• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CERMINEKÚčetní software / CRM / ERP / MES / PLM / APS
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    LOVE_DALI: důvod?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FEDAJKIN: Brr, jen to ne... :)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Máte někdo abru?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    INDIAN: Jo, Solitea vyvíjí poměrně robustní čistě cloudové řešení, ale může to trvat ještě roky, než to bude v provozu. Ambice jsou docela velký, například miniomalizovat rutinní práci zadávání a účtování dokladů (systém doklady naskenuje a pomocí AI je i správně zaúčtuje).
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja sem sice leta mimo tenhle obor, ale docela me zajima jak tyhle veci pokrocily z hlediska tehnologii a platforem ...
    Muj posledni kontakt s timhle svetem byl cca pred 7 lety, delal sem ve firme kde se zuby nehty porad drzely tlusty klienty psany ve vselijakejch zastaralejch frameworcich umele pri zivote udrzovanych s kazdym novym releasem OS ...
    Da se dneska mluvit o naky tendenci hromadny migrace do cloudovych platforem nebo tenhle standard porad pretrvava ?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MILAZAJICEK: 's mi připomněl SunSystems 4.2.6 :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LOVE_DALI: ono kdyby to přepsali udělí z toho 64bitovou moderní aplikací a nechali rozhranni tak to používám taky. Stejně jako na Far Manager pro Windows.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MILAZAJICEK: jasne, taky jsem si rikal. ostatne datloval jsem do toho taky. a pro obyc zivnostnika staci.. resp. pro jeho ucetni :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LOVE_DALI: furt znám lidí i účetní co v ničem jiným nedělají. A podle mě budou mít i nové zákazníky protože je to levný a jednoduchý na ovládání. Super moderní účetnictví na touchscreen za 20k a 7k/ ročně je pro mnohé zbytečné.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KOC256: na druhou stranu, ja jsem taky chtel zalozit IT Faux Pas, coz se ukazalo, ze uz neco takovyho, taky mrtvyho je, a nic..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    jenom tak ze zvedavosti, jak si dneska stoji Ucto? predpokladam, ze krome HC Base asi nic moc, ze?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Uz jsem na to upozornoval pred zalozenim. Neni to zbytecne kdyz existuje obdobne “mrtve” auditko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam