• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jsem strasne lina mrdka. Prijel jsem dva dny zpatky z dovoleny a rikal si jak pujdu do fitka, jak doma vsechno uklidim, vyperu. Pojedu do dilny mrknout na stoly. Neudelal jsem absolutne nic. Jen sedim u kompu, cumim na serialy, zeru pizzu, ctu dementni clanky a vubec se mi nechce nic delat. Desim se zitrejsiho rana na ktery jsem presunul asi patnact ukolu ktery jsem si napsal a uz tedka vim ze tak polovinu z nich nemam sanci vubec stihnout.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Salaman je hrdina! A o jeho single život se vůbec, ale vůbec nebojím. Respektive jsem přesvědčená, že nebude mít dlouhé trvání!

Jinak to lezení bez lana. Přiznám se, že jsem jednu pískovcovou věž bez lana vylezla. V Tisé, krásná 20m věž v nejnovějším průvodci označena (!). To zpravidla znamená určitě varování. V tomhle případě šlo o to, že tam prostě nešlo dát žádný jištění. Což o to, já měla sedák, i na sobě navázané lano, hromadu smyček, nějaký ufo, kinderkopf, jen jsem prostě nikam nemohla nic dát, nebylo kam. Tak jsem si vždycky řekla, fajn, vylezu ještě o dva metry dal a tam něco půjde. Nešlo. Můj parťák dole naštěstí pochopil situaci a ani nedutal. Protože kdyby mi v tom mém klidném zenu řekl něco jako "a nechceš si tam třeba něco dát?", tak asi najednou procitnu, dojde mi,že jsem v 15 metrech bez jištění a zeseru se totálně do paniky a třeba se zabiju.
    Ale nic z toho se nestalo,takze si tak lezu a s teorií, že když to nejde zajistit, tak to místo prostě přelezu a to půjde vejš, jsem opojně dolezla pojednou nahoru, tam se cvakla do slaňovacího kruhu a poprvé v životě si mohla říct, že to bylo něco jako sólo.
    Jednu dobu jsem pak chtěla takhle lézt. Ale nedlouho potom jsem otěhotněla. A nevím, jestli se k sólo lezení někdy ještě dostanu. Ale bylo to opojné až intoxikující.
    Chtěla bych to ještě někdy zažít.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    STEPNI_VLK: uf, no. Díky za odpověď :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALAMAN: Je mi luto, ze vam to doma nefunguje. Si sympatak. Drz sa. Viem ake to je byt v nasom veku single bez vyhladu na zmenu a ten zivot som takto neplanovala, ale stalo sa.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    BERRUNA: Už to za mne víceméně řekli ostatní, nicméně můj sumář: s nikým jiným se nemusím setkat, nemusím vybírat až na místě (a když má dotyčná dostatek fotek, tak vím, do čeho jdu, tj. že je dotyčná můj vzhledový typ), a to nemluvě o tom, že cenově je to také tak "trochu" někde jinde, resp. člověk povětšinou není nějak striktně časově omezený jako v tom bordelu. Plus když jsem se trefil, tak to fakt bylo skoro tak příjemné jako sex s přítelkyní (bohužel, zrovna v tomhle případě toho dotyčná vzápětí nechala). Na druhou stranu, zažil jsem madam, která byla příjemná jak prdel, přičemž každou chvíli říkala, co nemám dělat, takže jsem odtamtud nakonec pomalu zdrhal, když to přeženu. Kdybych ovšem už tehdy řešil reference na netu, tak bych k ní nikdy nešel, protože si na ni stěžovali snad úplně všichni. Dokonce když jsem ji pak zmínil u jedné další, u které jsem byl, a která působila v jiném bytě v rámci stejného baráku, tak řekla: jo, o té vím, na tu si každou chvíli někdo stěžuje. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BERRUNA: co tak vím z opileckých historek kamarádů, tak jednak se potkáváš s dalšíma lidmi, pokoje jsou vedle sebe a to omezení času je přísnější, než když se s holkou normálně domluvíš. A je to takové rodinnější, když to řekni blbě.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    JIM (k Jackovi) Vidíš, já ti to vždycky říkal! A ty pořád jen: pojďme do
    bordelu, pojďme do bordelu!
    JACK Někde člověk začít musí –
    JIM Není vám nepříjemné, šéfe, že svými dotazy zacházíme tak hluboko do
    světa vaší intimity?
    MACHEATH Naopak! Já si vždycky rád v kroužku dobrých přátel poklábosím
    o ženských!
    JIM Pro nás je totiž neobyčejně cenné konfrontovat své zkušenosti s vašimi
    – viď, Jacku?

Mám rád žebráckou operu od Havla
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERRUNA: představuju si rozdíl v tom, jestli se potkáš s dalšími 10 zákazníky zařízení anebo ne.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    STEPNI_VLK: placená slečna/paní na privátu s dobrými referencemi není to samé jako jít od bordelu?
    Asi jsem fakt staromódní.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SALAMAN: Spíš než bordel bych ti doporučil nějakou slečnu/paní na privátu s dobrými referencemi. Minimálně napoprvé by to pak pro tebe mohlo být o trochu míň divné. A když půjdeš poněkolikáté, tak už ti to přijde úplně v pohodě, jako s kámoškou na šuk, jen placené. ;) Aspoň já to tak teda měl.

Vlastně i ten bordel, do kterého bych já sám dobrovolně nikdy nevlezl, kdyby mi tu lehkou holku nekoupil můj bývalý sokolnický šef k narozkám, byl nakonec těžce v pohodě, poněvadž se mi ze tří variant podařilo vybrat fajn slečnu, se kterou to bylo pocitově jak po třetím rande…
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Občas mě mrzí, že nemám děti, ale v podstatě jen kvůli rodičům a „co kdyby".
    Takže dva nejdebilnější důvody.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARKYSHA: No jo, mám teď tu krizi. Jo, sex je supr, ještě si to trochu pamatuju.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: hele Salamane jdi už s tím do prdele:-)) Já teda ve 44 mám podobný pocity, hlavně kvůli vzhledu, ale že bych to potřebovala slyšet od nějakého mlaďocha:-)) Ne vážně, to přejde. Jen ten sex ti doporučuju, ten dělá divy:-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARKYSHA: Krátkodobé řešení, než se vrátím k spokojenému single životu s občasným nezávazným sexem, ze kterého se třeba časem vyklube partnerství pro život. Jenom škoda, že mi bude skoro 40, do píči. Za chvíli budu plesnivej a půjdu do penálu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: já jsem asi divná, ale nevidím na tom nic špatného. Kolikrát to lidem zachránilo i manželství. Služba jako služba.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A to chce nějakou pěknou písničku.

Život je takovej (1996 Remastered Version)
    https://youtu.be/rt5CdpJPcp0?si=dWQQiXhipI3sjVEH
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Život prašivej :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A včera jsem se byl podívat na synovce a bráchova přítelkyně se mě zeptala, co my a miminko. Nevim, do píči. Jsme spolu skoro deset let a děti nemáme jen tak z prdele. Jeko dávno nejsem žádnej cíťa, ale tahle otázka mě totálně rozložila. Prosím, neptejte se kurva bezdětných lidí na děti!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Uvažuju nad tím, že půjdu do bordelu. Sice to asi bude dost divný a pravděpodobně budu zklamanej, ale alespoň si zašukám. Zahejbat manželce nechci. A jít do bordelu není podvádění, ale spíš něco jako návštěva kadeřnictví. Kdy se ze mě stal takovej cynik?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Až teď jsem pro sebe objevila Stopařova průvodce po Galaxii. Čím víc lidí mi ho během let vnucovalo, ti víc narůstal (dětský, ano) odpor. Teď to dohanim se vší parádou, takže hlasité odbourání sebe sama v plným autobuse, například. Všechno má holt svůj čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam