• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: prosim pak o linky do posty, tato temata take pocituji za vic a vic nalehava:))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: nikoliv ale zvažuju že je nasadím. Jen jsem nedávno viděl jejich aktuální klip a tudíž současný vzhled. Začínám si googlit kurzy jako "starneme důstojně" a "jak se z toho neposrat".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: PCP nebo suseny zaby?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BOBESH: tak dik. prave mi vypadla hrst vlasu, tri zuby, mam pocit ze jedno koleno se zmenilo na kovove, v miste leve ledviny citim nezvyklou prazdnotu a z kvetinacu se ke mezacina stahovat hlina a tvorit mi na hrudi malou hromadku...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mam asi o deset kilo vic, nez bych chtela. Asi o patnact, nez bych mit mela. A poprve v zivote se z toho nehroutim a je mi dobre. Clovek se to musi naucit nosit, protoze kazdy telo je jedinecne krasny. To noseni musim jeste trenovat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vim. sem ozralej, ale chtel bych zpatky :]
    The Offspring - Want You Bad (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=_g19fCJotPc&list=RD_g19fCJotPc&start_radio=1
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    Vždycky se mi líbila máma bejvalky. Dneska jsem jí viděl a pořád bych na ní nechal oči.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: :))
    The Big Bang Theory - Amy does River Dance for Sheldon
    https://youtu.be/JDj6h_1JEws?si=MLLnHMdunbMoxTS7
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přihlásila jsem se na irský tance, protože ten kroužek je kousek od domu a v úterý večer. Irský tance mě nijak nelákaj, ale jindy v týdnu nemám čas.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT, ZRK: taky bych vas objala,ale nevim, jestli pres pupek dosahnu..:-/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Miluju kozí mlíko.
    ZRK
    ZRK --- ---
    MULTICAT: objímám!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ZRK: to mi povídej. Ja jsem taky přibrala, nejspíš z psycho léků. A je to fakt nepříjemný.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Sis dneska nevzal prášky, že to píšeš všude? :D
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    miluju ženská prsa
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: Samolepky jsou blbý. To chce mít u sebe škrabku na samolepky nebo zásobu samolepek s kočičkama, kterou to prelepíš.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Miluju Maju!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: hele já jsem se posledně tak nepozorovaně snažila strhnout jednu nálepku, ale oni ty prevíti teď mají tak kvalitní nálepky, drží mrchy!
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KOOTCHA: jednou mě to taky napadlo, ale ne, není to stejný. Skoro si ale někdy i říkám, jestli jim neberu příležitost se před někým definitivně znemožnit. Kdo ví, nějak si ten efekt svého počínání nedokážu ověřit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VRATENKA: papanožky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam