• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    lol, svet je v pici, kdyz na stary dobry casy vzpominaji uz rocniky 1980 a mladsi. ted jeste prosim, aby se nejaka soudruzka nebo soudruh rocnik 1982 obtezoval vzpomenout, jak museli ve skole souskovat a trpet diktaty z pionyra.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIOMIKY: penize...tyvole Milane, podstatny jsou body a na zbytek se vyser! hlavni je, aby hodnotu neztracela tvoje prace a ty sam, nahlizeje se vlastnim prisnym moralnim prismatem, tot recept na stesti!:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: krom zad, co nebolely, i když člověk usnul na stole zkroucenej jak paragraf. Ty, přiznávám se, ty jim teda závidím! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORTTUUS: jako... jsem o pár let starší a objektivně - jsou věci, které my jsme mohli a dnešní dospívající/dvacátníci maj výrazně těžší.
    Třeba dostat se na gympl nebo obecně střední školu, když jsme u těch devadesátek, nebo třeba si vzít hypotéku na byt. V 2003 mi na 3+kk v širším centru Prahy stačil mírně nadprůměrnej pražskej plat. Tak vo tom si moje děti teda můžou nechat akorát zdát :-(
    Taky jsme neřešili spoustu věcí, co s sebou přinesly moderní technologie - od kyberšikany (mně stačilo zaklapnout dveře bytu a nikdo na mě nemohl) až po bombardování neustálejma špatnejma zprávama. Ono se špatný věci děly všude na světě i tehdy, ale nebyli jsme tomu vystavení neustále a hned.

    Svezli jsme se na vlně, která už se nevrátí, a těm mladejm fakt nezávidím.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Neskutečně mě udivuje, že už i moji vrstevníci (jsem ročník 1985) nadávají na to, jak dřív bylo všechno lepší a zlatý devadesátky a blablabla. Hovno, vole! To je úplně stejná nostalgická zástěra jak u těch, kteří řvou, jak bylo líp za komára. Protože jsme byli mladí, vole! Protože jsme neměli jiný starosti než úkol do prvouky! Podívej se na svoje starý fotky, kde máš na sobě teplákovku od Vietnamců, protože jsi na lepší oblečení neměl prachy!

    Ano, byla jen dvě pohlaví a Čundrcountry show, ale já si na dnešní dobu nestěžuju.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NIAN85: Bejt naštvanej je snadný. Můžeš to na někoho nebo něco svést. ;)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    GIOMIKY: Za to, ze jsi blbe investoval, fakt nemuze inflace. Ale slouzi to dobre jako dalsi duvod, proc byt na svet nastvany, chapu.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HAR4NT: Chápej to tak, že v roce 1989 byla průměrná mzda 1.500,- Korun československých. Po revoluci veškerý můj majetek a úspory, inflací, ztratily hodnotu. Místo rohlíku za 10 halérů přišel hamburger za 30,- Kč. Když mi bylo třicet investoval jsem. Veškeré své jmění a úspory jsem prodělal na akciích. Kdybych si myslel, že mne uživí moje celoživotní úspory, byl bych vedle, jak ta jedle.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    HAR4NT: Tak jestli je to echt Gottwald, možná to nějakou hodnotu mít bude.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: kecáš! 🥺 no skvělý. já nestihl žádnou
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vždycky mi udělá hroznou radost, když v některém auditku stihnu zahlédnout fotku (ideálně sprostotu:)) od ID PIKKMA před tím, než ji po té co se vyspí smaže :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIOMIKY: chapu to spravne, ze sis ty dva litry k 18. narozeninam schoval a durdis se, protoze tedka po asi 70 letech maji daleko mensi hodnotu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: hlavně to byl těžkej ostrej předmět o váze asi 2kg položenej na koleno větví od nějakýho mladýho šeříku, fakt pecka tohle obhajovat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Kus omítky, teď je to beton, za chvilku to bude celý dům. Hele, já s tebou ve straně nebyla, mě takhle laskavě neoslovuj.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: bez urážek, soudružko, já za vaši přiblblou zábavu nemůžu, jen nechci, aby na mě padal beton z větví.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Blbec se vždycky přihlásí o cenu za blbost.
    Viselo to dva metry vysoko, ničemu to nevadilo, ale ty jsi měl potřebu to vyhodit. Gratuluju, získáváš zlatého Pitomia.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: moje první setkání s geocachingem bylo při prolézání křovisek s malými dětmi, když tu náhle mi upoutal pozornost zvláštní předmět ve větvích. byl to hranatej kus omítky a trčel ve výšce asi 2m, kde čekal na svou příležitost. samozřejmě u něj byla cashka. no jako skákejte si do lůmů a topte v kanálech, ale nás, slušný lidi, z toho vynechte :) takže jsem ten šutr zahodil..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Když maj šaty přes prsa takovejhle volánek, tak to zakreje vše, co ke třeba: https://www.glam.cz/Letni-saty/Damske-letni-saty-s-volanem-cervene Jen teda já mám šaty s ramínkama, volán mi kde jen přes hrudník a ne přes paže.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Miluju chození bez podprsenky, nicméně po dvou dětech uznávám, že to není úplný pokoukání. Ale objevila jsem střih šatů, které jsou tak milosrdné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam