• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: doufám, doufám. Onehdá jsem z téhle éry dočetl poměrně drastickou knížku, př které mi nebylo úplně komfortně, tak se to snad atmosférou trefí..

Zpověď šéfa jakuzy | Knihkupectví a umělecká galerie KAVKA
    https://www.kavkabook.cz/p/zpoved-jakuzy
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Jj jssu tam, plusko obvykle byva tak tri mesice pozadu

Ted teprve padnul Infinite wealth
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: fuuuuuu....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: na xboxu uz je myslim prdli do gejmpasu :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady snad bude dobre vsem! .)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pirátům onehdá dropla cena snad na tři stovky, tak budou tipuju do léta v plusku.
    GEE
    GEE --- ---
    Já právě tu nastavovanou kaši chápu - všechny ty vzpomínky na mě tak působily. Jenže herně to prostě prázdný. Mrtvý muzeum. Já fakt nechci chodit z bodu do bodu a dojímat se. Co si z toho odnáším je naopak Ichiho závěr - tohle je přesně ten charakter, kterej náš svět teď potřebuje a v čem byla Yakuza vždycky silná. Neskutečně čistej pošuk.

Piráty a další díly i Nagoshiho novou hru si samozřejmě dám, ne že ne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: jasná věc, však taky tady ty názory sdílíme (nabízíme svoje perspektivy) a respektujeme, nejsme děcka.

Kecám, SHINEEEEEEEEE
    ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: nesouhlas. bud za me v mrzenicku. vsak kazdej ma snad pravo mit svuj nazor. peace! ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A dal bych si nejradši novej Judgement. :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: to mě za tebe mrzí. Pro mě Kiryu fungoval právě jako "rozloučení s ním", a pamatuju si to jako celkem vkusný - mohl to být mnohem větší kýč. A i když měl Ichiban zajímavější gameplay, novou dávku bizáru a humor, vlastně si nevzpomínám, čím ta jeho stroy kulminovala a jak to skončilo (a tady je pravda, že Kiriyu odcházejícího do dáli ze šestky si budu pamatovat navždycky).
    BOBESH: a nesouhlasím, že to byla nastavovaná kaše - akorát už to nebyla tolik yakuza. A to téma (jak jsem psal), ve kterým šlo vždycky tak nějak o konflikt "what is right" a "what is honorable" je s úpadkem Yakuzy imho dost vyčerpaný.

Nastavovaná kaše byli až piráti, to byl jasnej cash grab.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jj IW uz byla nastavovana kase. Nagoshi save us pls! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Za mě naprosto realistickej pohled na věc. Podle mě měla Yakuza skončit s šestkou, Ichiban měl zůstat v Tokiu a Jokohamě a němelo by se to ždímat do extrému.
    GEE
    GEE --- ---
    [GEE @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

achich ouvej, je mi to vůči vám vlastně líto a trochu se stydím, ale musí to ven. Já odcházím zklamanej a kyselej. Zatímco Ichibana jsem si vlastně docela užil, Kiryu už pro mě vůbec nefungoval.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak to ve full verzi fixnuli

BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Když otec říká, že miluje obě děti stejně, ale víte, že je to lež."
    @XpgPaula
    quando o pai fala que ama os dois filhos igualmente mas vc sabe que é mentira

BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak Yokoyama prohlásil, že tohle byla poslední Kiwami a že se bude firma soustředit na novou značku. Otázkou je co tím myslel a jestli to bude nový spin-off, anebo úplně nová série s novým hrdinou. Kdo ví, ale jistý je to, že jsme stihli ve zlatý éře nejlepší období a bude to už jenom horší.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: peklo :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Prej navíc Y3 osekali víc jak o dvě třetiny substories, zasáhli do scénářů, které by mohly vyznít jakkoliv kontroverzně, anebo problematicky a navíc to ve finále vypadá hůř, než původní trojka. Je celkem brutální sledovat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam