• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Po osmé hodině můžu skoro vždycky, pokud netmelím online kolektiv. To je dobrý čas.
    KASUMI
    KASUMI --- ---

Jake dny hry preferujete

10 hlasy od 10 respondentů

TANGERINE
      TANGERINE --- ---
      Přidávám se spíš tak kdyby náhodou do počtu, máme teď s kámošema funkční partu a nechci zas hrát moc :) ale když někdy budete mít domluvenou hru, volný místo a sejde se to, přidala bych se :)
      ADITU
      ADITU --- ---
      SITH: 20:30, když to jde dobře (takže 50 %), 21:00+ už je šance přes 75 %
      SITH
      SITH --- ---
      ADITU: chápu :) také bych ocenil možnost sdělit časy, kdo kdy může hrát. Já kvůli dětem vždy tak nejdříve po 20:00, ideálně, 20:30.
      ADITU
      ADITU --- ---
      SITH: mně se na mobilu hraje srovnatelně s počítačem (obojí má své mouchy), ale ne vždy je volný pracovní stůl, kde mám PC :)
      SITH
      SITH --- ---
      Já hraju na pc, přijde mi to jediné hratelné, protože na mobilu jsem nebyl schopen dát ani minutu :(
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      ja to hraju na mobilu nebo ipadu
      obvykle mam na mobilu discord a na ipadu hru, pac preklikavani mezi apkama mi tu hru shodi
      ADITU
      ADITU --- ---
      ADITU: a většinou jsem na mobilu.
      ADITU
      ADITU --- ---
      KASUMI: upřesňuju, že z mobilu jen Discord, pokud budu u PC, dám i chat (ale z mobilu se mi do něj strašně zle píše a ta komunikace je... meh).
      VIDA
      VIDA --- ---
      Ta hra mě fakt zaujala a baví mě. Je to pro mě vystoupení z komfortní zóny a zatim sem úplně strašnej imposter, ale třeba je to o cviku :) Takže sem pro!
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      [SERVER ERROR]
      KASUMI
      KASUMI --- ---

Among us

11 hlasy od 11 respondentů

GEKONZPRAHY
        GEKONZPRAHY --- ---
        Oukej, koupil jsem si to na Steamu, na mobilu mi moc na landscape mó nejde psát :) Večer si s váma rád zahraju, na random serverech je to dost debilní, když půlka lidí odejde hned v prvních vteřinách hry, když zjistěj že nejsou Impostor :)
        KASUMI
        KASUMI --- ---
        nejaky zakladni popisek na nastence

rikaa jsem si, ze bychom mohli zkusit dat dohromady par lidi, co by si chteli zahrat, zatim jen pres chat a pripadne, kdyz bude zajem, i pres discord
        KASUMI
        KASUMI --- ---
        Je to pokus, zda se chytneme

hrajeme to ted s rodinkou, ale je nas malo
        co jsem navnimala, par hracu na nyxu je, tak proc to nezkusit dat do kupy..
        VIDA
        VIDA --- ---
        Wow. Budeme si hrát?
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam