• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak vona se i vlastne dost stara o to prvni ktery je mentalnefyzicky postizeny a uz je mu 20 tak. Jasne ze si to sama trochu upekla od zacatku page 3 girl, ale ma bulvar pres 20 let nonstop na sobe a to asi by se zblaznil kazdej. Nevim. Takova bartosova/kardashian
    LFE
    LFE --- ---
    Jsem teď náhodou zjistila, že má 5 dětí - to musí být zážitek sledovat mámu jak se mění v tohle :(
    CNV
    CNV --- ---
    Na youtube jsou spousty videí o tom, jak jsou turecký kusadla problematický a kolika lidem to zničilo život. A není to jednorázovka, vyžaduje to údržbu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MART1NKA: a nejsi ta z Pezinku, co má zuby ze zinku? :)
    chápu to dobře, že ty tvoje jakože nejsou keramika? myslíš, že máš v puse drahé drahokamy? materiály na bázi ZrO2 se ale také nazývaj keramické. zirkon je ortokřemičitan zirkoničitý
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LUCYLUZ: to první. Jsou to nejspis fazety napevno nasazeny na jejich zbrousenych zubech nebo celokersmicke korunky na jeste vice zbrousenych pahylech. Vsechny jsou extremne bily a extremne velky. Turecka specialita jsou hlavne vsechny ty zuby stejne dlouhy, tak to vypada jako rada jednicek.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LUCYLUZ: Tak vono rozkousat jídlo, když máš v hubě dvě řady jedniček, je docela nemožný 🤷
    LUCYLUZ
    LUCYLUZ --- ---
    TANKIE_: Me by zajimalo, jak se delaj ty novy zuby...to jako vazne nekdo jede do Turecka, tam si necha nejakym reznikem vymlatit svoje zdravy zuby a nahradi je nejakejma umelejma? Nebo si je jen nasazuje na foceni na ty svy, jako takovy ty umely upirsky na karneval? :)
    Mozna prvni varianta vysvetluje, proc nezere.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já furt nevim, jestli jsou horší zuby, zadek nebo prsa. Asi zuby. Na čb fotce je Katie se sestrou, tam je vidět, jak jsou ty zuby obří.

ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    GENEVIEVE: Říkám si, jak to, že jí neteče permanentně slina z úst, když je nemůže zavřít.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GENEVIEVE: brčkem, nejspíš..
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tohle je fakt děsivý. Jakože zajímalo by mě jak ji.

Shocking Transformation Of Woman With 'World’s Biggest Lips' Goes Viral After $26K Extreme Surgeries | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/the-woman-with-the-worlds-largest-lips-who-spent-over-26000-on-lip-fillers/?wvk=0
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    GENEVIEVE: To je neuvěřitelná přehlídka bizáru
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    20 Normal People Who Shot To Fame After Getting Extreme Plastic Surgery | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/normal-people-shot-to-fame-after-extreme-plastic-surgery/?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BERUSKA_CA: Přesně. Followeři na instáči a klienti na OF fakt nebudou dva roky čekat, než si holka (možná) vydřepuje prdel, navíc co kdyby šel nahodou zejtra kolem pracháč, co k sobě potřebuje statusovej symbol, fitness je dlouhá dřina s nejistým výsledkem, ale kačeří pysky, skinny fat stehna, výplně v gluteu a balonovitý osmičky můžeš mít zejtra, spolehlivě a úplně bez práce. A ještě chodíš po městě s nápisem na ksichtě "já na to mám, lol vy nuly"
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KAIAFOX: Myslis, ze nejak zasadne dodrzujou pooperacni peci? Obcas litam do Turecka, jak moc jsi na pohadky?
    Dva roky pro ne neni kratkodoby horizont. Kratkodobe znamena do tydne plus nejaka rekonvalescence, ale vic jak mesic tomu nedaj.
    Proste jinej svet.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KAIAFOX: tak treba s rekonvalescenci si zrovna Katie Price hlavu nelame a leze do bazenu jeste s krvavejma naplastma a kovovejma sponkama po faceliftu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    BERUSKA_CA:
    ARGANNAH: Já to chápu, ale i tak je tělo schopný nějaký výrazný změny i v kratším horizontu, třeba dvou let.. Když na to dupe, tak i v řádu měsíců 🤷 zatímco tady týdny leží po operacích a rehabilitacích, celoživotní péči o jizvy, bolesti, léky..
    Choose your hard a imo to tyhle holky mají fakt o dost těžší, i když mají okamžitý efekt v zrcadle. Svaly prostě nenahradíš a už vůbec ne ty v obličeji 🤷
    CNV
    CNV --- ---
    Co až sakra nebudou kočičí oči v módě? A že to přijde je naprosto jasný. Najednou budou trendy třeba kulatý. To zase půjdou všichni na operaci?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Hlavně trenér a nutriční terapeut nikdy nebudou mít tak extrémní výsledky jako skalpel a chemka. Ve světě posedlým "proměnama" jsou potřeba dramatický efekty, nějaká dlouhodobá práce na sobě, kdy se člověk mění jen trochu a pozvolna, koho to zajímá.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KAIAFOX: Trener a nutricni terapeut po tobe budou chtit nejakou akci a disciplinu. Moje zkusenost s temito lidmi je, ze oni radeji ulehnou pod skalpel a maji to “hned a bez prace”.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam