• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Můj 7mi letý syn mě predvčera porazil v šachách
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Pletu si názvy Taiwan a Thailand.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    aby bylo jasno
    bublam proti kretenum

co tu bobuzel jsou
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    já sem nechci házet jednotlivý příběhy,
    ale jak dostaneš do hlavy,
    tak si uvědomíš ten vychod
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nemám rád ty blbý ukrajince

sry

v Plzni je jich nadhlučnej přebytek,
    chovaj se jako dobytek,
    a to i ke svejm ženám,
    který to odkejvou - eto nicevo

fakt ne, sorry not sorry
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Abstinuju už přes rok a půl a teď poprvé se mám chuť vylejt.
    Portský červený to bych si dal celou lahev!
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Hrozně čumím na ty mladý poodhaleny holky
    HNL
    HNL --- ---
    Už čtvrtý den bojuju s neustálým nutkáním napsat něco hodně ošklivého o jedné pražské nemocnici.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Taky mi přijde že ta plněná shora je na tíhu prádla mnohem citlivější - že je spokojenější s menším množstvím.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NEI: 😆 A víš že mám taky radost, jak málo stačí někdy ke štěstí.
    Mně odešla má milovaná pračka, tím neustálým přeplňováním a nebráním ohled na to co peru. Prostě se rozkřáp ten plastový obal co drží buben. beru ohled spíš na tu váhu, jak suchého prádla, tak i toho mokrého (bavlna ztěžkne, syntetika vubec) moje babi dokonce vážila takovou tou váhou na zavěšení ale ona nestudovala textilku ale potravinarsky průmysl, pro ní metoda vážení byla bližší 🙂

Takový velký bavlněný přehozy na postele a gauče jsou asi nejhorší. Plus hraje faktor jak hodně je to špinavý. Tedy jedna věc je že to tu špínu pustí, další že se to už nemusí vypláchnout ven. Ok pračky poznají efektivitu prani, ale když hejbeš s časem a ona má ultimátní čas, kdy to musí zvládnout, tak jde senzor na špínu stranou.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Jednou jsem taky zablokoval Prahu pro běžce, ale už bych to neudělal

NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Máš pravdu!
    Vždycky mám radost, když se AIčko plete.
    Takže prostě nějakých +-15 cm, aby tam byl prostor a když je to bavlna a jiné hodně savé materiály, tak do půlky a je to.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NEI: Pradlo zvetsuje objem pri prani?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NEI: ten první a druhý puntík bych prohodila s tím plněním. Bavlna na sebe hodně saje vodu, takže po napuštění vody bych se o tu hřídel fakt bála, kdežto syntetika moc nesaje a mám i vyzkoušeno že pračka na tenhle program dávkuje míň vody a fleky se blběji praly.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: tak preplnovat (aby se nevesla ani dlan) je blbe urcite.
    Prat male varky je min ekologicke (ono zas tak výrazne min vody a energie to nezere, ani u chytrych pracek), ale ze jo, je tu pracka pro cloveka nebo clovek pro pracku? :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TRISSIE: já tomu nezomumim. Moje pračka to prádlo párkrát jemné otočí doprava doleva....tím se pravidelně rozloží, prádlo zváží a podle toho uzpůsobí cyklus. Manžel ji přeplňuje pravidelně a vždycky za to dostane kartáč 😬😅 no tak aspoň vím, že ten jeho způsob je vhodnější.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: jako myslis na to, ze mensi varka nerovnomerne zatizi hridel a loziska? No tak ne, to je fyzika, nez se to utrepe, chvilku to trva, kdezto u plne je to rovnomerne rozlozene porad. A pres ty stovky a tisice cyklu se to proste nascita.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TRISSIE: teďka už umí pračky prádlo vážit a uzpůsobit délku prani a prací cyklus. To nezabírá?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: ano, pro lepsi vyprani a mensi zmackanost je lepší prat mensi varky, a pro delsi zivotnost pracky vetsi. Nevyhrajes!
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: 🤷🏻‍♀️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam