• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHKoho jsem dnes potkal/a
    Auditko, kde se budeme sverovat, koho znameho jsme potkali a kde.
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Předevčírem i včera Judith Pecháček na Letné.
    Je úplně drobounká a moc krásná.
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Macháčka (toho ze Samotářů) u divadla Dobeška. Nejdřív mi přejel před nosem svým bávem a pak se nesl, rozhlížel a špulil rty jako by byl pávem. Krapet směšný.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Miroslava Vladyku včera v Letňanech
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIEMENZ: taky se mi casto stava

OVERWATCH: jsem to jen prolitla ocima, jestli to je ta historka, co znam uz zpameti :)) (pak kdo je tu "novej" 😎)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIEMENZ: To se mne stalo neco podobnyho okolo roku 2002. Sel jsem po Narodni tride a tam jsem potkal znameho, tak jdu k nemu a rikam Cau jak do jde? a on ze Ahoj, dobre, a ja jestli jeste hraji s kapelou, on ze ano a tak divne se koukal, no nic tak mu rikam, ze to je fajn a ze se zase nekdy uvidime, treba na Strahove (myslen klub 007 Strahov) a on se zasmal a ze to bude rad, rozloucili jsme se a ja si tak jako rikam, ze kdo to vlastne byl? Vim, ze nekdo z nejaky HxC punk kapely, co tam hraji a on to byl Richard Krajco. Znal jsem ho z TV z poradu Meduza, ktery uvadel... ;o))
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Zuzanu Stivinovou na zastavce Sumavska.
    (Vzdycky si rikam tu/toho odnekud znam... uz skoro chci rict 'ahoj' nez mi dojde, ze jde o herce :D)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tomase Sedlacka u Narodniho divadla, mel vinovy 8mi dirkovy Martensky. Jako ja. ;o)
    N_I
    N_I --- ---
    potkal jsem na naplavce curajiciho liliputana
    urcite to byl twn samej jako v bruggach
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Rittiga na rohu Hastalsky a Kozi. Porad stejnej vypasenej vepr. Za ruku se vedl s nejakou drobnou, na prvni pohled plastovou postarsi zenou.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Acidqu v divadle :)
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Petru Hůlovou telefonující, sedící na lavičce na Branický.
    Včera Samuela Saudka vycházejíc z Levných potravin na rohu Branický.
    HANNA
    HANNA --- ---
    Miloše Čermáka a Sentu Čermákovou v kavárně.
    Sedli si k vedlejšímu stolu, objednali si gin tonic a hodinu společně kreslili grafíčky k AI. :)
    NOP
    NOP --- ---
    Největšího čecha Dalibora Jandu na Poříčí. A tamtéž nejspodnějšího čecha Marka Prchala.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Míjeli jsme včera na Malé Straně experta na BV Marka Čejku...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jindřišku Dudziakovou dneska ráno kousek od Dělnický.
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    Šárku Pančochovu pod (jinou) sjezdovkou v Kanadě :]
    MATHESIK
    MATHESIK --- ---
    Pana 518 pana Oriona, zapíjeli něco u nás v pivnici. Ja měl druhý Vánoce ale obstál jsem bez toho abych je nejak výrazněji otravoval s tím ze formovali moje dospívání a kdyby si řekli tak bych je tam nechal do rána zadarmo 😂😂
    HANNA
    HANNA --- ---
    MADELEINE: V mém případě celou dobu koukal do mobilu. Pokud někdo chce dobrovolně pracovat pod Babišem, nestabilní submisiv je asi celkem dobrá kvalifikace. ;)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Tomase Etzlera. Kde jinde nez na lezecke stene.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    HANNA: Ja ho tam taky potkala! Jen v nedeli a na hrosti Sobotecka. Byl tam s celou rodinou a tedy na 1. pohled on a manzelka fakt nesympaticky, on mi prisel jako nestabilni submisiv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam