Před víc než 20 lety jsem si založil jednorázový mailbox a napsal na seznamu 3 různé inzeráty. Byl jsem zvědavej. Takže jsem se představil v prvním jako žena se zájmem o prcání. Ve druhém neutrálně jako žena, co hledá partnera, a pak se uvidí. Ve třetím jsem hledala pomoc v domácnosti s výhledem něčeho víc.
Tak nějak asi tušíte, jak to dopadlo. Ovšem v prvním případě mě překvapila smršť nabídek od ženatých nebo zadaných chlápků všeho druhu se zájmem o prc.
...
To co se tady probírá v Nyxotech, se stalo asi před deseti lety. Po té době vnímám překvapivě pozitivně, že tady na Nyxu se někdo nezdráhá a nebojí to tu otevřít, jakkoliv to je bolestivý.
Pro mě z toho plyne důležitá věc. O tom, jestli je nebo není jakýkoliv kontakt včetně intimního, tak o tom rozhoduje vždycky žena. Žena vyzývá, zatímco muž má právo odmítnout. Žena si volí a muž přistupuje, pokud chce. V opačném gardu je to průser.
V mojí paměti tady pan Lobdrog nezůstává jako násilník. Zůstává jako nemotorný zlomený otvírák, který tak moc otvíral dveře bez vyzvání, až se zlomil. Pakliže nemá nebo nebude mít jinou referenci, tak tady na Nyxu je pro mě V. prostě zlomený otvírák.
Žena, která se po deseti letech s tímhle otevřela, musela dlouho sbírat sílu a odvahu.
A přiznávám, že je pro mě překvapující, jak moc se za tu dlouhou dobu proměnil Nyx z prostého diskuzáku na solidní sociální síť. Není to jen o serveru, ale o nás všech tady.