• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMBANDENintendo switch bazar
    Prodej a výměna všeho kolem Nintendo Switch. Amiibo figurky, hry atd.
    rozbalit záhlaví
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    poptavam xenoblade chronicles: definitive edition
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Měl bych zájem o switch - bude napevno u televize, a mám vlastní hub i ovladače, takže k němu nemusí být nic, případně může mít i poškozený displej. Levně:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Mate někdo zkušenost s Detektivem Pikachu?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HRUBESH: Je to půl roku, co myslíš? ;)
    HRUBESH
    HRUBESH --- ---
    ARNECHT: cau, je jeste k mani?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KULA: aha, chapu, takze az tak moc utracet nechces. Tak preju prijemnou zabavu!
    KULA
    KULA --- ---
    WOODMAKER: Rumcajs jakože loupežník, jakože zahlédl jsem něco o ModChipech ale i boot kartách, tak jestli s tím někdo z místních už neexperimentoval. A jinak vezmu OLED až mi něco zajímavého padne do oka. Chci s tím trávit čas při MP u TV ale i solo v peřinách :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KULA: Pokud to chces mit celou dobu strceny do televize, OLED nepotrebujes. Pokud ne, ja nemam oled a je to v poho, ale OLED je lepsi.
    A Rumcajzovy karty ... jako Raholec je nekde v Cechach a ja jsem teda z Moravy, proto ti asi uplne nerozumim. Ale treba Zeldu si muzes koupit na karte, nebo digitalne a pak to spustis a hrajes.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WRATA: jo a soucasnej switch je fajn
    WRATA
    WRATA --- ---
    WOODMAKER: No oni ho sice oznami ale release date muze bejt pul roku na to zejo...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KULA: nintendo se vyjadrilo, ze ho oznami do dubna 25.
    KULA
    KULA --- ---
    PETGRIDUS: přísahal bych, že tohle jsem slyšel už v loni touhle dobou....brzy bude Switch 2.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Nebo si počkat na Switch 2.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KULA: OLED je jednoznačná volba. Kontrast a barevné podání s bonusem lehce většího displaye za tu vyšší cenu stojí.
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, asi chci utrácet za Switch. Koupili byste si OLED nebo NEOLED verzi? Nemáte představu jak se pohybuje běžná cena za použité? Na FB marketu je to samej loupežník s profilem z roku 2025, tak nemám představu. A poslední dotaz, už jsem viděl ROMky pro emulátory a hrál jsem tak Zeldu. Existují také nějaké Rumcajsovi karty?
    JANOS
    JANOS --- ---
    Nemate nahodou nekdo Super Mario Odyssey ktereho byste se chteli zbavit?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    W3R: akorat pak clovek prijde o moznost zahrat DLC, az nejake vyjde
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Neválí se doma někomu náhodou "Kirby and the Forgotten Land" ?? Díky
    ARNECHT
    ARNECHT --- ---
    prodám swiště s příslušenstvím. dock, cestovní pouzdro a tak. bez škrábanců v bezva stavu, páčky nedriftujou.
    na nyxu jsem si říkal za 3000,- kdyby byl zájem, než to fláknu na FB za třiapůl.
    foto hír, zelda není součástí nabídky :)
    praha

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam