon-musk-reinstates-twitter-accounts-of-babylon-bee-jordan-peterson-but-no-ruling-on-trump/
    DATELON
    DATELON --- ---
    Slovák, který na internetu chválil teroristy, dostal šest let vězení - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/slovak-ktery-na-internetu-chvalil-teroristy-dostal-sest-let/r~7186c39660db11edbc030cc47ab5f122/?
    TUHO
    TUHO --- ---
    Vo svojom manifeste spájal viacero konšpiračných teórií. Hlavnou témou je nadradenosť bielej rasy a ovládnutie sveta Židmi. Ďalšou témou manifestu je spochybňovanie systému vlády a demokracie, cieľom „odboja“ by malo byť úplné zničenie systému a útočenie na prakticky všetky aspekty „nebieleho“ sveta – týmto si pravdepodobne Juraj K. aj ospravedlňoval útok na nevinných návštevníkov baru Tepláreň.

    Približne o polnoci Juraj K. zverejnil na twitterovom účte dve správy, ktoré naznačovali, že sa chce zabiť. V prvom nabádal k posledným slovám a v neskoršom napísal, že „sa uvidíme na druhej strane“ – túto vetu doplnil emotikonom mávajúcej ruky. Útočník tak aj niekoľko hodín po čine mal so sebou mobilný telefón a aktívne komunikoval so svojím „obecenstvom“. Dnes ráno polícia našla jeho telo pravdepodobne neďaleko bratislavskej hlavnej stanice.

    Veľmi rýchlo po prvotnom objavení účtu na Twitteri niektorí užívatelia páchateľa podľa fotografií spoznali a zverejnili jeho celé meno. Na svetlo sveta tak vyplával fakt, že otcom Juraja K. je bratislavský podnikateľ. Kandidoval v parlamentných voľbách za stranu Vlasť, ktorej lídrom bol Štefan Harabin. Aj na jeho facebookovom profile sa objavovali viaceré hoaxy, statusy namierené proti vláde či prorusky ladené príspevky. Do akej miery mohol byť páchateľ ovplyvnený rodinou, bude pravdepodobne súčasťou vyšetrovania.

    Vražda zo Zámockej: Našli mŕtve telo pravdepodobného páchateľa | Aktuality.sk
    https://www.aktuality.sk/clanok/AsGBYHd/vrazda-zo-zamockej-nasli-mrtve-telo-pravdepodobneho-pachatela
    TOM
    TOM --- ---
    VON_GILOTINE: je to od 40. minuty
    hezky by se vyjímalo ve sbírce brekotů zde:
    A Brief Look at Jordan Peterson - SOME MORE NEWS
    https://youtu.be/hSNWkRw53Jo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jordan Peterson Cried Discussing How ‘Don’t Worry Darling’ Incel King Was Based on Him
    https://jezebel.com/jordan-peterson-cried-discussing-how-don-t-worry-darli-1849592671
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jordan Peterson - Do Not Bother Skateboarding Children!
    https://www.youtube.com/watch?v=sVnarHAC6C8
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Jordan se znelíbil českému alt right influencerovi, awwww (vlákno)
    https://twitter.com/bratricek/status/1556706551641014273?s=19
    ZCR
    ZCR --- ---
    btw furt mi vrtalo hlavou, co mi ten Peterson a jeho uklízení v pokoji připomíná... nakonec jsem si vzpomněl a dohledal: povídka Civilizační návyky z Knoflíkářů, hlavní postava je psycholog (Vl. Dlouhý), který je zatížený na základní drobné úkony osobní hygieny apod. (na úrovni obsesivně kompulzivní poruchy) a používá je i jako 'terapeutickou' metodu. Pointu vyzrazovati nebudu (beztak bych to trochu zvojtil, viděl jsem to už strašně dávno), ale sedí to jak prdel na hrnec.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: ayahuaska na benzáky, ketamin na deprese a večer si zahulit na nespavost. Po měsíci ho nepozáme :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: jestli se nepletu, tak dcera ho svého času přemluvila i na tu dietu ze syrového masa, že? JP po úspěšné psychedelické terapii je skvělá představa!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam