• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONDron Video & Photography
    Vaše natáčení dronem, galerie videí a fotografií.
    rozbalit záhlaví
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Vodní dílo Švihov

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Někdy je třeba použít dron i na fotky proklatě nízko. :-)

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    taky jsem si cvaknul podzim

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak takhle vypadala "moje" alej ještě ve čtvrtek, počítám, že až přestane fučet, bude to už úplně jiný pohled.

STETKINS
    STETKINS --- ---
    AODHFIN: s parním vlakem by to bylo už moc kýčovitý :-D Tohle je úplně skvělý...
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    Ještě hezčí by byl s vlakem parním, ale člověk holt musí vzít zavděk tím, co holt jede, když má zrovna povolení :) A barevně to tam zapadá hezky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: ten viadukt je úplně neskutečně podobnej železničnímu viaduktu Žampach kousek od Kamenného přívozu, je i hodně podobná doba výstavby, 1989 :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kamenný železniční viadukt překonávající údolí Novodvorského potoka nedaleko Pacova z roku 1888, postavený firmou Ronchetti & Rentmeister je výrazným krajinným prvkem Pacovska, jehož krása vynikne obzvlášť na podzim při pohledu shora.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    DRAGON: To je pravda, bejt tam snímač třeba z Nikona z6, vůbec bych se nezlobil :-) Je mi jasný, že třeba Mavic 4 na tom bude o něco lépe, ale ten bych zas nemohl vozit na kole :-) všechno je to o kompromisu (bohužel).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: to je samozrejmy, ja to myslel spis tak, ze mas pekny fotky a lepsi snimac by jim slusel ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    DRAGON: je to mini 5 pro, jsem s tím docela spoko s ohledem na to, kolik to stojí a kolik to váží.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: s jakym ptakem to litas? By sis podle me zaslouzil upgradnout na lepsi kvalitu snimace, nevim jestli je to nastavenim dronu nebo postprocesingem, prijde mi to hodne bez kresby a naopak hodne preostreny. Jinak moc pekny :)
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    FORELLI: Ty máš fakt parádní fotky, líbí moc.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Trocha ranní mlhy z loňského listopadu / M2Pro

DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: však je to tak pěkný :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    no vidíte kucí, a já to udělal naležato právě proto, že jsem to tak chtěl. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    naopak, když to otočí stiny nahoru, bude z toho imho tuctová fotka, kterých je všude mraky. Takhle je to prima. A když už, tak ty stíny dolů..

ZSIS
    ZSIS --- ---
    FORELLI: tohle otočený 90° stínama nahoru!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam