Mám tady informaci, jak se dá problém řešit i jinak než týdny a měsíce utrpení.
V Německu a Francii, kde je homeopaticka léčba považována za běžnou metodu(a má téměř 300 letou tradici) a pojišťovny ji normálně proplaci - protože, na rozdíl od Čechů, pochopili její princip, kterým není předávkování, jako u alopatickych léků, běžně používají na porodnich klinikách, kde se (take) rodí závislé děti, preparát Opium. Četla jsem o tom v odborném časopise. A prý je to, jak když se cvakne vypinacem - dítě má v tu ránu po abstaku. Já jsem tedy zažila s homeopatickym lékem něco podobného. Vzala jsem si to s tím, že mi placebo nemůže ublížit(napsala mi to obvodacka). No, lezla jsem asi tři hodiny po zdech, měla halucinace jako na tripu a lezla opravdu po čtyřech - a pak jsem vytuhla. Ráno jsem se vzbudila bez problému, který lékaři nemohli 25 let vyřešit. Znovu opakuji, že jsem tomu absolutně nevěřila(protože jsem neznala princip funkce). Kromě toho, z placeba fakt haluze člověk nemá. Takže, tohle by chtělo vyzkoušet.
Každopádně, ten lék Opium(v kterém vlastně není opium ani detekovatelne rozborem), je na předpis. Není to zvláštní, že údajné placebo je na předpis? Mimochodem, netýká se to jen tohoto léku, ale všech homeopatic, které mají nejvyšší potenci(jsou nejvíc naredene). Budu se po tom pídit.