• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    CALIGULA
    CALIGULA --- ---
    Mám rád, když mají ženský namalovaný oči – a vůbec, takový ty mývaly. Level Kubišová v šedesátkách.
    Nejvíc mě nebaví to decentní malování a vybledlý pastelový barvy, level uNila shop – všichni pak vypadaj jak nějaký zbloudilý amišové.
    To, že si teď každá druhá mladá holka, která to fakt nemá zapotřebí, nechá napíchat držku a vypadá jako zkurvená barakuda, mi hlava fakt nebere a když se pak namaluje aby to nebylo vidět, tak je to celý postaveny na hlavu.
    Ale tak – jsem už asi prostě starej, a každá generace mumlá na to, co je zrovna „in“ u mladejch.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Půl roku jsem jezdil do práce tramvají z konečné na konečnou bez sluchátek, protože v práci 12 hodin poslouchám každou směnu nonstop furt ten stejný playlist. Nějak jsem tudíž neměl potřebu dalšího poslechu, byť dle mého výběru. Dnes už jsem to nevydržel a vzal si přehrávač se sluchátky. I za cenu 13 hodin poslechu každou směnu.

Proč? Protože už mám plné zuby dlouhých telefonátů ostatních; černocha, co si na hlasitý odposlech pouští, jak někdo u nich doma žere či co, když už se s ním nevybavuje; ožralých individuí řvoucích na celou tramvaj; čmoudů, co se neumí bavit potichu a křičí na sebe, jako by od sebe byli na dva metry; lidí, co si nahlas pouští různé pičoviny z Tik-toku, Instáče, Fejkbůku či bůhví odkud, v "ideálním" případě jedno a to samé pořád dokola; řvoucích dětí; ukrajinštiny, kterou beztak celý den poslouchám v práci; a desítek dalších otravných kokotin, které si teď - vlastně asi naštěstí - nevybavím. Takže zlatá hudba ve sluchátkách! Navíc ta, kterou si sám vyberu, a ne neměnný výběr hitů a sraček.

Dnes mi v uších znělo album Vertigo od projektu Groove Armada a já měl celou cestu blažený výraz ve tváři, poněvadž jsem konečně kromě hudby neslyšel vůbec, ale vážně vůbec nic dalšího. Díky bohu za sluchátka!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máma mi dala jednu porci bramborového salátu a tu jsem ukryla do lednice za zeleninu, počkala, až manžel nebude doma - právě teď - teď ji jím.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nejhorší kombinace je, když to člověk sám dělá a zároveň je to jeho největší trigger k totálnímu nasrání. Tomu se říká prokletí 🤦🤣
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GIRAFFKA: na mou obranu ale dodám, že to po sobě samozřejmě uklidím :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MLIKARNA: je skvela. Mne z toho tika v oku, uz jen jak to ctu:)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GIRAFFKA: :D tak to bylo to nejmenší, co musí má skvělá žena strpět 😁
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MLIKARNA: dokazal ses s tim ozenit;-)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Neumim nalej čaj, aniz bych ho nerozlil (jo, všechny konvice sou zkurveny),neumimbzamíchat pití aniž bych ho nerozlil, donést vodu/talíř s jídlem, nejdeboze nandat jídlo, aniž bych zasral vše kolem sebe a někdy i sebe...prostě všechno dělám rychle a bez špetky přemýšlení...občas je to k vzteku, občas je to komicky ale hlavně sem s tím zatim nedokázal nic udělat...
    ENDER
    ENDER --- ---
    Koupil jsem si v lidlu bagetu s bramborovym salatem a celou jsem ji sezral! Na chlebickovyho labuznika (buhvi, jestli to delaj) od crocodile to nema, ale stejne jsem si posmaknul.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KURE: předpokládám, fleky od vody
    KURE
    KURE --- ---
    ACIDQA: :D jak?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    AKAMAFERA: tuhle mi ai zachranila stolek fenem a trochou majonezy, takze priznavam, ze nez nas znici, da i mnoho dobrych rad. :)
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Přiznám se, že mě fakt nenapadlo, že můj problém s tím, že tejden nemůžu nastartovat auto, nevyřeší pán ze servisu, ale poklepání kladivem na startér – a že mi to poradí zrovna ChatGPT. Kladivem, který teď asi budu muset nosit jako essential klíčenku, dokud to nějakej šikovnější člověk nezafixuje trochu inteligentnějc. Takže jo, přiznávám – začínám mít AI čím dál radši. Pomáhá mi teď ve všech směrech o trochu víc než lidi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: tihle rozhodně ne, ti jsou roztomilí :D //tamti rozhodně nebyli... eh
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jeden z mých životních vzorů (po mé babičce a prababičce) je Věra Chytilová
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: osmáci za nic nemůžou.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, ze mi vadí, že už roky nedokážu vyjádřit slovy to, co k němu cítím, říct jak je pro mě důležitý. A to jen proto, že si myslím, že to neni oboustranné. :D Asi by to nic nezměnilo, protože každý máme život nějak jinde, ale chtěla bych ho víc v životě. Jsem v něčem asi sobecká víc, než bych čekala :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: byl to dobrej nápad. Byl to debilní den, málem bych zakroutila krkem pár osmákům.
    Ale nakonec jsem zvládla 40 minutovej rozhovor s matkou v dobré atmosféře...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dneska mám nahovno den. Všechno mě sere. Moje matka má narozeniny, ta mne taky sere. Nechce se mi jí volat. Asi bude lepší až odpoledne, až nebudu tak vyšilovat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam