• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUMESKP LARP ... a Pandořina skříňka
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    SANELIN: V reálu to není drahé. Ty co jsou jednoduše soustružené, z levného dřeva a bez speciální úpravy, jsou za 315,-. Za 550 jsou ty, co mají složitější tvar a jsou tedy i náročnější na povrchovou úpravu a co jsem se tak koukala, jsou i z lepších dřev. Upřímně řečeno, jestli chlapík stráví na jedné hůlce dvě hodiny práce, což nepovažuji za nereálné, tak je ta cena úplně v pohodě.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ELLTAR: já mám asi stejně svoji - březovou, 9,5 palce se žíní z jednorožce, ještě z dob HP tábora... O:)
    Asi ji opráším a zprovozním.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Máme v zásobě tavkovy, ale jak povídal Eltar, ne všechny vyhovují. A 550 mě staly obě
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    SANELIN: Levněji se, bohužel, moc dobře dřevěná hůlka sehnat nedá. Máme udělané pomocí tavky z čínských hůlek, ale ne každému to může vyhovovat.
    A jinak si tu svoji plánuju ještě malinko dotvořit. ;-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    KOUMES: Hezký, ale 550,- mi za takovýhle kousky přijde trochu moc :(
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Přeposlaná zpráva od Eltara:

Vážení spoluhráči!
    Jelikož se LARP blíží a každý chce jistě svou skvělou hůlku, rád bych zorganizoval objednávku z toho katalogu:
    Wands by Hrozek old version1.pdf - Disk Google
    https://drive.google.com/...iew?fbclid=IwAR3y8HQlzSltXZz1FnMOFzQRNVa6gVyfgFb3qyPmHdtqv0VEFl-L4ecUE9E

Mohli bychom při větším objemu hůlek dostat třeba i slevu. Pokud i tak ne, stejně to za to stojí. Čím dříve pak objednávku zašleme, tím větší šance na super hůlku bude. ;-)
    Vyplňte, prosím, tento dokument v případě Vašeho zájmu:
    Hůlky - objednávka - Tabulky Google
    https://docs.google.com/...bclid=IwAR0iEU-7L2zBmaJMQiBrRVCNUikfRCCR2ji_ZZrl6q_xsQrC_mA41-Xpz_Y#gid=0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam