úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
_MARIE_
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha Holesovice : 1 inzerát
pokoje Praha : 1 inzerát
Holesovice : 3 inzerát
Praha : 370 inzerát
pokoje : 1 inzerát
nabízím
Pronajem pokoje - Praha 7 Holesovice
Do holešovickýho bytu hledáme nového/novou spolubydlící/ho. Jedná se o pokoj (cca 30 m2) s balkonem v bytě 4+1. Byt má oddělenej záchod a koupelnu, jednu komoru na praní, jednu na jídlo a taky disponuje plně funkčním bidetem. Obývají ho dva páni, jedna slečna a jedna ne moc chytrá, ale zato velmi krásná foxí fena. Sto metrů jedním směrem je Ortenovo náměstí, kde jezdí dvě tramvaje, sto metrů na druhou stranu je metro Holešovice. Kousek blíž směrem k metru je známý klub Cross. Za rohem je hospoda U Rybáře. Přímo na tramvajové zastávce je bufáč s nejlepším kebabem. Do Stromovky jsou to dvě zastávky tramvají. Máme to tady moc rádi, takže sháníme hlavně někoho v pohodě, kdo bude po sobě uklízet a občas koupí jar nebo toaletní papír. Nájem 7000,- komplet, včetně spotřeby, služeb a internetu. K nastěhování už na začátku zari!
Možnosti a ceny dopravy
nejlépe osobní předání v Praze
SIORATANAK
---
---
17:52:05 6.8.2018
Dobrý den,
jmenuji se Ratanak Sio. Pocházím z Kambodže. Jsem nedávno vystudoval, tak se musím odstěhovat z koleje. Zejímá mě váš pokoj. Jsem nekuřacký, přátelský a nekonfliktní.Muj tel. 730176456, email sioratanak@gmail.com.
S pozdravem.
Raty
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam