úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NA_LOUCE
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem CHATA V DRAHÁŇSKÉM ÚDOLÍ
Chata vhodná i k bydlení v Praze v Draháňském údolí - cca. 34m2 s pozemkem
Ahoj
Jsem na rok pryč z Evropy a z mojí chatičky mi teď vypadl kluk, který tam Do Března bydlel místo mě. Potřeboval bych aby ji někdo po dobu mé nepřítomnosti obýval (tj. alespoň jednou do týdne tam vyvětrat a zatopit). Chata se nachází na severu Prahy v krásném prostředí Draháňského údolí. (cca 20min. na kole na Letnou/Holešovice/Troju atd, bus číslo 236 -10 minut chůze ode mě.) Nájemný za pozemek je 2000kč/měsíc.
Je to ráj na zemi, ale rozhodně ne bezúdržbovej a rozhodně ne pro městský nátury. Chatu zkouším udat potřetí, což sem píšu především proto, abych odradil ty, kterejm je proti srsti fakt, že první co člověk udělá, když přijde domů je, že si musí zatopit v kamnech, že zde v zimě není tekoucí voda a že pitná voda se musí do chatky dovážet.
V každém případě je chatka vhodná například jako útočiště před pražským Babylonem přes víkend. Takže není nezbytně nutné, aby se v ní bydlelo.
Zájemcům eventuálně pošlu kontakt a termín schůzky s mojí kamarádkou, která chatičku a svízele s ní spojené dobře zná a bude dělat pohovory místo mě.
Bohužel ty pohovory budou dost neflexibilní (prostě pošlu termín a nepůjde s ním moc hýbat). Omlouvám se za to, ale tím, že všechno řeším takhle na dálku, tak mám dost omezené možnosti.
Dík Vojťák
Možnosti a ceny dopravy
Na kole ca. min na Letnou, možnost prakování MHD - Bus 236 (zastávka Zámky)
CASK
---
---
20:10:14 17.9.2018
Ahoj, mohl bych dale tedy kontaktovat telefonicky? Dekuji
VIATOR
---
---
21:29:56 16.9.2018
Skoda ze zrovna jedu na rok taky do ciziny... Kdyby ale za rok byla stale takto k pronajmu, hlasim se ;)!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam