• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUMESKP LARP ... a Pandořina skříňka
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    EJDA
    EJDA --- ---
    Vážení hráči, koncepty vašich postav prošly rekonstrukcí a propojením se hrou a ostatními hráči. Prosím, mrkněte na to a kdyby něco nesedělo, ozvěte se prosím. U některých postav máme vyznačené resty, do některých se zasahovalo více, do některých méně. Kdyby vám chyběl odkaz na vaši postavu na drivu (kterou považuji za finální), prosím, taky se ozvěte. Všechno je otevřeno diskuzi a dá se upravit, aby vám to vyhovalo, ale snažili jsme se koncepty nerozbíjet.
    U kontaktů zatím chybí fotky, přidám je v druhém kole úprav, až se mi jich sejde více.
    Zárověň prosím fanynky a fanoušky Holičáka Billa, aby mi (klidně do postavy) napsali, jak moc mu fandí, ať víme, kolik lidí přibližne dorazí na jeho autogramiádu.

Doufáme, že se bude hra líbit, pište nám a těsíme se v pondělí :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERIU: Objem asi neposoudím, ale mám takový ten průměrný válec (tuším, že má asi 50-60cm na délku?) ségra měla podobný a byla s tím celkem spokojená, tak můžu nabídnout toto...
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    ERIU: V Bělehradské nějaké polštáře jsou, ale jejich objemnost nedokážu posoudit.
    ERIU
    ERIU --- ---
    Prosím prosím, měla bych dvě prosby. Házela jsem je i na fcb, ale tady si jich asi někdo všimne spíš.

První, velmi zásadní: jsem březí, tak na mě buďte prosím hodní a nebijte mě :D (Jo, asi by vás to napadlo samotné, ale tak pro jistotu...) Na rozdíl od ostatních členů Sesterstva nebudu mít meč - a zcela určitě nebudu šermovat. Myslím, že už je to celkem od pohledu vidět, jsem v šestém měsíci. Kdyby bylo nutné, nechám se zabít bez odporu :)

Druhá věc, méně zásadní, ale pořád souvisí s tím, že jsem aspirantka na matku: nenašel by se prosím někdo, kdo by mi půjčil polštář? Nějaký objemnější, na podložení nohy při spaní na boku. Nejsem pražská a pojedu s krosnou vlakem, takže mám dost omezenou kapacitu. Spát prý budeme na Bělehradské.

Díky ^_^
    Vaše Lutona Zvonská :)
    ERIU
    ERIU --- ---
    Exceluji v disciplíně = přednost (aspoň tak jsem tu formulaci chápala já). Mistrovství máš u přednosti automaticky, u jiných disciplín poté, co umíš obě kouzla druhé úrovně.

Viz pravidla:
    "Přednost a slabina
    Během tvorby postavy si každý musí vybrat jednu přednost a jednu slabinu. To jsou, jak už název napovídá, disciplíny, ve kterých si postava věří, a naopak, ve kterých se jí moc talentu nedostalo. V momentě, kdy se vypočítává Moc pro účely kouzel, v disciplíně, ve které má přednost, se hraje, jako kdyby měla vždy nejméně Moc 2. V disciplíně, ve které má slabinu, se počítá vždy, jako kdyby měla Moc nejvýše 2.

Mistrovství
    Ve hře se mohou objevit svitky či recepty na lektvary s instrukcí: „Toto kouzlo dokáže pouze mistr disciplíny.“
    Například proměnit olovo na zlato umí pouze mistr transfigurace.
    Získat titul mistrovství lze dvěma způsoby. Je-li disciplína předností postavy, automaticky se počítá, jako kdyby byla mistrem této disciplíny. Druhý způsob získání mistrovství je, pokud v disciplíně ovládá obě kouzla druhé úrovně."
    GILANOR
    GILANOR --- ---
    Ahoj,
    chci se zeptat, jak mám přesně chápat výraz: "Exceluji v disciplíně" a "Mistrovství"?

Mám v tabulce Schopnosti Paragonů uvedenou Přednost v určité disciplíně (bo tak je to psané při vytvoření postavy). Znamená to automaticky, že jsem i Mistr této disciplíny? Nebo si můžu vybrat Přednost v této disciplíně a Mistrovství v jiné?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Kouzelná Praha a Pandořina skříňka: Pražský plátek
    http://kouzelnapraha.blogspot.com/p/blog-page.html

KOUMES
    KOUMES --- ---
    JASMINEK: tak tak
    JASMINEK
    JASMINEK --- ---
    KOUMES: takže se to odehrává 25. a 12. to bylo vyhlášeno?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    V Praze dne 12/4/2019
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    SANELIN:
    Na stránkách nyní možnost pravidla stáhnout
    Kouzelná Praha a Pandořina skříňka: Pravidla
    http://kouzelnapraha.blogspot.com/p/blog-page_3.html
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Vážení a milí,

předherní sedánka se odehraje v pondělí 22/4 od 19:00 v zadním traktu čajovny Šamanka na adrese Hálkova 8, kus od zastávky IP Pavlova. Pokusíme se vás uvést do světa, larpu, zodpovíme vaše otázky a další. Tento den je také první možnost nechat si schválit zbraně a získat svoje herní placky. Také zde budeme rozdávat alchymistické suroviny.

https://www.facebook.com/events/606259639891244/

Ve čtvrtek 25/4 začne larp mejdanem v 2steps2heaven café, kde budou orgové přítomní. Já osobně budu sedět v horním patře. Můžete se u mne stavit a dokončit vše potřebné.

S pozdravem
    Organizátoři
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    SANELIN: myslíš ve formě PDF?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Ještě jeden dotaz - budou kouzla i ve verzi k tisku?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Vážení a milí,
    hráči i cépka, v sekci Pravidla se objevila finální verze. Toto bude verze, se kterou se bude hrát, tedy jí venujte pozornost. Pokud jste si již pravidla přečetli, změny jsou vyznačeny žlutým textem.
    Kouzelná Praha a Pandořina skříňka: Pravidla
    http://kouzelnapraha.blogspot.com/p/blog-page_3.html

Za organizátory
    Koumes
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    přeposláno z fb:
    Vážení a milí,
    množí se nám otázky organizačního charakteru a tedy jsme se rozhodli je adresovat. V sekci Organizační nyní naleznete informace týkající se herní doby, přenocování a pohybu po městě. Doufáme, že tyto informace budou nápomocné. Pokud byste stále měli dotazy organizačního charakteru, uveďte je prosím pod tento příspěvek. Jistě budou lidé, které zajímá to samé. :)

Za organizační tým
    Koumes

Kouzelná Praha a Pandořina skříňka: Organizační
    http://kouzelnapraha.blogspot.com/p/organizacni.html
    EJDA
    EJDA --- ---
    Přeji krásný jarní poslední březnový den a připomínám, že je dnes poslední březen - den, kdy bychom měli mít vaše koncepty ke zpracování.

Komu jsem v posledním týdnu neodpověděla, tomu se omlouvám - doplním to dnes - dostihla mě nějaká zlá chorobička

Těšíme se na vás a vaše postavy
    Za KP
    Edit
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Vážení a milí,

pokud někdo ještě nemáte hůlku, v sobotu 30.3 v klubovně PbN v Kobylisích bude Bebe vyrábět svítící hůlku a může vám poradit, pomoct a poskytnout vybavení. Materiál na jednu svítící hůlku, tedy s diodou a na baterii, vyjde na 50 Kč. Zájemce poprosím, aby se ozvali buď do pošty nebo veřejně, materiál je potřeba nakoupit dopředu.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Dobrý večer, máme zatím 10 postav, kdo ji poslal, měl by dostat nějakou formou odpověď už se nám tvoří nějaké vazby a těším se, až jich budu mít víc a klubíčko bude zamotané!
    Kdybych někomu neodpověděla, kopněte mě!

Díky
    Za KP
    Koumes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam