• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: that's our girl!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TANKIE_: tak tomu rikam silne priznani!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tak dobre. Kdysi jsem ozrala sala mliko koze primo z vemene. Uplne bych to nedoporucovala. Zadne koze ale nebylo ublizeno, jen jedna mela strasnou kocovinu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KOOTCHA: vzpominky na kamaradovu chatu na zakladce kam jsme na dva tydny jezdili vybaveni dracim doupetem a kompletni rocenkou score/levelu ze kterych jsme si opisovali cheaty a levelove kody do nasich 'paranskych zakysniku'.

a k veceri byvala krupicova kase z mleka ktere bylo rano vymameno ze sousedovic kravy.
    absolutne neprekonatelna mana, gastronomicka extaze.

akorat teda jednou jsem toho vypil nezpracovane dve decy... a takhle nejak si predstavuju uplavici. strasnej driak pro nezvyknute mestske dite, malem jsem jim z kadibudky udelal faustovu kulnu :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Usmívám se na cizí pejsky a doufám, že se nějaký z nich přijde pomazlit... usmívám se na ně i z auta...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Zajímalo by mě, zda včely nosí jahody podobně jako vlaštovky kokosové ořechy, za šťopku, nebo raději dvě včely jednu jahodu na liáně?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    1MALALISTICKA: tak když máš blbý včely, co nepoznaj zralý jahody, tak na ně musíš dohlídnout, to dá rozum! :-)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    A co vám všem vadí na tom, že včely krmím jahodami? Jen nechci, aby jedly nezralé, nedělá jim to dobre, no.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALAMAN: no jop:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já bych v Brně zůstala mnohem radši než třeba v Českých Budějovicích. Realita je někdy divočejší než jakýkoli sen :D
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    TRISSIE: jako ze jim tridila nasbirany kosicek? To mne nenapadlo :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    URPUTNIK: si je tam včely natahaly, ne? :-)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NELLAS: to samozrejme nemusi .. jen jsem si to nedovedl vizualne predstavit, jestli ty jahody rostly mezi ramky, nebo nahore na ulu .. a ne vsechny sny musi byt vizualni, to je pravda
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: já ti nevím, když se mi zdálo o tom, že se pokouším utéct z post-apo Brna, tak to rozhodně mělo racionální vysvětlení, kdo by chtěl zůstat v Brně! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: No jasně, protože ve snech se dějí jen reálné věci, které mají racionální vysvětlení.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    R_U_SIRIOUS: mne teda neni jasny to “odstranovala z ulu nezraly jahody” .. to je nejaka vcelarska terminologie?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Včely nechovám, ale jednou bych je měla ráda. Pokud bys mi snad chtěl doma uklidit, tak se rozhodně nebráním. Záchod mám :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: s tím čůráním ve snu bacha!

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Dneska jsem měl bizarní sen.
    Zdálo se mi o ID 1MALALISTICKA.
    Chovala včely, měla na sobě takovou tu včelařskou masku a odstraňovala z úlu nezralý jahody.

Nakonec si sundala masku, řekla, že děkuje za včerejší pomoc s úklidem. Já jsem jenom řekl, že předvčerejší. Rozloučili jsme se a šel jsem se vyčůrat.

Ve skutečnosti ji neznám a nikdy jsme se nepotkali.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NICOLLETTE: Nonstop U Tučňáka v Nekázance? Tam jsem prožil pubertu 🖤
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam