• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    ADITU
    ADITU --- ---

Hra dneska (24.11.2020)?

6 hlasy od 6 respondentů

KASUMI
      KASUMI --- ---
      ADITU: Cvicim
      Pan nahodim anketu, jestli nekdo jinej neda driv
      ADITU
      ADITU --- ---
      WITTGENSTEIN: já jsem hodná na všechny. i když jsem impostor - všechny smrti jsou bezbolestné a rychlé. a i to vyhození do vesmíru asi nebolí víc než minutu :)
      ADITU
      ADITU --- ---
      Ten taskbar jsme právě po nějaký době hraní měnili, aby se aktualizoval je po meetinzích/hlášenejch mrtvolách. Mně osobně to tak vyhovuje trochu víc - přidává to stres impostorovi, protože má jen hrubý odhad toho, do kdy musí vyhrát, a posádce v tom, že není možné každého sledovat, jestli po plnění úkolu taskbar poskočí (takže takhle nemůžou odhalit impostora).
      Ale mohli bychom výhledově aspoň někdy zkusit anonymní hlasování :)
      SITH
      SITH --- ---
      HARDCABB: když hraju na svém stolním PC a manželka nejde spát, tak internet funguje a jsem krásně slyšet :D

ale celkově jsem takový tichý pacificsta :D
      ART_ANTIQUES
      ART_ANTIQUES --- ---
      Myslim si, že taskbar by se měl znovět vždy a alespoň více emergency meetings.
      ART_ANTIQUES
      ART_ANTIQUES --- ---
      Já mám zájem. Mám discord, mám among us, všechno.. I termín jde.
      HARDCABB
      HARDCABB --- ---
      dnes bych dal, nastesti se od posledne nic nezmenilo a stale nemam prekazky deti

vcera jsme s kamosem zkusili nejakej public discord server a skoncili ve hre na NA serveru s odhadem patnactiletejma cernejma detma, musim rict ze se mi najednou zastesklo po Sithove robotickym hlase a i po Gekonove nekonecnymu nadavani
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      Můj desetiletý synáček Art_Antiques se registroval na Nyx právě kvůli tomuhle auditku, tak na něj buďte hodní :)
      ADITU
      ADITU --- ---
      Co dneska, dámy a pánové? Muž nebude doma, mám šanci tak do deseti, do půl jedenáctý, než se zase probudí potomek.
      ADITU
      ADITU --- ---
      GEKONZPRAHY: drsná kocovina. tak se dej brzo dokupy.
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      Tak ja to na sebe privolal a jsem fakt ve spitale, takze par dni urcite beze me
      VIDA
      VIDA --- ---
      KASUMI: Byla si na výslechu na špatný straně stolu?
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      Me boli oci, tze ja dnes out
      HARDCABB
      HARDCABB --- ---
      taky bych dal, ale az od deviti
      SITH
      SITH --- ---
      Já bych hrál. Ale kolem 22 vypnu mikrofon
      KASUMI
      KASUMI --- ---

chcete dnes hrat?

4 hlasy od 4 respondentů

CRAZY_IVAN
        CRAZY_IVAN --- ---
        dneska bych se teoreticky mohl přidat, měl jsem moc práce poslední tejden
        ADITU
        ADITU --- ---
        SITH: njn. když je doma muž a mohl by se postarat o probouzející se dítě, tak hrát spíš nechci, protože chci trávit čas s ním. a když doma není a můžu bez výčitek hrát, holt se ten mini troll musí probudit v tu nejblbější chvíli. po dlouhé době impostor, dobře si vás dávám a musím se udat :\
        SITH
        SITH --- ---
        HARDCABB: líbí
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam