• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: spíš rozesmála, jako vždycky :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VESTIGIA: určitě je to fajn příjemný člověk, ale vypadá jako z cirkusu, sekce freaks. omlouvám se, pokud jsem tě roozplakala
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nakonec si tyhle deformantky najdou jiny feformanty a svet je v rovnovaze. ale netusim, co takovej deformant, kdyz se mu naroxi obycejny zdravy dite. neni to pak nuda, temhle trapnej normal?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VESTIGIA: Ah, děkuji za upozornění.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SPIKE411: to není dcera, ale neteř. A její IG má na starosti Emmina matka, ne Ria.
    A vůbec, Ria je skvělej, empatickej člověk, obrovskej dříč a výbornej atlet i trenér. Tak kdybych mohla poprosit, omezte se na hejt výplní a dalších úprav, taky mě mrzí, že se takhle "vytunila", ale s její osobností to fakt nesouvisí.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Vyhřezlý konečník na ksichtu, to se vyplatí!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZLOKOCKA: nechala si prifoukmout i kozy? vidim dobre?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VON_GILOTINE: Zrovna v Arene je to kazdemu u prdele, ale vidim, ze trenuje v inom gyme a do Areny chodi asi trebovat sama seba.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dyz voni to maj fakt radi aby to bylo videt v tom přeostřenym světě plnym přesolenejch svalu a nastřelenejch bolt-on koz
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ZLOKOCKA: Ajaj, tie vyplne su fakt zlo…
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ZLOKOCKA: tak ten instagram je opravdu smutnej. Ty tváře, rty…
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    bikini fitness a trenerky v gymech jsou vystaveni velmi specifickemu prostredi, devet z deseti se podda.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Do Areny na Jinonicích chodí jedna vskutku bizarní osoba a nedávno jsem zjistila, že je to Ria Hrušovská.

Ria Hrušovská | Silná mysl tvoří silné tělo. Každý den je nová šance být lepší verzí sebe sama. Jdi za svými cíli a nikdy se nevzdávej! 💪🔥 #NeverGiveUp... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DFZ-6Pms9sv/?hl=cs

Kdysi dávno jsem k ní chodila na Bodypump v Holmes place a vypadala takhle. Docela smutné.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tvarem to mírně připomíná máslovou dýni
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SA_KRA_: Co, přesně, ji tam všili?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Krasne a vkusne, to nemohu rict

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ne vážně, přiznám se, že jsem netušila, že někdo s dismorfofobií nemá zrcadla. jsem měla představu, že se tyhle lidi furt nakrucujou před zrcadlem tak dlouho až tam vidí neskutečný věci :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a proč si teda nekoupí zrcadlo? problém vyřešen. by konečně viděla, jaká je zrůda volezlá
    Katie Price šokovala další proměnou: Kobylím chrupem a vyhublým obličejem vyděsila i otrlé fanoušky - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-katie-price-sokovala-dalsi-promenou-kobylim-chrupem-a-vyhublym-oblicejem-vydesila-i-otrle-fanousky-1513238
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Peklo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam