• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska mě strašně rozesmutnilo, že umřela Bonnie Tyler.
    Protože jsem ji měla moc ráda.
    A protože byla stejně stará jako moje máma.
    A proto, že je klidně možný, že jsem ze smrti Bonnie Tyler smutnější, než budu, až umře moje máma.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: knihobot to už vrátil do oběhu a dokonce to zlevnil na 49,- ... Objednala jsem znovu, takže druhá šance, držte palce :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ERRTU: tohle je moje nová oblíbená konspirační teorie!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Vklidu. Errtu je takovej nas nyxi Macinka. Jen chudsi. Ignore, neresit a nekrmit :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: jetli mas takove uvahy, tak to je celkem smutne priznaní
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsme si uplne jisti ze MICHELLEDANIELS neni KOUDYho alterego?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Mám to stejně. Když přijdu někam jako nová, tak už to radši dopředu hlásím při představování. Všichni z toho mají obvykle velkou legraci a hned hlásí, že budou klidně zdravit první.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Strasne bych chtela prekonat strach z vysek, ktery jsem si vybudovala (rekla bych, ze ze snů). Protoze jako dite jsem lezla na nesmyly a nikdy jsem se nebala. Tak ted obcas sleduji Stolína a lidi, kteri skacou bunjee. Jenze se mi kolikrat zamota hlava i z toho, kdyz vidim v telefonu, jak ty lidi padaji :)) Ale verim, ze i v tomhle sama sebe prekonam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Priznam se, ze 20 let stastneho manzelstvi v okamziku, kdy v moji rodine rozvody pravidelne zahrnuji i policejni zasahy (a obcas trestni soudy), povazuju za jeden ze svych nejvetsich zivotnich uspechu.
    Vono ty dlouholety spokojeny vztahy (pokud jsou oba v situaci, kdy odejit JE moznost) vetsinou nejsou nahoda, ale spousta prace, ze.
    NEI
    NEI --- ---
    LUCYA: Já na ulici nepoznám ani lidi, se kterýma se vídám třeba 15 let, dokud za mnou nepřijdou a nezačnou mi mávat před obličejem jakože ahoj.

Tímto se všem známým a přátelům omlouvám!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORTTUUS: vsak to staci :) Sam si ses vedom nejakych svych kvalit a verim, ze tve blizke okolo by jich taky dost naslo. Jen sam cenis jine flexy.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Vždyť je to hafo pozitivní téma... naprosto ve všem existuje někdo kdo je lepší, ale to neznamená že nemáme bejt hrdý na to co jsme dokázali... U spousty věc jsem si řekla "juu, to je hustý" nebo "tyjo, great job!"

Podle mě ve finále to jak každej z nás tohleto téma vnímá je o tom nakolik je v pohodě sám se sebou a podporuje úspěchy ostatních... A neříkám že je špatně když sám se sebou v pohodě neni, nebo nepodporuje úspěch ostatních, ale asi jako neni potřeba za to nikoho shazovat.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nemyslím si. :) Pár věcí mě napadlo, ale to jsou všechno věci, které mají význam jen pro mě samotného; nikomu jinému k ničemu nejsou.

Jasně, někdo píše o překonání sebe sama - chápu, ale ani tak nemám pocit, že bych v tomhle směru dokázal něco extra. Nějakou práci jsem na sobě odvedl, ale když se na to dívám zpětně, nebyla to žádná dramatická proměna, ale tak nějak přirozený běh života.

Když tam někdo napíše, že se dokázal zbavit nějaké závislosti, tak to cením, protože to nedokáže každý. To je přesně to, co podle mě splňuje aktuální zadání - a já nic takového nemám. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Včera jsem konečně z kufru auta vyndal řetězy a lopatu na sníh.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Vždyť je to super, třeba jak tam někdo píše, že pozná člověka podle obličeje a zařadí ho, i když ho viděl naposledy před x lety, já to mám úplně naopak, nezapamatuju si skoro nikoho a písničku nerozeznám jednu od druhé, ale teď vím, kdo je ten člověk, kterej stál místo mne podruhý ve frontě, když se rozdávalo rozeznávání obličejů a písniček a pamatování básniček!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ano, umět se ocenit je velmi zdravé a žádoucí. je to něco o mně a mé duši a nikdo jiný v tom nemusí být zahrnut, ani nikdo z nyxu :) možná nejvíc flexí ti, co o sobě pochybují
    ACKO
    ACKO --- ---
    Tak když už jsme zase u těch sedmi flexů, já bych to pojala třeba tak, že bych se vytahovala svými výhodami, které jsou dány dost bez mé zásluhy, neb jsou z velké části genetické, takže je to fakt nefér soutěž. Když to druzí nemají, můžou být tak akorát nasraní, že takový štěstí nemaj. Užitek kde? :-)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Ale jinak cvičení "najdi na sobě sedm věcí, na které jsi pyšný/pyšná" je hezké a jistě užitečné :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MART1NKA: ale nejde o to, být lepší, jen vědět, že něco je PRO MĚ relevantní a super, ale nemám pocit, že by to mělo být napsáno veřejně. Navíc něco muže být tak niche, že to stejně ani nemůže být v kategorii "já nebo oni jsou lepší", protože oni zkrátka tu hru ani nehrají... Jestli se chápeme.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORTTUUS: myslim, ze je skoda, ze se na zaklade tech prispevku mnozi z vas podcenuji. Pritom verim, ze byste urcite meli cim flexit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam