• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Asi poprvy v zivote jsem si koupila akreditacku na mfdf a chystam se ji naplno vyuzit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mně pohled na výplatnici, ale jinak to mám jako Nellas.
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tohle je úvodní příběh o Andersenovi, který jsem četla své fence když umírala a natáčela jsem to, protože jsem věděla, že to bude jedním z posledních videí s ní.
    Gustav Pallas - Pohádka života (1963)
    https://youtu.be/nLeAHoVquI8?feature=shared
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a mě statečný cínový vojáček, který hořel v kamnech se svou tanečnicí
    shořeili láskou a bylo z toho srdce
    (před 14 dny nějaký doku na ČT Art o Andersenovi, ale samože jsem tu pohádku už znala předtím)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Mě spolehlivě rozbrečí Četa, Smrt krásných srnců nebo Muž v ohni
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BARTOK: No vidíš, pravda, tady jsem skoro zaslzela. Akorát ten závěr je takový až moc pohádkový.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BARTOK: to vypadá fajn, díky za tip, ten popis působí jako moje autobiografie :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MARKYSHA: vsechno bude zase fajn, tohle obdobi je tezsi, tak nevidis jasnou oblohu, ale ver mi ze zase bude fajn
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Šel sem s dcerou do kina a u tohodle mě viděla poprvé brečet.
    Brečel, resp. slzil sem a to dost asi 3x a co sem se dival po ostatních tatíncích, tak sem v tom nebyl sám :)

Rozzum v divočině (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1474749-rozzum-v-divocine/prehled/
    NEI
    NEI --- ---
    Přijde mi zvrácený že řeka není těleso, ale moře jo.
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    LUSINDA: ano! kdyz tucnak s tucnacatem nezvladne vyjit kopec a to mlade tam musi nechat
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A strašně brečím u fotek a videí, když byly děti malý. Oni byly tak šťastný, syn na videích samý jupí a juchů, dcerku bez úsměvu ani vyfocenou nemám. Všechno bylo v pořádku. No a brečím zas.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No to je zajímavý u mě, já v životě moc nebrečím, když mi umřela máma, tak jsem se rozbrečela až za týden, kolikrát bych se potřebovala vybrečet, zvlhnou mi oči a konec. Ale pusťte mi něco dojemnýho a smutného a řvu. Přítel ale to samý, tak řvem oba. Ale co u tutovek jako Psí poslání, Statečně srdce apod., ale třeba u tohohle https://www.csfd.cz/film/886900-gump-pes-ktery-naucil-lidi-zit/prehled/ jsem to celý prořvala, dcerka úplně v klidu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak ja brecel v deseti letech i u E.T.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já jsem brečela u Města anděli a Psího poslání, ale styděla jsem se to tam napsat, stejně bych další filmy už do počtu nenašla :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Čtu si v auditku Sedm, u čeho kdo brečí, a začínám si říkat, že jsem teda asi bezcitná zrůda.
    Ale potom zase slzím v konverzaci IRL, když s někým probírám nějaké obtížné momenty nebo historky... tak nevím.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LUSINDA: Z Attenborougha poslednich let mam tíživou úzkost, enviromentální žal a jak tam začnou padat tuleni z útesu…tak to jsem v prdeli.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Brečí to z vás někdo u dokumentů o přírodě? Já se přiznám, že u některých ano.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Mno, ne. Na mě teda mnohem víc působily knihy, ale ani u knih jsem nebrečela.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A co pan prstenu? Proslov Theodena apod?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam