• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALDonald Trump 2016+
    POTUS 2017-2020

    1/2021 - Pickett's charge :-7

    Zdejsi SPD = Spolek Proti Drumpfovi

    rozbalit záhlaví
    CRS
    CRS --- ---
    soon
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWEPZ: Co to je za černobílý blábol? Za prvé není vše v pravomoci prezidenta, ale i parlamentu a za druhé existuje institut impeachmentu, který nemá s imunitou a trestním stíháním nic společného. Takže jak udělá imunita z prezidenta diktátora?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: :DDDD
    To je tak pitomy falesny dilema, az jsem zavyskal radosti:))))

    A co je to prosimte anti-Trump lawyers?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Tvrdit, ze jde o zlocinne spiknuti naprosto nelze, bylo by to nejen zcela nespravne, ale i zjednodusujici, ano? Jde proste jen o par dobrych pratel, co si radi popovidaji.

    Anti-Trump Lawyers, Pundits Hold Weekly Strategy Calls on Trump Legal Cases
    https://www.breitbart.com/politics/2024/04/24/report-anti-trump-lawyers-media-pundits-hold-secret-weekly-strategy-calls-on-trump-legal-cases/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Trump píše dějiny. „Nejvyšší soud může z prezidenta udělat diktátora“ - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-trump-pise-dejiny-nejvyssi-soud-muze-z-prezidenta-udelat-diktatora-250562#dop_ab_variant=1267911&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

    „Je neuvěřitelně mimořádné, že se něco takového vůbec děje,“ říká pro SZ americký expert Timothy Hagle (...)

    (...) Americká vláda pak argumentuje tím, že prezidenti rozhodně nemohou být zcela imunní vůči trestní odpovědnosti, tedy že nemohou někoho například zavraždit bez následků. Mohou dokonce poukázat na Nixonovu éru, kde se zdálo být poměrně jasné, že vzhledem k tomu, co se dělo během aféry Watergate, by Richard Nixon mohl být také obviněn, kdyby mu jeho nástupce neudělil milost.

    Každá strana v tomto případě zastává poměrně extrémní postoj. Trumpův argument je úplná imunita a stanovisko vlády je, že nemůžete mít imunitu před trestní odpovědností. Pokud by se tak Nejvyšší soud rozhodl pro pozici úplné imunity, lídr země by se v podstatě mohl stát diktátorem. Pokud se naopak rozhodne pro absenci imunity, mohlo by se zpětně vytáhnout cokoliv na kohokoliv.

    (...) Prezident totiž pochopitelně nemůže být zcela imunní vůči trestní odpovědnosti, jelikož nechcete, aby někdo prezidentské pravomoci zneužíval. Na druhou stranu ale nechcete ani to, aby nastala situace, kdy tyto pravomoci, které jsou dány ústavou, byly narušeny politickou perzekucí.

    Trump indictment: What happens next for the former president and his political aspirations?
    https://www.youtube.com/watch?v=cqo17Fo94CI
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    "CO JE DOBRÉ PRO DONALDA JE IMPLICITNĚ DOBRÉ PRO CELOU AMERIKU"
    POKUD TENTO CALIGULA VYHRAJE, V DRUHÉM OBDOBÍ SE NEZAKECÁ ....
    NEMÁ PŘÍLIŠ CO ZTRATIT, JE TO STARÝ MUŽ, MŮŽE UDĚLAT TÉMĚŘ COKOLIV

    (...) Podle některých konzervativních médií to znamená, že se Trump přidal k odpůrcům Moskvy a podporovatelům Kyjeva a že mu tento postoj vydrží i po případném zvolení prezidentem. „Je pozoruhodné, jak se Trumpův postoj k Ukrajině v posledních měsících změnil,“ napsal například britský týdeník Spectator.

    Je to ale spíše ojedinělý názor. Většina analytiků poukazuje na to, že Trump nemá žádné jasně dané principy.

    Pokud by tedy dospěl k závěru, že mu podpora Ukrajiny u Američanů zvedne popularitu, neměl by s ní žádný problém.


    V opačném případě se ale pro ni rozhodne jen těžko. „Myslel jsem si, že Trump přemýšlí jako jedenáctiletý kluk. Spletl jsem se o 10 let,“ napsal už před několika lety prominentní americký konzervativní komentátor Charles Krauthammer.

    Trumpova otočka směrem k Ukrajině a pryč od Ruska? Nakonec se rozhodne podle jediného kritéria | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c1-67316840-trumpova-otocka-smerem-k-ukrajine-a-pryc-od-ruska-nakonec-se-rozhodne-podle-jedineho-kriteria

    Že má bývalý prezident právě takový přístup k politice, potvrzuje i řada knih o zákulisí jeho vlády. Zdůrazňují, že Trump veškeré dění kolem sebe posuzuje podle jediného kritéria – jestli to pomůže jemu samému.

    https://www.amazon.com/Divider-Trump-White-House-2017-2021/dp/038554653X

    (...) „Jsou to příšerní lidé,“ prohlásil například Trump o Ukrajincích. Opakoval, že Rusko má na anektovaný poloostrov Krym nárok a že Ukrajina je skrznaskrz prolezlá korupcí a nezaslouží si zastání. Od začátku agrese Moskvy na Ukrajině před dvěma lety pak zdůrazňuje, že kdyby byl prezidentem, válku by ukončil během jediného dne. Nevysvětlil ale, jak by to mohlo být možné udělat jiným způsobem než tím, že by Kyjev přistoupil na řadu ruských požadavků.

    Mohou tedy mít pravdu už zmíněné knihy o zákulisí Trumpova Bílého domu – podle nich se exprezident v řadě věcí rozhoduje podle názoru člověka, který s ním v dané záležitosti mluví jako poslední.
    CROME
    CROME --- ---
    GLOBETROTTER: Za pravdu se kazdej zlobi, nevim proc se za to stydis…
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    CROME: Ty jsi fakt magor. Přečti si, co jsem o svém vztahu k Trumpovi kdy napsal. Tady i jinde. Pokud se ti to nechce hledat, tak nemel takovýhle hovna.
    CROME
    CROME --- ---
    GLOBETROTTER: Ty ho nevolis? Jsem myslel, ze jsi MAGA s branis woke totalite?!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HONZA09: Já snad kvůli tobě budu nakonec volit Trumpa, abych tě nasral ještě víc.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GLOBETROTTER: Ty víš jak mě nasrat hned po ránu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Před soudem s Donaldem Trumpem, který se týká peněz k umlčení pornoherečky Stormy Daniels (vlastním jménem Stephanie Gregory Cliffordové), promluvil David Pecker, bývalý šéf čteného bulváru National Enquirer, který se znal s Trumpem od osmdesátých let. Přiznal, že mu pomáhal ve volební kampani a potlačoval negativní zprávy o Trumpovi.

    Trump trial hears testimony from David Pecker about "catch and kill" scheme
    https://www.cbsnews.com/live-updates/trump-trial-new-york-first-witness-david-pecker/
    Bulvár vycházel Trumpovi vstříc. Teď ho u soudu potopil - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-bulvar-vychazel-trumpovi-vstric-ted-ho-u-soudu-potopil-40469104

    Před soudem Pecker přiznal, že se v srpnu 2015 setkal s Trumpem a jeho právníkem Michaelem Cohenem, kteří se ho ptali, jak by mohl pomoci. Pecker jim podle listu The Guardian řekl, že může být „ušima a očima“ kampaně a bude sledovat negativní informace o Trumpovi.

    (...) Trump popisoval, jak se pokusil svést vdanou ženu, a naznačoval, že by mohl začít líbat ženu, se kterou se měli setkat: „Nemusím ani čekat. Když jsi hvězda, nechají tě. Můžeš dělat cokoliv. Chytnout je za rozkrok…“
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    https://twitter.com/i/lists/1780234182645456980
    Když by někdo také pátral po on-line přenosu z tý show co za chvilku začne...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: to už je dost pod mojí rozlišovací schopnost. Týpek se léta obklopuje konspiratorikama, co odhalujou adenochromový spiknutí v picérce, spasej svět koňským odčervovadlem nebo mítěj vampírskej kult pod Černobylem, a klíč, podle kterýho je Donald povyšuje z náhodnejch kolemjdoucích na svý nejlepší kamarády a největší rádce pro tenhle měsíc, sem zatím nedekódoval.
    Prostě play stupid games, win stupid prizes. Když si uděláš náborovou kampaň pro stafáž na 8chanu, halt se nesmíš divit, když se ti semtam nějakej čekatel zapálí nebo vyhodí do povětří mešitu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Doplním. V 2013 několik měsíců pracoval pro předvolební kampaň kongresmana demokratů Toma Suozzi.



    The troubled “conspiracy theorist” Max Azzarello, who died after setting himself on fire in a Manhattan park, once worked for Long Island Congressman Tom Suozzi.

    “Max Azzarello worked on my campaign for Nassau County Executive in 2013 as part of the field staff,” Suozzi, whose district includes parts of Queens and Nassau County, told The Post Saturday. “Even though I haven’t seen or talked to Max since then I recall him being very kind, smart and hardworking. It is tragic that he has succumbed to his injuries and I am keeping Max and his family in my prayers.”

    Zdroj: Newsweek/NYP a další

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    GIOMIKY: ja myslel Maxe Azzarella. :) Donald je politik a miliardar.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Já ho, vlastně považuju, díky jeho bývalé manželce, částečně, za Čecha.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Je to muj hrdina. Bez ohledu na mlhu kolem, miluju ho jako bratra za to tvrzeni, ze umyslna polarizace sveta, co probiha zhruba od 90 let, je spatna vec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam