MONROE: Já se tím jednu dobu zabývala, protože jsem si vzala do hlavy, že si doma udělám přesně takový krvavý biftek ze svíčkové s pepřovou omáčkou, jaký mají v restauraci. Poté co jsem dvakrát koupila drahou svíčkovou v řeznictví a nepovedlo se to - bylo to tuhé, tak mi došlo, že to maso prostě musím nechat ležet v lednici, plus minus aspoň týden, ideálně ale déle. Pak se to povedlo. Jsou části zvířete, ze kterých dobrý steak nikdy nebude, ale pokud máš kvalitní maso, uleželé a nemučíš ho na pánvi moc dlouho - musíš zkoušet prstem a fakt to hlídat, tak nevidím důvod, proč by to nemělo být dobré.
A přiznám se zcela vychloubačně, že se mi stává málokdy, že se mi nějaké jídlo nepovede, že jsem v kuchyni kreativní a že vařím prostě skvěle :D