PIPLA: Quest mám od Vánoc a nebyl jsem zklamaný ani jednou. Strašně dlouho jsem řešil jestli Quest nebo Rift. Na PC hraju letecký simulátory a i Elite občas a přesto jsem ani jednou nezalitoval. Quest se dá propojit s PC přes USB 3 a nově i přes USB 2. Ale pro Quest rozhodla ta nezávislost na PC. Můžu (a beru) to s sebou na návštěvy, na chatu atd.
Prostě nasadíte na hlavu, ovladačem nakreslíte na zemi virtuální prostor a jde se hrát. Mám tedy dokoupeno pár příslušenství pro větší pohodlí. Powerbanku dozadu, kvůli protiváze a prodloužení doby hraní. Zvuk který jde přímo z Questu úplně stačí, ale já jsem si tam dal Koss Porta. Jelikož mám už dlouho 3D tiskárnu, tak jsem si vytisknul pár věcí. Úplně nejlepší jsou držáky na ovladače na Beat Saber, ale dá se to koupit. Pak hraju Pistol Whip a na to jsem tisknul pistoli a zážitek je taky hned jinde. To není chlubení jenom informuji :).
Prostě mám Quest přes půl roku a pořád spokojenost. Pořád zlepšují hand tracking atd... ale tady je to Beat Saberu, tak by to stačilo :).