• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    UNUX
    UNUX --- ---
    Když jsme se mu s maminkou smáli, že je saďourek, mlátil nás o to agresivněji.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    V pátek jsem se opařila při vaření knedlíků. Připadá mi to vtipný, protože bylo zrovna sv. Cecílie (https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Cecilie). Ale jsem v tom sama. Lidem, co sv. Cecílii neznaj, když jim to vysvětlím, myslí si, že jsem divná. A lidem, který sv. Cecílii znaj, to zas nepřipadá vtipný. Chjo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Sem strašnej retard.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Se mi vždycky tak rozbuší srdce, když mi Nyx napíše: „Ahoj…“
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAR_TINA: Taky mě to teď přinutilo se zamyslet, proč se vlastně Homolkovi tak strašně líbí mým rodičům...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAR_TINA: No, nevim. V lete jsme tam tyden pobyvali. I v tom Jachymove jsme byli. Prijde mi to tam stejny jako pred 20 lety. Az na par zmen typu park nad vejskovkou nebo u nemocnice. Pravda, jezdim malo, cca 1x za rok, ale stejne… i lidi furt stejny.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mrdky pojebaný!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sto kokotov do rici a hrdzavú kotvu do chrbta.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Merde?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NICOLLETTE: hůř!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MULTICAT: řekněte prdel?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Chci říct něco strašně sprostýho.
    NEI
    NEI --- ---
    Mám novou úchylku.
    Pouštím si před spaním nekonečná videa o tom, jak se co vyrábí. :))
    Gummie Candy, Croissants, Sandwich Cookies, & More Snacks | How It's Made | Science Channel
    https://youtu.be/UvBWvgs_Ewk?si=tfhRbS84nbdQovdN
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nevlastním žádné pyžamo, ani tepláky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    TANKIE_:
    bez videa Ti nenaserviujou kupu reklamniho hnoje
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Nenávidim články, ve kterých se automaticky spouští video. A taky články, kde jsou tři věty a “zbytek se dozvíte ve videu”. Tak jsem tyvole na serveru, který je jakýmsi chabým nástupcem novin, chci si to přečíst, vždycky to tak bylo. To jsou dneska lidi tak líní číst, že co neni překlopeno do videoobsahu, tak to nikdo nezkonzumuje? Boomer out.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    FISHIE: A teď si představ, že se hudbou živíš...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    milovala jsem Cimrmany (na VŠ se spolubydlama), ale ohrálo se mi to a už to nemůžu vůbec. ale rozhodně bych netvrdila, že tím to jakože ztratilo hodnotu, to dílo, když si to již nemohu pustit. ale existují (hloupí) lidi, co si myslí, že když JIM se dílo nelíbí, je to prostě škvár
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    hudba mi už neděla radost
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    v Sudetech to může hezky vypadat, ale když si pak rozkliknete volební výsledky pro nějakou konkrétní lokalitu...
    aneb na chalupě se se sousedama bavím o vaření a o počasí a i to jenom opatrně, abych jako pražák (a je jedno, že v Praze nebydlíme) nedostala přes hubu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam