• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: dyt to je logicky, ses kazdej den jinde a pritom kazdej den spis ve svoji posteli:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a k té lásce ke karavanům mě přivedli... šneci!
    první byl hlemýžd Pižla s domečkem na zádech, a druhý byl hlavní hrdina opery Žvanivý slimejš, kterou jsem viděl jako malej capart a národním a tam měl ten sněk fakt neco o rozěrech klasickeho choravtského karavanu adria, šlo to rozevřít jako takové ty pocket houses hračky a v tom nomralní byt. pecka.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    moje schizofrenie...

nesnáším cestování. každoroční letní dovolené jsou absolutni peklo. nemůžu spát v cizí postely. nejradši jsem doma.

vs:

celý život toužím po tom vlastnit karavan :D takové to klasické americké rv o 60m2 s dvěma ložnicema a koupelnou.
    vůbec nevim k čemu by mě byl. ale jednou ho prostě budu mít! :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva! Myslel jsem, že už jsme změnu času zrušili...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: tak mas dunajskou nebo dubajskou? Ja si rikala, ze zrovna ty by ses z dunajsky neradovala :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Toužím po křišťálovém lustru.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    právě jsem dojedla ty čokoládové pralinky o třech patrech a jdu dojíst tu dubajskou čokoládu.. nevíte někdo co se to se mnou děje?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: jestli si je k telce bereš pravidelně jako ja, tak to přijde :D Ale horší, než zvykacka to neni :))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS: no já ho naštěstí odnikud netahala 😃
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: to je moje prokletí, je super to pak tahat z vlasů :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Usnula jsem na haribo medvídkovi a přes noc se s ním staly hrozné věci. Jo a dneska snidam čokoládu. Mi ta zdravá strava nějak nejde! :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Život můj i mé rodiny je asi o mnoho snazší než život mých kamarádek a jejich rodin. U nás jsem mýval na kokainu já. Ponožky po podlaze, nádobí na lince (místo rovnou v myčce) a hrnky špatným ouškem na špatnou stranu neřeším, protože to sama trousím, dělám a, pojďme si to přiznat, ignoruju. Minutu ticha za všechny, které to trápí, až vytáčí.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Překotně? ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem maniak do knih s blízkovýchodní tématikou, ale nad tímto dnešním úlovkem se rozplývám... Kniha Afghanistán od Jiřího Bečky z roku 1965.. a to proto, že lidi na trhu knih prostě hledali "afghanistán" a pán to inzeroval s chybou jako Afganistán, tudíž se to nějak neseplo a 4 lidi, co knihu poptávali, tak nemaj no... :D a děkuji antikvariátu v Semilech. Miluju ty dnešní možnosti vypátrat z koutů čr raritní výtisky za 60,-
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole "hnědomodrá"... to snad ne, bolí mě hlava.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    často se mi chce někde napsat "ne, nemáš skutečný problémy, když sedíš na nyxu a odesíláš 150. příspěvek"
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TRISSIE: A co třeba to že domlouvání útoku na jemenské teroristy probíhalo na sociální síti a do konverzace byl omylem přidán novinář. Ten si myslel ze si z něj někdo dělá prdel a za pár hodin se nestačil divit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: to je furt dokolečka. Dneska zatím vede útok na "druhořadou filmovou hvězdu" Clooneyho a nespokojenost s vlastním portrétem visícím už šest let v Coloradu.

jako ta rychlost, s níž žánrově přepíná mezi Good Night and Good Luck, Dr. Divnoláskou a papundeklovou pohádkou na ČT2, by byla výrazně víc fascinující, kdyby se na to člověk koukal třeba z vedlejší galaxie nebo tak něco.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: plánované anexe Grónska je dnešní nebo starší?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dokud nenajdu, čím Trumpova administrativa dnes trumfla své včerejší výplody, jsem mírně nervózní, že nečtu ty správné zprávy a něco mi uteklo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam