úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JESTERKA_AIENE
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pokoj : 1 inzerát
nabízím
Spolubydlení: vybavený pokoj na Pankráci od 11/2018
Pokoj v 3+1, kousek od metra Pankrác nebo Pražského povstání. Ideálně od 1. listopadu.
Volný pokoj po mně. Start od listopadu nebo dohodou (+- 2 týdny). Dlouhodobý pronájem, spolubydlící by rádi našli někoho min. na půl roku, ideálně rok a možná i déle. Bohužel dle podmínek majitele bytu je to BEZ ZVÍŘAT.
O POKOJI:
✪ Menší vybavený pokoj.
✪ Dost úložných prostor - vestavěná skříň ve zdi vedle okna, otevírací dvojlůžko, šatní skříň, 2 skříňky a TV stolek.
✪ K tomu zůstává: rohový stůl (dle dohody může být větší nebo menší). Poličky a zrcadlo. Nástěnný skládací sušák na prádlo.
✪ Okno na východ do vnitrobloku.
O BYTĚ:
✪ Mezi Pražského povstání a Pankrácem, 3 min. na metro nebo do Arkád na nákup. Super dostupnost, i v noci.
✪ Společná centrální místnost s kk, jídelním stolem, gaučem a přístupem do 3 samostatných pokojů. Starší, ale celkem prostorný a vybavený byt.
✪ 2 tiší spolubydlící, kluci ve věkové kategorii 25-30. Tedy aspoň doma máme klid, někdy se ani nepotkáme. :)
CENA:
✪ cca 7 000,- měsíčně (nájem, služby a zálohy, internet - tj. vše kromě vody níže).
✪ plus jednou za půl roku se vyúčtovává voda a vychází pak na cca 200-250 Kč / člověk / měsíc.
✪ extra vstupní náklad: nový spolubydlící by měl převzít můj podíl na kauci za byt a tedy mě vyplatit (cca 5000,-).
JESTERKA_AIENE
---
---
12:50:27 10.10.2018
Ahoj, KATIE_24 ještě píšu podrobnosti do zprávy.
Jinak vyhlašuju STOP STAV, máme domluvených už docela dost lidí na prohlídku. A pokud bychom se snad nakonec s nikým nedomluvili, tak inzerát znova aktivuju.
KATIE_24
---
---
11:53:43 10.10.2018
Ahoj :) kamaradka hleda pokoj tak bych se chtela zeptat jestli je nabidka jeste aktualni?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam