• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VIDA
    VIDA --- ---
    BERUSKA_CA: Kdybys měla málo sousedů, ráda se přidám k testování cukroví.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Začínám šedivět a vůbec mi to nevadí. Sice jsem doufal, že první šediny přijdou později ve dvaatřiceti, ale vzhledem k tomu, že můj táta měl v mém věku hlavu jako koleno je to, že mám vůbec nějaké vlasy které můžou zešedivět poměrně vítězství.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Přiznávám, že jsem ty deváťáky dneska nechala opravit si testy navzájem a už předem jsem avizovala, že je nebudu chtít vybírat nazpět. To aby všichni měli za jedna. Takovej jeden žolík za pololetí. To se smí.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NA_LOUCE: jednou tramvaj přibrzdila, zastavila, řidička vylezla ven a celkem oprávněně sprdla taťku s děckama na kolech, co jeli v trati, že to je fakt nebezpečný a nezodpovědný

při výstupu jsem zjistil, že je to kámoška z dávných let,

a musim říct, že to má dobře daný, víc takových tramvají
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NELLAS: Spis myslim, ze by nemusela ocenit tu rakev a nahrobek :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERUSKA_CA: Babička je alergická na dýni? :))
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Ozval se týpek ze potřebuje homologovat svého bavoraka v EU. Udělal jsem pro to skupinu kterou jsem nazval bmw homo. Všichni ve firmě se teď směji haha, podívej co jsi omylem udělal a jak to zní haha. Směju se s nima, jee to ale vyšlo blbě haha vůbec mi to nedošlo.

Udělal jsem to schválně, nesnáším zasrany BMW a jejich majitele kripliky.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    taky mám napečeno. 2 druhy cukroví mívám furt krom léta (to peču míň, abych se doma neupekla sama). většinou linecké, vanilkové rohlíčky a čoko-ořechovo-krémová kolečka. včera mi došlo linecké, ale už mám připravené další těsto. odpočívá v ledničce a čeká, až ho dnes večer zpracuju na další kolečka... a tak pořád dokola
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Poslední dobou se výrazně zvýšil počet žen řídících tramvaje.
    Mám to rozhodně raději. Předsudečnost mi v hlavě generuje tezi, že se mě veze někdo, kdo má menší tendenci pouštět ke kormidlu ego.
    Ale o tom mluvit nechci.
    Jsme v auditku ‘přiznejme se’, takže ven mají jít nižší pochody…

Je to jedno z mála povolání ve kterém je běžné nosit uniformu.
    A těm holkám to v tý kabině zpravidla tak strašně sluší, že mě chvilkama napadlo jestli se dopraváckej recruiting nenapíchl na nějakou modelingovou agenturu.
    Tramvajačky jsou kočky
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: To potrebuju! V cervenci budou ty stromecky a snehove vlocky trochu zvlastni. Jeste mam edici halloween - dyne, rakve…. A to bych nerada aby ukazovali treba babicce :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA:kdyby linecký nebylo velikonoční cukroví, tak k němu tescoma nemá specializovanou jarní sadu! :-)
    Vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks
    https://www.tescoma.cz/vykrajovatka-velikonocni-na-linecke-cukrovi-delicia-8-ks
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: matce vykvetl vánoční kaktus a tak jí tvrdíme, že je čas péci linecké :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Priznavam, ze jsem vcera pekla nejake Vanocni cukrovi.
    Sousedum straslive chutnaji “vsechny ty malinke susenky” a kdyz jsem se hajila, ze na Vanoce je v dubnu trochu brzo, tak mi vysvetlili, ze je prece potreba trenovat a testovat.
    Do skutecnych Vanoc vyzkousime spoustu neznamych druhu.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: až budeš někdy u ctrl+z, dej vědět, přijdu se poučit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREATDRAKE: Jehlou, nití, vteřiňákem, hřebíkem...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: To jsem rád, že když mi v dětství editovali palec na levé ruce, tak na to použili normální chirurgické nástroje.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: a jak děláš ctrl+v?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: já taky :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIZHANNAH: Hoblíkem, pokosovou pilou, dlátem...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: S ohledem na můj vztah ke kafi ti na to musím říct jednoznačný ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam