• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ERVIN: no jakože to je třeba víc jak 10 hodin v letadle žejo, extrémní cestování, tří týdny léčby zpocený prdele, jako Ibráhím ibn Jákúb
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ADAMIRA: All incluzive v resortu v Egyptě už maj posh kašpaři za sebou. Teď lítaj na Bali.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    SITH: Srbové by ti byli milejší?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SITH: a Češi ;-)
    SITH
    SITH --- ---
    Tak Chorvatsko by bylo fajn.... jen kdyby tam nebyli Chorvati
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Tak ten předsudek (totálně debilní) je většinou od posh kašparů který si myslí, že když jedou místo do Chorvatska do Egypta/Jordánska/Turecka (což jsou asi tak dvakrát větší turistický díry) tak zlomily nějaký středoevropský prokletí.

Pak si poslušně stoupnout do kilometrový fronty na polomrtvýho koně kterej jim odveze šunky k Petře a kde si užijou totálně authentickej extrémní turismus, jako Willi Fog nebo Buzz Aldrin.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Chorvatsko, nebo spíš bývalá Jugoška, přiznám se že mi přijde zvláštní jak všude slyším ten asi "předsudek" že tam jezdí paštikáři zevlovat po plážích s houskama se salámem. Asi je to tím že na to mám úplně jiný pohled, ale přijde mi to takový fakt divný.

A Nicolas Cage, je pro mě dost dost zvláštní herec, některý filmy jsou absolutně strašný a některý výborný.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Longlegs zkusím :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: Já jsem "Longlegs" viděl asi natřikrát, nemám rád u něčeho usnout, nevěnovat tomu pozornost a tak, to si radši nic nepustím. Ale tohle bylo tak hypnotické a nepříjemné, vlastně nevím, divný, hustý a prostě cinema. Vybírá si zajímavé projekty od A24 a tohle je rozhodně jeden z nich, "Surfera" dám určitě taky.. mám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NICOLLETTE: Dej si Leaving Las Vegas. To odpovi na tvou otazku :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Měl období kdy hrál ve sračkách, ale v posledních letech se vrátil jako fucking super star :))

The Surfer
    https://www.imdb.com/title/tt27813235/
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NICOLLETTE: Podle mě je geniální, je to pro něj práce ale v poslední době volí tak úžasné projekty, já ho žeru.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že se celý život nemůžu rozhodnout, jestli je Nicolas Cage génius nebo nejhorší herec všech dob.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lux Aetherna je samozřejmě naprosto super song a to hlavně díky tomuhle videu:

Nicolas Cage Losing His Shit
    https://www.youtube.com/watch?v=4zySHepF04c

Ale takhle vysoké umění není pro každého, to uznávám.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Celej Aronofsky ke zbytečně přeceňovanej. A nejhorší ze všeho je podle mě Pí. Do sebe zahleděná umčo-onanie, samozřejmě černobílá a řádně zrnitá, aby to byl teprv ten echt pravej art, o geniálním matematikovi, ovšem bohužel, jakmile člověk není úplně vymaštěný tele a o matematice aspoň něco málo ví, tak zjistí, že to je do nebe volající kokotina, která ani v nejmenším nedává smysl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: pro nekoho je s rodinnou predispozici sebevrazda realna moznost jak vyresit stari. ale fentanyl ne, ja chci peknou bouracku do mostniho pilire. ale klidne i to klubko hadu, lepsi nez to cim si musi prochazet mama...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nenávidím song z filmu Requiem za sen. Poslech mi je až fyzicky nepříjemnej. Přijde mi snad ještě horší, než znělka z Nemocnice na kraji města, a to je co říct. Vlastně mě sere celej ten film, podle mě je zbytečně přeceňovanej.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JAJITA: srab býval vždy ten, kdo s něčeho bál. To nemá s nedobrovolným obecenstvem nic společného.

a přiznám se, že takovéhle kydání špíny (nazývání někoho zbůhdarma srabem) mne sere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam