• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOZLIKKLegends of Runeterra
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    PROZAC: Zkus nějaký Android emulátor.
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    povedlo se nekomu rozchodit LoR na ubuntu?:D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    KOZLIKK: Ty speciální ne, až v srpnu bude pár dalších.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ROTTWEILER: to bude nasledujici den updatnuty jako normalne ne? takze podle me budou questy za XP a za kyticky zaroven. .)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak ty speciální questy mi moc dlouho nevydrželi. :D

NE7RA
    NE7RA --- ---
    Grajndim. Stehuju se na vesnici, androidi novej HS se mi ted hodi :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    pridal jsem na nastenku volne editovatelny seznam hracu, takze kdo chce, napiste se, rad rozsirim "prazdny" seznam pratel. .)
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    CHASTER: radsej za wildcardy - tie su urcene len na urcity typ kariet (common, rare, epic, champion), shardy mozes pouzit na akekolvek karty
    CHASTER
    CHASTER --- ---
    Čau, mám jeden začátečnický dotaz. Za co se vyplatí craftit nové karty, za wildcardy nebo za shardy? Nebo jak to co nejlépe kombinovat. Díky
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    tak ako sa vam darilo tuto sezonu, s cim ste hravali a ak uz viete, s cim planujete hrat v dalsej sezone?

ja som zase skoncil v platine, ale teraz som uz ziskal tolko wildcardov a surovin, ze si uz mozem vyrobit vsetky karty :) a to len casual hranim, tak pol hodinu denne, aby som splnil daily questy a ak sa da, ziskal aj pvp bonus za vyhry (a robil som aj free expedicie)
    najviac som hraval endure kalistu, ku koncu elusive burn, to asi skusim aj v dalsej sezone, vyzera to byt poriadne silne
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    Česká účast na Twitch Rivals! Pokrovac přebírá CzechCloudovo místo | PLAYzone.cz
    https://www.playzone.cz/cs/clanky/ceska-ucast-na-twitch-rivals-pokrovac-prebira-czechcloudovo-misto
    Twitch Rivals turnaj s celkovým prize poolem 100 000 dolarů se odehraje 14. května v 18:00 hodin
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    ROTTWEILER: neskusal som, ale ak ano, inspiroval by som sa Mogwaiom: https://www.youtube.com/watch?v=3ndJ1ByIkIU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam