• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BUCI
    BUCI --- ---
    Zas jako vždy jsem všechno nechal naposledni chvíli ..
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    nejak se mi nechce nic resit, na to, ze najit si ubytovani jsem mela mesic a stale nejsem o bliz rozhodnuti, kde tedy budu spat a co delat, zase budu vsechno resit na posledni chvili
    FINSON
    FINSON --- ---
    RAINBOF: Jednou to určitě vyjde!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak svet zas neskoncil. Nechutne
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem smutna a boli to vic, nez si priznavam
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ADAMIRA:

To by mohlo sedět. Jsem nebezpečný šílenec. :D
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NELLAS:

K sobě, samozřejmě. ;)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LUSINDA:

No, už byla tma, tak přesně nevím. Bylo to tak metr dlouhý, tak možná nějakou trubku. Nevím.

Ale auto měla pěkný. :)

Tyhle stavy se mi nedějí často.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LUSINDA: pokud viděla kolegu R_U_SIRIOUS tak později předpokládám kvér :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: bud nastavec na zachod a v aute ma tri autosedacky, nebo motivační plakaty na zed a ma ruzovou fabii :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    R_U_SIRIOUS: K ní domů?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: a co kupovala?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Včera večer jsem v Hornbachu potkal ženu, takový ten typ, u kterého na první pohled cítím, že bych se do ní zamiloval. Prostě taková rána do srdce.
    A tak jsem si sedl do auta a čekal, až vyjde z obchodu.
    Podíval jsem se, co kupovala a jaké má auto.
    A odjel domu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: niceho jsem si nevsimla
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEI: ?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LIMETA: Jestli vám to tak vyhovuje, tak se neomezujte. Jen jste takoví sympatičtí, že si vás prostě nejde nevšimnout a nedržet vám palce:-) A trochu se nebát, aby to vyšlo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ADELHAIDA: Asi je nás plný nyx, zařídím zatažení záclon a trochu toho soukromí ;)
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Znervózňuje mě Limeta s Nofnakem. Je to jak ten barák, co nám postavili přes ulici a lidi tam ještě nemaj záclony. Nemám šmírovací sklony, ale když v průběhu dne větrám, v některejch bytech se odvíjej lidský příběhy po pětivteřinovejch kapitolách, protože člověk přece nezavře oči, že jo, když potřebuje vidět něco jinýho. Tak snad to dopadne dobře.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to uz je diskutabilni a individualni. Miminka spi casto, a i deti stale potrebuji vic spanku, nez my. Jak ten cas vyuzijeme, je jen na nas.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ALARICA: tamtadada, a odpovedel/a sis sam/a :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: nedostatek spanku je celkem rychla pricina spatne fungujiciho mozku. Spatna pamet a predevsim i emocionalni nestabilita. Mozek jede spis v nouzovem rezimu. Spankova hygiena je hodne dulezita pro spravnou funkci hlavy.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo, tohle asi bude taky faktor. 😆 jsem schopná usnout úplně neočekávaně - dám si večeři, zapiju energy drinkem, a za půl hodiny usnu. Pak se probudím uprostřed noci, a zas nespím když mám.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: souhlasim a pridavam nedostatek spanku.
    NEI
    NEI --- ---
    ALARICA: Může to znamenat že jsi přehlcená jinými vjemy.
    Mně se ty největší errory dějou ve smyslovém přetížení.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    STICKYGREEN: nevím jestli to s tím souvisí, ale občas se mi stane, že úplně zapomenu, kde jsem a kam jedu. (v práci) prostě pár vteřin takový výpadek. Co to asi znamená..
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    NEI: to mám občas i teď v dospělosti. 😆 třeba když mám zvýšenou teplotu. Probudím se, a až po pár vteřinách si uvědomím, že čůrám doopravdy. 😆
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zapomněl jsem na pár minut pin do telefonu. Číslo, který používám 6 let x krát denně:)) Já, který sebevědomě prohlašuji, že mám paměť na čísla.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MART1NKA: bramborový salát jím, ale jen když mi ho někdo nabídne. Sama od sebe po něm netoužím a na Vánoce ho nevytvářím, ale když ho jím, tak mi zase tak nevadí.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze uz zacinam sledovat, jak jsou volne drahy v bazenu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam