• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Mám pocit, že pokaždé, když tam jdu, mají nějakej novej model :), s nějakýma novýma písmenkama a číslama, a v případě vakcín to řekla bych dává i smysl :)
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    EVILMIND: Aha, uz to ctu, to jsem netusil, ze se to takto posunulo a budou ruzne vakciny na kazdy rok.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAN_UZIVATEL: rekl bych to se ted moc neresi uz, vsichni vesmes ockujou letos Comirnaty LP. 8.1
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, nejake odkazy na doporuceni, co ted resit za vakcinu? Mel jsem v dobe pandemie Pfeizer. Diky.
    SADY
    SADY --- ---
    uz po nas zas jdou, zdylejte nes to smasou
    V Rusku se objevil neznámý virus. Lidé mají týdny vysokou horečku a silné vykašlávání krve - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-rusku-se-objevil-neznamy-virus-lide-maji-tydny-vysokou-horecku-a-silne-vykaslavani-krve-40515201
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: tak si je brzy odvezou

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: Ani ne.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: však nosí náramky, to je tam teď povinný
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    OMNIHASH: Nahodou, ja jsem ted v Tokiu a ani tady 75% lidi rousky nenosi! A to loni touhle dobou nosilo 100%.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ...jo a ještě musím pochválit grafickou stránku. To museli tvořit aspoň tři lidi, každý obstaral jeden aspekt.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //a ten smysl pro humour tam!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DUL: to musel vymýšlet někdo tuze mazaný
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DUL: ano ochladilo se, a dementi furt nenosej čepice, a podle toho to taky v MHD vypadá. Kuwa tři roky sme to tu trénovali, když chchrlás, vem si nosoplenu, ale ne, je to marný, je to marný, je to marný!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DUL: Jsou různé funkce čepic. Třeba koupací čepice je na ochranu těch druhých...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    COVID Commercial - SNL
    https://youtu.be/hPtH43VmvJI
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JAJITA: ono asi ne že by se nedělaly vůbec, ale musí to bejt nějak lékařsky nebo epidemiologicky oprávněný, aby to pojišťovna zaplatila..

dělá se teď něco v řádu 2000 a 300 oficiálních Ag a PCR testu denně.

COVID-19 v Česku - CoVdata
    https://www.covdata.cz/cesko.php#test-pcr
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    JAJITA: tak to moji obvodni asi definitivne ruplo v kouli, dela primo v mistni nemocnici a rikala ze i presto ze to maji napsano na webu, tak uz PCR vubec pro verejnost nedelaj. zijeme zrejme opravdu v dobe post fakticke kde uz clovek ani nemuze verit svy obvodacce.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    HARDCABB: Zajímavé. Byla jsem minulou středu na PCR testu v soukromé laboratoři (OL), kam dr. poslala žádanku.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    JAJITA: E2E4: sorry, ja tendle dotaz omylem poslal do tohodle auditka a pak ho v tom hlavnim nevidel a myslel jsem si ze jsem si to cely vyhalucinoval.

volal jsem obvodni, ta rikala ze PCR se uz vubec nedela (vyjma specifickych pripadu primo v nemocnici), ze si mam udelat AG po vlastni ose (kterej mi vysel negativni) a podle toho se rozhodnout jestli ockovat nebo ne.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JAJITA: nebo. ten bude pozitivní i 7-14 dní po začátku příznaků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam