• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHKoho jsem dnes potkal/a
    Auditko, kde se budeme sverovat, koho znameho jsme potkali a kde.
    rozbalit záhlaví
    TINA
    TINA --- ---
    COURT: Jan Jiráň?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    COURT: oldrich kaizr?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dana Vávru se psem, teď jsme sousedi no :)
    COURT
    COURT --- ---
    a Jiřího Lábuse (to bylo už nějak v zimě) na náplavce. Na té druhé smíchovské straně, ne té fancy. Seděl s takovým bělovlasým vlasatým štíhlým pánem s kulatými brýlemi, který mi byl hrozně povědomý, ale nevzpomněla jsem si, kdo to je...
    COURT
    COURT --- ---
    Ester Kočičkovou v Pepcu. Máme na sebe docela štěstí, potkávám ji často. A Patrika Hartla na Václaváku.
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Režiséra Vorla. Taky vyprovázel potomka na školu v přírodě. Mávali jsme spolu. :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    GRANTORINO: minulý týden jsem ho viděla přelézat vlakové koleje od Meet factory k Lihovaru
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Prisedl si ke mne v tramvaji Pavel Simcik. Myslim ze hral.kuchare kterymu rekl ze je curak Donutil. V Romanu pro muze.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Dneska ne, ve středu. Půlku švýcarskýho hokejovýho týmu v hotelové restauraci. Šla jsem si objednat ze zahrádky, tak nevím, jestli si mysleli, že tam pracuju, každopádně hezky pozdravili. Jsou to slušně vychovaný kluci :).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    GRANTORINO: Mlejn?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak jsme seděli v hospodě s Davidem Černým. Kam jinam by chodil než tam, kde udělal ten pěkný stůl...
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Dnes jsem viděl Miroslavu Němcovou
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jela se mnou tramvají č.6 Drahomíra Jůzová
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dneska Matta Fielda.

S Lenkou Kralovou jsem sedela ve spolecnem panelu jedne detske konference. Nazorove jsme byly ve shode, ale Lenka mela lepsi manikuru a saty nez ja. Ja zas trosku lip mluvim s detmi. :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    JUASINHA: taky jsem ji potkala jen jednou v zivote a bylo to v divadle :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JUASINHA: jo já jsem ji jednou minula na Muzeu v metru, v růžovém kabátě a na podpatcích, hoodně vysoká :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Lenku Královou včera v divadle. Je hodně vysoká a hodně sexy
    N_I
    N_I --- ---
    lucie výborná - směr stromovka, triko, džíny, - v civilu jí to šluší ještě mnohem víc než v šatech
    česká skalijová...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Včera jsem potkala spoustu slavných lidí, ale nejvic me potesilo setkani s Jarou Olahem a jeho ženou. Nejmíň mě těšil Babica s rodinou - btw, vypada fakt strasne sešle.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Za svuj zivot jsem potkal nekolik znamych osobnosti. Zacalo to Veronikou F., holcickou z obalu na Granko, se kterou jsem sedel od prvni tridy ZS v lavici. ;o) Pak jsem chodil na obor zubni technik a studovala se mnou ve tride Miss CR 2002 Hana Horova. Po ni jsem se seznamil s dcerou ministra hospodarstvi Karla Dyby. Do toho vseho byl muj tata vyborny kamarad Ivana Sekyry, zakladatele kapely Abraxas a malire Petra Zdenka. Po nekolika letech jakozto zubni technik jsem z teto prace odesel a zacal delat produkcniho v prazskem klubu, kde jsem poznal pany z PSH, Nihilists a napriklad i Wohnout. Nakonec jsem sel delat IT a tam jsem potkal Vicemiss CR 2005 Zuzanu Stepanovskou. Po nejake dobe nesetkavani se s znamymi osobnostmi jsem zjistil, ze muj tata sedel v lavici na gymplu s ex ministrem prumyslu Vladimirem Dlouhym. No a to jsou jen ti z CZ. ;o)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam