• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nesnáším slovenštinu čím dál víc !
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Po 8 letech bydleni v Praze se porad dokazu spolehlive ztratit na Starym meste. A vubec me to nesere.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nebavi me serial Pratele a ani Jak jsem poznal tvou matku.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: ano, tak, děkuji. Reflexí toho, jak náš stav mohou vnímat ostatní. Reflexí toho, že pojmenováním stavu oslabíme sílu představy nás jak ožralých slív. A hlavně reflexí toho, že uznáním ožralosti je akt prožívání vesmíru sebou samým. Kurva, vidím dvakrát.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: já taky. Asi to není velký přiznání, ale je to pravda. A podobně jako je každé tajemství uznáním existence nadosobní pravdy, je i reflexe vlastní vozralosti... Ehm už nevím, co jsem to chtěl říct.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Když muž není doma, spím v posteli s plyšákama.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nesrovnal jsme se svou smrtelností. Zaháním vědomí pomíjivosti workholismem.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ATOMINATOR: o me si to mama myslela taky, na zaklade toho ze sem cca mezi 20. a 30. rokem zadnou zendskou domu uz vic neprived. Skutecnym duvodem bylo to, ze v ty dobe muj zivot byl jeden velkej mejdan a nak tak sem to mel na salamu a na naky vztahy nemel cas.. Takze krom prilezitosnych soustu sem se venoval hlavne muzice, chlastani a pozdejc taky vicemene zamestnani...
    na moje dlouhy single roky vzpominam s nostalogii, byly to nejlepsi leta myho zivota.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ATOMINATOR: to je dobry, takze ted uz si podruhy rozvedeny a mas sest deti? :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Dneska, prodírajíce se cestou do práce v Žitné skupinkama latino turistů postávajících v neuvěřitelně nahuštěných skupinkách na chodníku, jsem si na pár vteřin představil, že jsem v pragovce s malllinkou radlicí a přišlo mi to jako super nápad. Na chvíli jsem byl Olgou :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Casto vzpominam na sveho zesnuleho pritele.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VERSONNENHEIT: na to se zarizuje uvolneni z TV :D
    SAMUEL_HAIN
    SAMUEL_HAIN --- ---
    TAMARIX: to mi připomíná. Byl jsem se před dávnými lety podívat v Radotíně na lacrossovej zápas, kde hrála moje sestra. Holky z Radotína hrály proti nějakem Angličankám, což byly holky extra třída v angl. , nebo evropský, možná světový lize. (pardon, vůbec netušim jestli se v lakrosu hraje něco jako evropskej, nebo světovej pohár). No, Angličanky to holkám z Radotína hrozně natíraly, celej zápas bylo vidět, že jsou o dvě třídy vejš. Nějakou nešťastnou náhodou se ale Radotínskejm podařilo zvrátit stav před koncem utkání a v poslední chvíli vstřelit vítěznej gól těsně před koncem zápasu a vyhrát. Všichni přihlížející samozřejmě ohromnej aplaus, veselí a radost jak ty naše holky z toho maličkýho Radotína to jim to nandaly. A mě jedinýmu bylo těch Angličanek tak strašně moc líto. Celej zápas byly výrazně lepší. Ještě se táhly takovou dálku. A v poslední chvíli zápas rozhodly dvě vpodstatě náhodný akce. Opravdu jsem si myslel, že by si mnohem víc zasloužily vyhrát ony.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přestala jsem předstírat, jak hrozně se mi líbí bytový minimalismus v barvách i stylu a svou novou ložnici kombinovanou s pracovnou jsem si zařídila jako dámský budoár, se stěnami vymalovanými levandulovou barvou a stylizovanými obrázky květin na zdech, všechno je laděné do fialovo-bílých odstínů a čistě bílé krabice z ikea jsem si odekorovala květinovým vzorem a líbí se mi to a su šťastná, že mi do toho nikdo nemůže kecat.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    RAGNAROK: ja to mam rozsireny este o veskery nohsledy uctivajici jakoukoli ideologii a jejich zastupce, at uz sou to nackove, klimajugend, anarchisti, euromrdi nebo militantni odborari.
    vsichni maj spolecnyho to ze sou vymasteny jak plech na babovku, maj nizky sebevedomi s potrebou inklinovat k vetsine ktera se zrovna v jejich prostredi vyskytuje.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Jo! Od mala nenávidím soutěživý debílky! Vždycky se mi vybaví jeden z letního tábora pro astmatiky, kterej byl mega drsnej nagelovanej tvrďák, ale vždycky když prohrál fotbalovej zápas nebo co to bylo za píčovinu, tak začal bulet jako malá holčička.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    verici lidi mam automaticky v skatulce retard nebo vychcanej krivak, snazim se je respektovat ale vetsinou to musim jen predstirat.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    ZUULUU: to slapani si na jazyk, ano. Myslim, ze jsme doma :)
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    fakt hodne se mi libi detektiv Ralph Anderson z Ousidera. Coz je vubec poprve, co se mi libi vyrazne starsi muz. Na druhou stranu jsem zjistila, ze toho konkretniho herce jsem mela moznost videt uz ve trech filmech pred tim a vubec me nebral, takze se mi asi libi jen ta role.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VERSONNENHEIT: já zapomínal př itýmovkách, joho mám v družstvu a obehrával jsem vlastní hráče
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam