• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Kdybyste se sešli, tak zadiscordujte.
    ADITU
    ADITU --- ---
    Dneska pass, zítra možná, čtvrtek skoro jistě, pak do konce týdne až neděle.
    SITH
    SITH --- ---
    To padání do lávy je moc pomalé a nemůžu si tak dostatečně užít padajícího a křivě obviněného gekona
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: to abych si zajel pro cerstvy rohliky a mliko... :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    za me asi spis ne
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Co dneska, vážení? Mám chuť někoho křivě obvinit, skipovat a užívat si, jak ho pošlou po prkně nad lávovym jezírkem hlasy ostatních...
    ADITU
    ADITU --- ---
    FBYRXQ
    ADITU
    ADITU --- ---
    IJQNWQ
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja ne
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Budu k dispozici
    ADITU
    ADITU --- ---
    Co dneska?
    ACE_
    ACE_ --- ---
    MJIQGF
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Já bych dneska mohl ... dokonce aktuálně. Jsem případně na discordu, kdyby jste chtěli dorazit další. Během dne tam psali Sith a Kňuff ;)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Dneska nemůžu. Zítra, nebo pozítří je větší šance...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Co dnes, treba v devet?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SITH: mně lehkej trolling v mezích zákona nevadí (znáte Sykkuna?), ale vtipný je to jen tehdy, když tím člověk odpálí sám sebe, jakmile tím kazí hru ostatním, tak je to vtipný jen pro autora :)
    SITH
    SITH --- ---
    v reálu takový není, píčoviny a debilní trolling dělá jen v online hrách. Domluvím mu, samotného mě to sere
    SITH
    SITH --- ---
    zajímavé že vám to nevadilo v době kdy prohlásil tu píčovinu, že mě viděl skákat do ventu ve zbraních a všichni jste dali hlas mě a pak mě vyhodili, aniž byste si vyslechli moji verzi :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PATISLAV: Rekla bych, ze to uz nejakou dobu trva
    Minimalne sith ho mel trochu “srovnat” na silvestra.. tze uz predtim jsme se o tom bavili
    ADITU
    ADITU --- ---
    bych to nechala plavat, jenom si ho ztlumím, když už mě bude štvát, a příště prostě rovnou leavnu hru a nebudu zkoušet dohrát a čekat, že by někdo přemejšlel hlavou. easy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam