• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dneska jsem poprvy videla Az prijde kocour. Kouzelnek film, ale jak tam tahaji tu nebohou kocku, to je napresdrzku!
    ANA
    ANA --- ---
    Pocit domova mi navozuje velky jidelni stul, kam se vejdou vsichni pro ktere chci varit a plna knihovna. Ale stehovat to je teda na pest. Ted po peti letech spolecneho souziti s muzem se nam to vysplhalo na 19 krabic + jedna do knihobudky. Vlastne ne, vic, asi dve krabice jsou uz v novem byte. No, cvicenicko. Ale na druhou stranu vsechno po jedne cistit a tridit do krabic dle zanru a vse pekne popisovat a skladat vlastne do zhmotnele excelovske tabulky, to jednomu (mne) dela radost. A znovu bude radost to z tech krabic vyndavat a radit. Dcera knihkupcu no, nenadelam nic. Pro tip - bananovky jsou neprakticky, moc velky a tezky. Lepsi je se domluvit se se spratelenym knihkupcem a poprosit ho o knizni krabice z Kosmasu. Krasne drzi, i plny se daji jeste unest a po stehovani je zas muzete rozlozit a vratit nebo poslat dal do sveta.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Já měl vždycky jedno pravidlo... vyhejbat se minulost NEMÁ cenu... až opadne nadšení "jak jsem utekl svému osudu", pozveš ho sám, dveřmi, jenom trochu jinak vypadající... pak zaťuká a řekne: "Splátka"
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nikdy jsem nesledoval Simpsons - prislo mi to pokazdy kdyz jsem to nekde nahodne videl nezabavny a hloupy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WRNQ: přemýšlím, s čím jde zaměnit Bezno. Protože tam hráli Nazarethi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Zkusila jsem to taky a AL podalo: “Tady je obrázek hada omotaného kolem ptáka.” Bala jsem se to zvetsit, ale nastesti slo porad o variantu pis jak slysis. Budme radi, ze to nema lidske uvazovani…
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Kéž by bylo něco pravdy na té urban legend, kdy chtěl někdo udělat vystoupení nějakého slavného boybandu a spletl si Záhřeb a Zábřeh:D
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    My si jednou spletli Pernštejn a Perštejn, koukali jsme na hrad a ubytko měli na opačným konci republiky...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FIONOR: Teď se přiznávám, že mám radost, že jsi ok. :) Vůbec se neznáme, ale někam do hloubi nyxu jsi napsal cosi, co zavánělo sebevraždou, pak jsem tě X dní neviděla nikam psát a teď mám fakt radost, že tě vidím. Ať se ti daří dobře.

(A sorry za plže)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ARGANNAH: tak dík.. s moji fobií na plže to je garance nočních můr
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ARGANNAH: hele jednou jsem jela autem do práce a na parkovišti jsem zjistila, že mám na zadním nárazníku nalepeno celkem dost šneků od nás z trávníku :D
    Protože byla zima a to místo nebylo nic moc, všechno posolený, tak jsem je zase za pár hodin odvezla zpátky k nám do trávy... Udrželi se celkem solidně cestu Zlíchovskym tunelem i Blankou na Petřiny a zase zpět do Modřan :))) superšneci. Takže bych je nepodceňovala...
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Přiznávám, že je mi z tebe a tobě podobných na blití.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Před víc než 20 lety jsem si založil jednorázový mailbox a napsal na seznamu 3 různé inzeráty. Byl jsem zvědavej. Takže jsem se představil v prvním jako žena se zájmem o prcání. Ve druhém neutrálně jako žena, co hledá partnera, a pak se uvidí. Ve třetím jsem hledala pomoc v domácnosti s výhledem něčeho víc.

Tak nějak asi tušíte, jak to dopadlo. Ovšem v prvním případě mě překvapila smršť nabídek od ženatých nebo zadaných chlápků všeho druhu se zájmem o prc.
    ...
    To co se tady probírá v Nyxotech, se stalo asi před deseti lety. Po té době vnímám překvapivě pozitivně, že tady na Nyxu se někdo nezdráhá a nebojí to tu otevřít, jakkoliv to je bolestivý.

Pro mě z toho plyne důležitá věc. O tom, jestli je nebo není jakýkoliv kontakt včetně intimního, tak o tom rozhoduje vždycky žena. Žena vyzývá, zatímco muž má právo odmítnout. Žena si volí a muž přistupuje, pokud chce. V opačném gardu je to průser.

V mojí paměti tady pan Lobdrog nezůstává jako násilník. Zůstává jako nemotorný zlomený otvírák, který tak moc otvíral dveře bez vyzvání, až se zlomil. Pakliže nemá nebo nebude mít jinou referenci, tak tady na Nyxu je pro mě V. prostě zlomený otvírák.

Žena, která se po deseti letech s tímhle otevřela, musela dlouho sbírat sílu a odvahu.

A přiznávám, že je pro mě překvapující, jak moc se za tu dlouhou dobu proměnil Nyx z prostého diskuzáku na solidní sociální síť. Není to jen o serveru, ale o nás všech tady.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Vy si děláte srandu z lítacích šneků, ale já jednou našla slimáka, jak visí ze střechy na asi půlmetrovým provazci slizu. Zjevně se umí takhle spustit kousek dolů, hajzlíci, akorát tenhle těžce přecenil svoje síly a už se tam jen tak občas vyčerpaně zamlel. Sundala jsem ho smetákem do trávy, jevil se, že to přežil. Cha, to vám AI mudřec neřekl, co? Hlavně že vtipkuje o šnecích na ptáku, prasák jeden.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: v učebnicích to bude tento výsadek zanesen jako Den Š
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KOUDY: I tak to za tu zkázu balkonu bude jistě stát! Muhehe
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PIKKMA: anal bez gelu t-5
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    NELLAS: samozřejmě
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PIKKMA: Abys je mohla vypustit Koudymu na terasu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam