• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    Nová free 2 play battle royale od EA
    řešit tu budem primárně asi PC verzi, ale samozřejmě ani konzole nejsou OT

    Discord: https://discord.gg/aRReuGg

    Origin ID můžete napsat do seznamu na nástěnce

    rozbalit záhlaví
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    MAESTRO_007: solidní kauzička

    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Profesionální hráč s aimbotem! Hacker ho napadl v přímém přenosu | PLAYzone.cz
    https://www.playzone.cz/clanky/220472-profesionalni-hrac-s-aimbotem-hacker-ho-napadl-v-primem-prenosu?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MESKALITO: jj ta quick queue dobrá, to se mi líbilo. Zase budu hrávat chvíli :-)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    MAESTRO_007: jj souhlas, i ty perky jsou fine. Je to nové, za mě teda areny byly lepší, nebo hraju ty team-death matche/gun fire, ale todle je celkem fine, hlavně ta quick queue, která teda mohla být už dávno všude, stejně jako death cam.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MESKALITO: jo za mě taky dobrý. Evo shieldy palec nahoru. Není to tak random a dává to smysl. S ostatníma věcma se seznamují, ale co je super tak ten sling shot herní režim, nevím teda jestli je tam už dýl nebo dočasně, ale líbí se mi Na zahřátí dobré, takový rychlý mini Battle royale. To mi vadilo u klasického "trio". Na zahřátí moc zdlouhavé občas. Nejradši totiž hraju ranked.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MESKALITO: pul roku jsem to nehrál, dobrá příležitost zapnout :-))
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak co říkáte na novou sezónu a updaty? za mě super, hlavně evo shieldy dávají smysl
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ImperialHal má palec nahoru :-)

    Hráli o miliony, přesto hráč nevyužil výpadek připojení svého soupeře - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/fair-play-apex-legends-global-series-2022.A220711_085730_bw-novinky_srp
    OMN
    OMN --- ---
    jsem v oou splitech 12te sezony dosahnul diamantu a s prichodem noveho systemu ranku me to nejak prestalo tesit, protoze tem cislum vubec nerozumim...tuhle jsem mel 3 killy, ale padli jsme asi jako 3ti team, takze stejne -36 nebo neco takoveho...hroznej nesmysl
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    střílí tady ještě někdo? mě to tedy asi po 8 měsících intenzivního hraní docela chytlo. Potřeboval bych s někým hrát, většinou střílím s randomákama, což je fakt na nerv.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    :-)

    Apex Legends: Saviors Launch Trailer
    https://youtu.be/cheYIVEtVQ4
    OMN
    OMN --- ---
    ta mapa je obrovska! jsem to jeste stale cele neprolezl. Prvni setkani s prowlery bylo fajn, jd to chytra AI. Jeste k tomu pridat sneak-kill a far cry se nama kam hrabat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MESKALITO: ash je super jeji ultimatka sexi
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak co říkáte na novinky?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak jsem trochu potrenoval a už občas i něco trefim samozřejmě jsem stále hroznej v lootu, movementu a o znalosti mapy/legend/taktiky ani nemluvě, ale baví mě to dost. Hrajete tady nějak spolu někdy?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    MAESTRO_007: arena super, díky za tip tu jsem vůbec předtím nezkoušel. Jinak když hraju sám, tak si i zahraju, ale jak hraju s kámošem co má nahráno, tak tam si neškrtám to je pro mě úplně jiná dimenze lobýček nikoho netrefím a už vůbec nestíhám tempo lootu/přesunu, je mě jasný, že to chce cvik...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MESKALITO: dobre navody ma https://www.youtube.com/user/FrothyOmen/videos

    jinak dorucuju se naucit s wingmanem a pak trefis se vsim... dobre je zkouset firing rangde mod a arenu, neztracis cas lootenim atd a naucis se dobre se zbranema.. pak ti to prijde v tom battle royalmodu prirozenejsi...

    co je zrovna meta vysledujes pak na pro stream kanalech, ty zbrane se kteryma hrajou se opakujou i charaktery
    OMN
    OMN --- ---
    MESKALITO: jeste k tomu energy, to jsem do ted poradne nepochopil. Spis je to o zvyku. Silou jsou asi mezi Heavy a Light, ale jak ktera. Spis jde o to, ze delaj vetsi bordel. Treba s L-Starem do dnes neumim strilet na dalku, protoze pres ten lejzr proste nic nevidim. Za to Volt mi sednu hodne rychle.
    OMN
    OMN --- ---
    MESKALITO: v prubehu sezony ne, ale pri kazde nove sezone jou tam zmeny, takze nektere zbrane nerfnou, jine boostnou, jine naopak zmizi do legendary lootu, nerfnou/boostnou postavy... Co se snajpu tyce, asi je to dost individualni, ale rekl bych, ze cim vic "pro" clovek je, tim min bude chtit scope na dalku. Ja uz je nepouzivam vubec - idealni je pro me mid range 3x, tim se da trefit i na 400m. Dlouhej scope mi dava smysl jen na Kraberu a tam je nemennej. Ale je to asi o zvyku/cviku. Kdyz jsem zacinal, hodne jsem kempil s Longbow 4x8 scopem, ale nevyplati se to si myslim. Na long tedy muzes mit i smg. Prekvapive se da dobre strilet na long i s Voltem nebo R99, ikdyz tyhle guny jsou vylozene na blizko (na "dodelani"). Kdyz ale strilis se scopem 2x a ne po davkach, ale po jednom vystrelu, zbran tolik necuka a da se s tim opravdu nekoho sundat na dalku. Na dalku doporucuju teda spis Spitfire a Rampage. No a nebo Tripple Take, ale je ted legendary, tzn tak casto ho nepotkas. Navic je dobry s nim umet jako s brokovnici. Vic asi neporadim. Chce to trenink proste. Ja to beru az moc vazne, hraju to 2 roky a stale nemam v ranku diamant. Jednou jsem ho mel na tyden, ale to diky Lifeline, ktera pri revivu spoustela jeste tehda ten stit, ktery jsem vzdy vyuzil jako kryti. A pak ji nerfnuli.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    OMN: ok a dmg a ostatní vlastnosti zbraní a atachmentů se nějak v průběhu sezóny mění, nebo tam žádný nerfy/upgr neprobíhají? dá se obecně říci, že snipy na long, smg na close, rifle na mid a long, brokny na close? zbraně na energy ammo jsou vhodné na? srr za stupído dotazy, ale todle ze streamu nějak nedokážu vykoukat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam