• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajajajajaj
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno zkousel sem v apce a nic. stejne ted na webu store mi to pise error. tak to asi nemam zkouset :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj tam je to vetsinou potiz. Stejne jako najit na Store sekci Dema.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ok. ja koukal na konzoli. zkusim naklikat pres app. diky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vidím ho tam.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem vcera koukal po tom demu (cairn) ale nenasel :/

jinak koukam, dle ohlasu zde, ta trojka bude velkej hajp! vychazi za 6 dni! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw na Colours of Ostrava budou letos Atarashii Gakko.

ATARASHII GAKKO! - Tokyo Calling (Official Music Video)
    https://youtu.be/pHMH408ltEM
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: amen! me to teda nesedlo a kdyz si budu chtit zahrat trojku, tak mam tu klasickou. tae zlata! s Dark Ties to mam obdobne. skouda ;(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Z dema jsem upřímně teda celkem rozpačitej. Dark Ties bych si zkusil, ale maximálně ze slevy, anebo pluska. Nejsem si vůbec jistej, jestli tomu všechny ty změny jakkoliv prospěly a hlavně jestli byly vůbec nutný. Grafiky - rozpaky. S HDR je to přesaturovaný peklo. Pohyb clunky jako v trojce, vizáž Kiryu působí, jako se se propadl zpátky o x let z šestky a Segway na tak malý mapě je... no škoda slov. Nejvíc mě ale mrzí, jak rychle to šlo celý pod jedním člověkem do kopru a kam to Yokoyama po odchodu Nagošiho dovedl. Komunita se otočila z nejpohodovější herní party o 180 stupňů do permanentního hejtu a pokud se nespamuje Kagawa hashtag, tak se nadává na nesmyslný zásahy do castingu, oživování postav jako v Dallasu a očivinej cash grab. No škoda. Navíc teď původní trojka nepůjde pořídit jinak, než v bundlu s remasterem. Zlatou éru máme evidentně za sebou. Uvidíme co ta jejich RGG teasovaná novinka, případně jestli nebude Nagoshiho novej projekt úplnej průser, než mu Čínskej NetEase nezavře definitivně studio.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo ja du na to odpo kolem 15h abych stihl pak jeste nejakej beh v AR a na vecer je xbox direct ci jak se tomu nadava. meli konecne ukazat Fable na to sem zvedavej :)
    jinak na twitteru mam spis taky negativni reakce jak to celkove vypada atd. :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Na Redditu je po tomhle veselo, na Steamu je review bombing kvuli Kagawovi a lidi se tam podivují nad tím, jak krátkej čas stačil k tomu, aby se z milovaný společnosti stala greedy společnost, který produkuje lazy remastery.. No uvidíme večer. Demo je stažený a po práci pouštím.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties - Demo Launch Trailer | PS5 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=phjNDRYddIA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :S

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Každopádně jsem si ale říkal, že bych si měl tu 2 měsíční Arc Raiders Tour něčím proložitt a zrovna Yakuza by byla ideální materiál. Na druhou stranu si nechci připadat jako blbec, kterej vysypal 50 euro za přeskinovanou horší verzi původně skvělý trojky. Mno uvidíme po demu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Taky se do toho úplně nehrnu, ale možná podlehnu. Zatím si nejsem jistej, což mě vlastně vůbec netěší.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    release day nákup dělat nebudu, dejte pak někdo vědět, jeslti je to cash grab, nebo se tentokrát v RGG pochlapili
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zítra by poodle japonského RGG účtu mělo vyjít demo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam