• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Sem unavenej...
    KULA
    KULA --- ---
    Promlčení je 15 let, takže už dávno s tím můžu ven, schválně, co myslíte......
    Poslední páteční a k tomu suplovaná hodina Literatury, služba donesla čítanky, otvírám tu moji a úplně náhodou ji otevřu na straně, které vévodí obří chlupatá kunda narýsovaná červenou fixou.
    Na konci hodiny, učitelka, lehce přes 60 let, odchází a když prochází kolem poslední lavice kde sedím já, otvírám učebnici a chci aby se podívala. Lape po dechu, rukou se chytá za kozu, kroutí hlavou a říká něco jako "to je hrůza".
    Byly jsme její poslední třída, hodina a já asi i vzpomínka na školství. V pondělí nám přijdou říct, že zemřela.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MAR_TINA: Víš, čeho prej nejvíc litujou lidi na sklonku života? Věcí, který nezkusili. Příležitostí, kterejch se nechopili...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DA_NIELA: to dělám celý život a obvykle čelně vběhnu do šílených situací!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MAR_TINA: Celem!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já bych hrozně chtěla studovat a nevím, jak se k tomu postavit.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Hrozně mě drtí Macinkovy nápady, Trumpič, Putin a všechno to kolem... a včera mě při pohledu do zrcadla napadla jedna věc, která s tím vůbec nesouvisí, ale vlastně se musím tlemit, když si na to vzpomenu.

Když jsem byla malá, tak jsem si představovala, že budu jednou vypadat jako krásná pohádková bytost.. Jen mě nenapadlo, že to bude mumínek :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    to nedám 😒
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Že mám už asi závislost na sauně a vířivce a jdu dneska znova.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Generace sportovních fašistů zdravé výživy a automobilismu vygeneruje generaci feťáků, protože už nebudou ani brontosauři. A místo brontíků se bude chodit s partičkou. Když mi zrušili pionýra, taky sem se příšerně nudil.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Mám v práci květovanou hunatou deku. Když je mi zima, zabalim se. Když mě sere svět, přetáhnu si ji přes hlavu. Kolegové se občas tváří, ale já mám deku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Radši mlčím a jdu si obarvit šediny :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dnes je to přesně 25 let od mého posledního sexu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dnes je to přesně 20 let od mého prvního sexu.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jsem z toho zmaten.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem mnoho let neměla pořádné zimní oblečení, protože nenávidím zimu a to, že nebudu mít zimní oblečení jsem brala jako jakousi vzpouru proti zimě :) Zcela nepřekvapivě to bylo dost kontraproduktivní a můj psychický stav to dost zhoršovalo. Letos jsem si koupila kabát ve woox a sportovní zimní sněhule do -17°C a jsem při pohybu venku naprosto vysmátá. Žádný stažený zádový svaly zimou, žádná husí kůže, žádný mrznoucí nohy, žádný tvrdý bradavky :D Když kráčím ráno do práce ledovou tmou, cítím se jako zachumlaná do teplého růžového obláčku.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    LISKAAUDREY: ja z toho uzkosti nemam, ale premyslim jak je to mozne, zlatej Biden
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Strašně špatně snáším loučení. Trhá mi to srdce :(
    A tak tady bulím a nic no,…
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vždy mi hne obočím, když někde přiznám, že si chodím povídat s psycholožkou a někdo na mě vybalí "vždyť ty to nepotřebuješ" nebo "nevypadáš na to". Odpověď je "no, ale mozna pravě proto, že tam chodím...".
    Druhým obočím mi pohne, když ta sama osoba za mnou druhý den přijde, že už je toho na ní tolik, že se ráno z ničeho nic sesypala a rozbrečela". Přižemž já jí s úplným klidem říkám, že je potřeba občas ze sebe vypustit i takové emoce.
    Ale v žádném případě pak takové lidi neposílam k Dr. nebo se je nesnažím diagnostikovat, protože vím, jak mi to je samotne protivné. Spíš doufám, že když se přiznam sama a vyslechnu je, třeba jednou, až uznají, že by se jim pomoc hodila, tak se ozvou... nebo inspirují.
    A možná je někdy lepší Dr. navštívit a neodnest si diagnozu nebo prášky, než to zanedbat a hrabat se z toho ještě dýl... či nechtěně ubližovat okolí.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    ...jsem si zas zařídila terapie, páč mám prostě úzkosti z toho co se všude děje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam