• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MONROEVaše úlovky/recenze/wishlist z Aliexpressu, Wishe, Joomu, Vovy..,
    Zkušenosti s prodejci, reálná fota, wishlist. Ve zboží se meze nekladou. :)
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FATBOZZ: mam takovy pocit, ze ne, asi pred rokem jsem to hledal a nic poradnyho/funkcniho nenasel
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Existuje nejaky udelatko ktery mi vyexportuje tracking numbers vsech otevrenych objednavek rovnou do schranky aby se daly pastnout treba na 17track ?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jj díky, jedna věc už přišla :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SIMCIIQ: to trvá i měsíc
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOOMIX: díky.. Já se bála, aby to někde nestalo, aby mi třeba pošta nedala do schránky výzvu a neodletelo to zpátky.. :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SIMCIIQ: pořád bych byl v klidu, někdy to trvá i měsíc od přistání ;)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOOMIX: a druhá vec přistála v ČR 19.1. To je o týden dřív..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SIMCIIQ: 26.1. přistálo v ČR, to bych v klidu ještě čekal

Global Order Tracking
    https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=cz000003287698&spm=a3708.7860688.0.d01
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosím může mi někdo poradit, kde se zasekl zboží? Zkoušela jsem zadat na sledujzasilku.cz, ale tam to nemůže najít
    CZ000003287698
    Je to už docela dlouho, tak bych se ráda podívala, jestli to neleží někde ve skladu v ČR.. V ČR to už je. Asi 2 týdny. Díky za radu..
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    caun, kdyz dam na aliexpressu tridit vysledky hledani podle ceny, tak to ted hlasi, ze byl k utrizeni pouzit smart algorithm, kterej je ale tak tupej, ze to nesetridi podle ceny. nevite, jak ho vypnout?
    HANZS
    HANZS --- ---
    Zdravím - stalo se Vám, že si něco objednáte, zaplatíte a pak se ozve prodejce (aliexpress) že chce ještě doplatit 2 dolary? to je nějaká nová finta?
    FAT
    FAT --- ---
    Můžete mi někdo, prosím, poradit, jak odstranit posílání mailů z Wish? Jednou jsem si tam cosi kdysi koupil a od té doby mě zásobují maily pořád. Zakázal jsem už všechno, krom zasílání zpráv o objednávkách do mailu, ale málo platné. A ani odhlášení tomu nepomůže. Hledal jsem v nastavení odhlášení z mailové korespondence, ale ani to jsem nenašel.
    Díky
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    Hlásím nákup UV sterilizačního boxu na Ali, dodaní z Německa za 4 dny!
    Nejde až tak o to zboží, takovejch je tam hafo, ale že to přišlo tak brzo (DHL_DE+PPL) :)

https://www.aliexpress.com/item/4000986978574.html
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ZORBEN: MOIRAIN: Díky za info. Mně do corony chodilo vše spolehlivě, cca do měsíce. A od té chvíle jako by se to seklo a nedorazilo nic, tak jsem raděj přestal objednávat. tak jsem rád, že je situace „v pořádku“. :) Díky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ZORBEN: tak, chodí to úplně stejně, něco nepřijde, něco přijde rychle, něčemu to trvá dlouho..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: mně zboží normálně chodí, korona nekorona
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s objedníávkami z Aliexpressu v době corony. Dřív jsem tam nakupovával celkem hodně, a spolehlivě vše fungovalo, ale od letošního března do června jsem udělal asi čtyři objednávky, přičemž ke mně nedorazila ani jedna, všechny skončili vrácenám peněz po uplynutí dodací lhůty. Zajímala by mě aktuální situace, jestli má smysl tam něco objednávat. Díky.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Zrovna ted si objednavaji nejaky blond paruky a dost si je chvali, chcete odkaz? :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    dík, taky mám velkou hlavu
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SHEALA: mám dvě paruky v podobné cenové relaci, možná i nižší (+-15 dolarů, už je to dlouho) a vlasů je na tom dost, jen je mi to na moji velkou kebuli malý, nebo to neumím nainstalovat tak, aby mi furt nesjížděla
    jedna tmavě rudá, druhá blond, ale přímo na cosplay
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    koupili jste na wishi někdo nějaký paruky? Zajímají mě takové ty vlasové haluze jako je na obrázku, ale přijde mě, že za 370 kč to bude jenom pár chlupů.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam