• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak podle RGG to vypada tak, ze Y:0 bude mit na Switch 2 casovou exkluzivitu. Pisou, ze bude tahle verze "prvně" uvedena pro Nintendo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: no tak parada, gratz. Jop druhej Ichiban je dlouhej, tak to bude chtit minimalne par tydnu pauzu.
    GEE
    GEE --- ---
    Skutečně fenomenální závěr Gaidenu. V poslední akci jsem nakoupil druhýho Ichibana,ale teď to bude zase chtít pauzicku na nádech.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA:
    Yakuza 0 Director’s Cut : Red Light Raid Online (Coop mode)
    https://youtu.be/rVXHiD6zqCU?si=mZ_H2lmuBTd0gpRt
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza 0 Director's Cut, the definitive edition of the critically acclaimed origin story is coming to Nintendo Switch 2 on June 5.

🎥Never-before-scene cutscenes
    🚨Red Light Raid online 4-player online mode with up to 60 unlockable characters
    💬French, Italian, German, Spanish Text
    🗣English Voiceover

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza O Directors Cut vyjde spolecne s uvedenim Switch 2 a jak tak koukam vcetne radoby Street Fighter minihry? Cool :)

Coming to Nintendo Switch 2: Partner Spotlight Part 1 – Nintendo Direct | Nintendo Switch 2
    https://youtu.be/_t34cyaGjJA?si=mDhzalM3F6bkWFM4&t=414
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a to zni jako plan ,)) dík
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: safe! :D ad xenoblade-je to fakt narez. tohle je na jednu stranu skoda, ze to zustava exkluzivitou pro N. kazdopadne klido Switch pozdeji zapujcim .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: have fun, stay single.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. je to zahul! :)) a to sem single! jako s rodinou bych si ani neskrt. bych hral jednu hru rok :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jop Xenoblade je jeden z duvodu, proc bych do Switche sel, ale ten uz bych casove vubec nezvladal :( Uz ted kdyz mam volnej cas na "zabavu", tak vsechny ty filmy, knizky, retro-hry a tv shows sotva stiham. Dalsi konzole se mi tam uz nevesla. Bohuzel.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja sem navazal na ten 14 dni starej prispevek :)) ale zni to divne. dojel sem tu quest line. komplet bude za rohem, pac co sem koukal tak to nema moc kapitol. tam mam imo klasickou zed, kdy se potrebujes trochu nabusit. konkretne tady vytunit tu lod,posadku a to me moc neba. celkove jak tu psal Lefty je to docela slabota tenhle dil no :/

NAGASAWA: uz ji mam ve wishlistu. ja zas propad hypu a sehnal si switch a xenoblade chronicles x. sem to hral kdysi na puvodnim WiiU ale ani ke Skellum (obdoba mechu) sem se nedostal. tak doufam, ze tentokrat snad :)

btw Korea celkem jede! teda ja to zaznamenavam hrozne pomalu. takze mam na mysli Squid game a Ma Donga :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ja si uz nekolikrat rikal, ze to vezmu, ale dost nepekne a necekane jsem se zasekal na Stellar Blade, kterej vsema deseti doporucuju. Je to naprosto skvely a jsem prekvapenej o to vic, protoze jsem od toho vlastne nic moc po sice fajn, ale nevyraznym demu necekal. Navic me dost bavi poslouchat Eve ve vybornym korejskym dabingu. Jak jsem po tech letech zvyklej z Yakuzy na stovky hodin s japonstinou, tak je to celkem zajimava zmena, kor kdyz obcas chytam vsechny ty pribuzny vyrazy, ktery Japonci a Korejci prebrali z Ciny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jakoze jsi dorazil tenhle quest, anebo jsi dorazil komplet piraty?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a vcera po pauze dodelal :) jako tahle linka byla celkem cool, ze to bylo takovy protahly a jak byl ztvarnenej ten zaver, pac mi u toho bylo celkem trapne az sem nevedel estli toe pozitivni nebo negativni :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera sem zavital. tohle bylo celkem vtipny :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: neeee
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: presne tak mno. jeste navic hrozi, ze to budou westernizovat a bude to komplet paskvil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mnoo! kdyz to bude ciste japonsky, tak beru! ale teda hned sem si vzpomnel na tu hranou a az sem se oklepal :) chtelo by to origo voice acting, rating od 18 atd. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yokoyama is open to the idea of Yakuza anime, and SEGA is currently in collaboration with TMS Entertainment, making the concept of a Yakuza anime very possible

Source: Defa Minico Gamer, Nikkei Cross Trend, CBR
    Collected and translated by @04tenno, leader of the Yakuza fandom wikipedia
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam