• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: tak máš vztah k hovnům jako madam nellas :) když jsem měla psa, sbírala jsem, ale rozhodně ne hrdě. bylo mi trapně a spílala jsem psovi, že je lump, že kdyby chvilenku vydržel, mohl to udělat v ústraní v parčíku, kde na nás nevidí lidi
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prave jsem se vratila z prvni mse ve svem zivote.
    Celou jsem ji probulela, ale je mi lehceji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já teda sbíram hrdě hovna svýho psa a neexistuje, abych ho ve městě nechala na zemi, to bych si ho dala asi i do kapsy. Ovšem nejhorší je, když šmátrám potmě. Občas nahmatám studený. A to je halt cizí. Ale vezmu ho a vyhodim. Lepší cizí než žádný 8). Už jsem rozhodně měla v ruce horší věci než zvířecí hovno v sáčku.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    FRK_R23:
    HAR4NT:

Jdu do ubrani taky 🤞
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Hromadnou dopravou jsem nejel (s jedinou výjimkou - tři zastávky tramvají do hospody - zpátky už jsem šel raději pěšky) dvacet let.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    že mam čím dal větší obavy jezdit vlakem. Posledně me po odchodu z toalety sjela pohledem nějaká slečna/paní. Zrovna jsem si u toho i otrela špičku nosu (což delam často a běžně) a raději doufala, že si mysli, že jsem tam fetovala, než fotila sprosťárny :D

...jo, jasne, asi to není lepší, ale aspoň ja vím, že to nebyla pravda :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALAMAN: lepší nevědět!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: To mě nenapadlo!! Díky, kámo!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAIAFOX: Ja jsem na sukraloze pet let a naprosto bez problemu. Na to aby na tebe mela nejaky negativni ucinky bys ji musela snist 100 gramu za den a to fakt nesnis. Ja se diky ni zbavil zavislosti na cukru, protoze predtim jsem pil 4 litry cocacoly denne a daval si pet lzicek cukru do ranniho caje aby se dal pit. Na testy chodim. Hodnoty mam naprosto vklidu a cukr stejne dal konzumuju v podobe ovoce. Jen kdyz si chci osladit kafe, tak tam dam spetku sukralozy a ne nekolik kosticek bilyho cukru :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PLEŠINGR: hele stredjo, že ty si z něj děláš srandu
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: no tak zas uber ne?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Co to je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Strašně jsem přibral....
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: Na sukralozu se vyprdni, není to tak dobrá varianta, viz...
    Sukralóza. Umělé a ne zcela bezpečné sladidlo.
    https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/sukraloza/?gad_source=1

(a pěkně mě sere, že se i nadále cpe do ochucených proteinů.. sama je vysazuju a přecházim na čistou syrovátku bez balastu). Zkus čekankový sirup - tam je benefit v tom, že je to z velký části vláknina a inulin živí ty dobrý střevní bakterie, jen začni po malých dávkách - trávení si musi zvyknout.

Nutriční okénko se odporoučí...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jako nahrada cukru asi dobra, ale v te kuchyni ten cukr občas nenahradis aspoň v malém množství. Teda, ja zrovna už neřeším, jestli obedvam knedlík nebo salát. A peču si domácí "tukáče" :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... zatímco Karkulka se v nich ráda sama vyválí :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bacha, paní nellas lačně skočí po každým výkalu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom prosím pěkně za eklhaft?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: zato máchání rukama v ochcaný a osraný vodě rybičkama a šnekama je labůžo.. v létě za to dokonce lidi platěj
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: :) nemám psa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam