• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Role oběti už mě pekelně sere. Nejen u mě, ale i u ostatních.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi zkusím na vibe codit aplikaci, která bude spojovat lidí co zhubli s lidma co pribrali, aby si mohli vyměnit hadry 🤣
    LOGO
    LOGO --- ---
    LISKAAUDREY: ale tak jsem někde tady viděl, že cvičíš, a máš pěknou, svalnatou postavu. Tzn nejseš tlustá, ale celkem vysportovaná a tedy jsi nabrala na svalech.
    Tzn to je snad v poho, ne? Kdybys jen ztloustla, tak by mohl být brek na místě. Ale to není tvůj případ.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Ptát se "Kde je zakopán pes"... jako v čem spočívá podstata, mi přijde dost morbidní.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ANTICLOVEK: přesně, nepřijímám konvenční styl oblékání!
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já jsem teď ztloustla a poprvé v životě mi je většina oblečení těsná přes prsa. Blbý je, že vůbec nevím proč, tak trochu doufám, že to je ještě dojezd kortizolové párty z loňského roku a ne začátek peri/menopauzy 😀
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se teda přiznám, že kromě těhotenství jsem asi pořád stejná. Mam v šatníku několik kousků oblečení, co jsem nosila, když mi bylo 16 a stále je nosím.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Kdykoliv vidim někoho hodit hořícího vajgla do kanálu, snim o tom, jak tam bouchne uniklej plyn nakumulovanej z prasklejch plynovodních trubek a vynese víko kanálu vysoko do nebe... nereálný, ale zábavná fantazie.
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    MLIKARNA: Jo, chápu, já teď se slzou v oku vytřídila 25 šatů, protože mi jsou velký přes hrudník. Zhubnout je fajn, ale přijít o prsa na mojí bingo kartičce nebylo.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MLIKARNA: mam uplne stejnej “problem” a taky mi je lito vyhazovat satnik.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Každej má ty trable jiný, já sem zhubnul 20 kilo a všechny hadry sou mi velký, zoufale se mi ale nechce je vyhodit a kupovat novej šatník. Takže chodím v oversized, naštěstí je to teď prej in.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: to mam za sebou asi 15 let zpet. Od te doby vitam porad nova pismenka.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LISKAAUDREY: to znám. Moc dobře. Je to totalní mindfuck.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Rozbrečela jsem se, protože je mi Sko sukně malá. Asi o 20 čísel.
    Brečela jsem asi půl hodiny, protože jsem dřív nosila XS.
    A teď se mi chce brečet zas, protože to jsem já kdo furt hlásí body positivity a jsem totální pokrytec.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SALAMAN: těch algoritmů je několik pro různý stav kostky a ty můžeš výběrem konkrétní metody zrychlit celou stavbu - ale mám nejradší intuitivní metody, kdy chápu co ten algoritmus dělá a jsem schopný ho pak podle konkrétního stavu upravit...je to docela zábava, ale zatím se dostávám cca k minutě...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jedeš suše podle algoritmu a ona se nakonec složí sama.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SSTTAANNAA: zbyla mi jedna kosticka na kazde strane. Pro rejpalky :)
    Proste jsem se nikdy neucila ty tahy. Mamka to umela a "nikdy nemela cas mi to ukazat". Dneska uz na to asi jebu, mam jine umy.... i umami.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    MICHELLEDANIELS: u rubikovy kostky neexistuje možnost, že je špatně jen jedna kostička, pokud není nějak blbě poskládaná potom co se rozpadne...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nildy jsem se nenaucila skladat rubikovu kostku. Vzdy kdyz jsem to zkousela, zbyla mi jedna kosticka... to jen tak ktomu, kdyz sleduji chlapce, ktery žongluje se tremi a u toho je sklada :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam