• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *Preorder :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Celkem fajn merch. V přepočtu cca za litr. Přerodem na jaro 2025

https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=GOODS-04575225

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Procházím si podcasty co si pustit na cestu a Franta Fuka vyrukoval s jrpg tematikou a co tam nevidím… Mno jdu na to.

https://open.spotify.com/episode/6TcLgpwyWZVHYSKU2i5xnJ?si=uPg04fjmQDqM3FkTCKcJXQ

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    id Gloton ban
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Nahodou to bude super. Bude to velmi... velmi... velmi japonsky a tak to mame radi.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: jo, nemám vysoký očekávánáí a jde to do knihovny, ale slevy na to bývají málo, tak jsem na to měl nastavený upozornění
    Takže to bude v essential monthly co nevidět, to je jasný :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LEFTY: Já právě dneska koupil ten Crisis Core a Virtua Fighter 5 R.E.V.O.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Aha tak ne. Byl loni v plusku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Jop ten mam vlastne asi tri roky kooupenej. Disaster Report 4? Ten me nalakal na Vortextu sloganem "Nejlepší nejhorší hra, jakou jste letos hráli"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: toe to zemtreseni ci co!? dej pak vedet!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: shiiiiiiit to jsem nechtel slyset
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: a to ještě dneska najely lednový discounty, konečně jsem si koupil Disaster Report
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HONZA09: no to uz se mi tam casove vubec nevejde. Uz tak jsem rad, kdyz zapnu PS alespon o vikendu v noci.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAGASAWA: Nezapomeň na Crisis Core :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mno ja budu rad, ze sfouknu do unora FF remaky a to mi tam jeste strasi Astrobot a Stellar Blade plus asi dalsich dvacet kousku. Rikal jsem si, jak si dam pauzu s nakupama dalsich her, ale seznam toho co ma v 2025 mi do toho haze spolehlive vidle. Yakuzu, Monster Hunter, Death Stranding, Indy, Where Winds Meet a x dalsich... Je to narocny.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, to bude přesně jako Majima - hlavně insane prdel. Tak to abych do února dohrál Kingdom come.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vcera mela Sega gameplay stream z piratu a jako ok... bude to sranda. Neberu to jako samostatnej dil, ale spis jako takovy rozverny blbnuti a v tom to bude fungovat nejspis slusne

https://www.youtube.com/live/mP4aNxNX24k?si=MykWP2A7p9we8Wfz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: noo este trochu zapracovat na "entrance" ale uz to bylo celkem cool s tim songem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kdyz uz tu tapetuju, tak bych se vubec nedivil, kdyby ten Project Century zechytil nekolik casovych obdobi, kdy by ti maniaci v RGG klidne vytvorili jenom pro 2-3 kapitoly celou ctvrt Tokia z éry Meidži / Taišó aby se to cely presunulo do soucasnosti.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    kazdopadne jestli bude mit cameo v 1915, tak to bude peklo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam