• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    verze hry: 2020.10.22o

obvykle od 20:30
    Kod pro pripojeni: bude v klubu
    Server: Evropa
    komunikacni kanal: discord Nyx Among Us

Obvykly hraci:
    Nyx: Sith, Aditu, Kasumi, Mazda, Gekon, Vida, Crazy Ivan, MUXX, Kayla, Hardcabb, Ace, Patislav, Mawerick, Furryk, Art_antiques, Killona
    Off Nyx: Takashi (aka Misa), Mondra (Ondra), Marty007, MartyR, Vladimir (Eric, Takurcite..), Medik (?), Keppy (?), RavenWintermoon, Fionor (?), Darixia (?), MartinRyz (?), VojtaFV(?)

Zakladni nastaveni her:
    Mapa: Skeld (zatim)
    Impostori: 1ks na 7 hracu, 2ks na 8 a vic hracu
    Confirm Ejects: Off
    Emergency Meetings: 1
    Anonymous Votes: Off
    Emergency Cooldown: 20s
    Discussion Time: 15s
    Voting Time: 90s
    Player Speed: 1x25
    Crewmate Vision: 1.0x
    Impostor Vision: 1.5x
    Kill Colldown: 20s (1I), 40s (2I)
    Kill Distance: Short
    Task Bar Updates: Meetings
    Visual Tasks: On
    Common Tasks: 2
    Long Tasks: 1
    Short Tasks: 3

Co je Among Us!

Hra pro 4-10 hracu ne nepodobna Palermu. Na vesmirne lodi/ustredi/planete (Skeld je hlavni mapa, vesmirna lod, proto o ni i nize uvedeny popisek) je treba plnit ukoly, ale zaroven ma posadka 1-3 sabotery, kteri tyto snahy sabotuji a zaroven zabiji ostatni cleny posadky. Stihne posadka vyresit vsechny ukoly, nez ji zradci zamorduji nebo vyhraji nicitele?

Vice info o hre zde:
    http://www.innersloth.com/gameAmongUs.php
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Among_Us

Ostatní údaje ke hře viz nástenka klubu.

Zde budou zakladni informace k nyxim hram, jako kdy kde, kdo atp.

Zakladni pravidla:
    - je to jen hra, neni nutne kvuli odsouzeni nevinneho vyhlasovat krevni mstu
    - neopoustejte hru, ktera uz zacala, pokud se vam nelibi role - kazite to ostatnim
    - kdyz reportujete telo, rovnou do chatu napiste (pripadne na DC reknete), kde jste nasli telo
    - kdyz hlasite emergency, rovnou do chatu napiste (pripadne na DC reknete), proc hlasite emergency
    - kdyz jste mrtvy clen crew, dodelavejte sve ukoly! Porad lze takto vyhrat
    - kdyz je reactor meltdown/unik o2, je treba tam bezet a zachranit to
    - behem faze plneni ukolu se nekeca o hre, nekomentuji podezreni, nevydavaji zvuky, co mohou neco prozradit - neumite-li se ovladnout, mutnete si mikrofon do faze diskuse a hlasovani

Seznam hracu z nyxu (a jejich ds id):
    - GEKONZPRAHY - gekon_cz#1186
    - ADITU - aditu#0693
    - SITH - balduran#6638
    - KASUMI - kasumi#3796
    - MAZDA - MazdaCZE#8411
    - VIDA - vida#2502
    - CRAZY_IVAN - DavidMarekCZ#5197
    - MUXX - Tomm#1013
    - HARDCABB - knuff#1653
    - MAWERICK - Mawerick83#8928
    - Mertlas - mertlas#7760
    - PATISLAV
    - ACE - ACE#3443
    - ART ANTIQUES - art#3263
    - ELWERINE - Elwerine#1193
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: to tam vidim za 100kc
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SITH: Na epicu je ted zdarma Metro Last Light Redux, coz je taky na par hodin slusna zabava :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: to ty 4EUR radsi dam steamu...
    ADITU: ja jsem pro :)
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: btw na epic store je to zdarma, na steamu za peníze
    SITH
    SITH --- ---
    ADITU: jsem pro
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: takto na PC hraju já :) hra na monitoru, mapa na mobilu .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jestli jeste nekdy budeme hrat, tak klidne pojdme.. ale jsem v pokuseni si to koupit na pc a mit vedle na druhym monitoru mapu :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ADITU: Já se rád přidám
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: chceš někdy dát tréninkovou session ve čtyřech (?), kdy by impostor nezabíjel, a byl by prostor si to právě projít, jen plnit úkoly, zkoumat a případně probírat (ne)výhody nějaké mapy/akce/úkolu? nabízím sebe a další dva lidi určitě seženu i mimo nyx, kdyby se tu nikdo nechtěl bavit jeden večer tímhle třeba.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACE_: jo, ten kill potmě byl naprosto luxusní akce.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja teda ty ostatni mapy nemam rada
    u te miry me sere, ze nemuzu efektivne behat do kolecka a postupne plnit ukoly, jak se mi objevuji, ale musim chodit cilene, pac je to tam strasne debilne reseny.. zadny kolecko..
    navic teda porad neznam ty ukoly, kde co je, takze trpim, kdzy jsem imposter..na skeldu uz konecne vim, co muzu fejkovat, ze jsem delala a ze to mam dobre :D
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Pocitově se přikláním dost k Aditu, ostatně to je taky důvod proč se snažím propagovat Miru a Polus, protože na Skeldu už mě totéž na co upozorňuje Aditu totálně sere. Jeden na kamerách, zbytek dvojičky až trojičky. Když to začnete rychle likvidovat, tak letíte neomylně airlockem ... sucks.

Na Miře jsem se pokusil Medika na tom adminu krocnout, bohužel trochu svojí chybou, se mi to nepovedlo. Otázka je jestli by to taky nebyl konec hry, protože ostatní kromě měj a něj byli spolu, takže ... ale asi by to šlo. Trochu oser je, že Admin panel hlásí i impostora ve ventě jako aktivního v místnosti, díky tomu to Medik přežil a utekl.

Nicméně je to i trochu jak říká Patislav, chce to zkusit vymyslet taktiky jak tyhle nešvary eliminovat aneb zabíjet ty co seděj na Adminu/Viteálech/Kamerách ideálně jako první ať je to přejde a dvojičky likvidovat za tmy. Což nám na Polusu dokonale předvedl právě snad Medik, který zabil Patislavovu "dvojičku" tak šťastně mezi mnou a jím, že jsme se pak už jen hádali, kdo z nás dvou to byl. Takže dá se to, ale jednoduché to není.

IMHO je taky řešení co nejdříve hrát 2 impostory a to jde podle mě nejlépe na Miře, kde už v 8mi to má vcelku cenu a nebo hrát Polus s jedním, protože tam jak je to všechno kurevsky daleko, tak se dá i se skupinkami docela "pracovat" respektive jde je "roztrhat" nebo ořezat za tmy. Na Skeldu bohužel i když je to jinak nejlepší mapa nejde nic z toho pro nešvary, které už tu zazněli od Aditu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PATISLAV: jako crewmate máš fakt spoustu možností ho zabít, že jo.

asi netrefila, a víš proč? protože mi to bylo úplně u (_!_) , viz pasáž o motivaci ke hře.
    SITH
    SITH --- ---
    ale tak se uklidníme kolegové :)

někdo to hraje pro zábavu a pro odreagování po náročném dnu, někdo pro výhru s vysokým nasazením. A ne vždy se tyhle dva pohledy potkají :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Omg, Aditu, jestli ti vadí stalkovani z adminu, tak ho v tom adminu kuchni, ne? To jsou problémy. Mě zas vysloveně serou lidi, kteří v krizový a klíčový situaci a s polovinou chybějících tasků, místo aby drželi spolu nebo aspoň dávali pozor, jdou do reactoru dělat Simona a vrah si v klidu odstraní dva během jednoho kola. A pak jsou tihle neúnavný pracanti strašně překvapený.

V poslední hře jsi Aditu snad ani jednou netrefila vraha, protože jsi tak strašně pracovitá s taskama, že vůbec nevnímáš, co se kolem tebe děje. Tak si aspoň odpusť tyhle kecy.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    takze kdyz jsem predlohu necetl tak mam vetsinou lepsi zazitek :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: povetsinou to tak je... Ja chapu ze je potreba neco vynechat, neco zkaratit a tak aby se to veslo do casu a formatu telelvize... ale krome tech uvedenych prikladu (a par na ktery jsem urcite zapomel) jsou ty adaptace mizerie...
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: jakože knihy byly lepší a zkazily ti film/seriál, nebo naopak?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: mozna :) ja mluvim spis o sobe.. zatim se mi cteni kinznich predloh k filmum/serialum az na svetle vyjimky typu Dne pro Sakala, Zoldaku, Vesmirnych Odisei a Expanse moc nevyplatily....
    SITH
    SITH --- ---
    “Why do you think I came all this way? "
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: nebo právě nižší...? čtenáři jsou ochotni svým autorům odpustit hafo věcí, a když mají absťák po dalších dílech, tak i scenáristům.
    ADITU
    ADITU --- ---
    GEKONZPRAHY: t klidu, chybí mi jen poslední díl a půl a kvůli jiným slepičím prdelkám stejně vím, jak to skončí. své cvičení ve fantazii můžeš zase ukončit ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: ver mi.. je :D ozkouseno za vas :)
    a to jsem to necetl takze mam vyssi prah odolnosti... i Tak byla 8. serie... no.. nic. ja te varoval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam