• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEThe Office US
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Billie Eilish gets QUIZZED by Rainn Wilson on ‘The Office' | Billboard
    http://www.youtube.com/watch?v=ibbkmS_tvVQ
    T6MA
    T6MA --- ---
    Digital Short: The Japanese Office - SNL
    http://www.youtube.com/watch?v=BmTfxyoEqAc

    Pro me nedavnej prijemnej objev:)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Every Episode of The Office
    https://www.youtube.com/watch?v=6-vargLeWoU
    CHESS
    CHESS --- ---
    Mj taky jsem na Office narazil asi az pred rokem dvema. A nejakou dobu mi vrtalo co na tom znam a pak mi doslo ze Steve Carell (kteryho jsem jako herce moc neznal) dabuje hlavni postavu Gru v Despicable me, na ktery koukali deti. Tak mi chvili trvalo nez jsem vypatral proc mi zni Michael tak povedome :)
    CHESS
    CHESS --- ---
    Me na Office hrozne bavi ta prace s tichem/trapnem. Zadny potlesk, jen trapno nesouci se tichou kancelari kdyz Michael rekne nejakou nepristojnost :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    LOJZEE: S tou 6. a 7. sérií souhlasím taky. Typickej problém příliš natahovanejch americkejch seriálů, no. Jinak motivaci chápu, jasný.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    VOZKA: Já na to koukám téměř od začátku. Pamatuju si, když Steve odešel, to bylo smutné a na další série se koukalo špatně a spousta lidí je odsoudila, ještě než vyšly. Pamatuju si smutnou iniciativu Goodbye Michael Scott.), ale to se u mě naštěstí časem (za pár let) spravilo a teď mám v 8. a 9. serii spoustu oblíbenejch dílů a scén. Manažeři jako Robert California, Deangelo Vickers nebo Nelly už mi k Office neodmyslitelně patří. Ale pro mě je to nej sitcom ever, kult a srdcovka, takže můj pohled je subjekltivní a obecně se hodně lidí shoduje s tebou na tom, že po Stevovu odchodu to šlo do kopru. Měl-li bych to brát za sebe jak jsem to vnímával, tak ani 6. a 7dmá serie nedosahovaly kvalit předešlých.

    S křížkem po funuse, dejme tomu, asi jo. Zakládal jsem tenhle klub už před 10 lety nebo kdy, ale nebyl tehdá nikdo, kdo by ho podpořil a tak jsem ho smazal. Seriál nebyl tehdá zdaleka tak známý a populární a v Čechách ani asi nebude, dokud se nedostane na Netflix, kam už se spíš ale asi nepodívá. Teď už to vnímám spíš tak, že si klubem dělám radost sobě a budu si sem odkládat věci, na které na netu narazím a pokud se někdo přidá k diskuzi nebo alespoň občas hodí meme, bude to jedině dobře.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Taky mi to přijde trochu s křížkem po funuse, ale tak proč ne. Koukal jsem na to na celý poprvý vloni jako na nenáročnej vypínací seroš a celkem mě to bavilo, ale přišlo mi že s odchodem geniálního Steva Carella to šlo celý do prdele a měli to radši rovnou utnout. Jak jsem se v první polovině bavil, tak na konci už mi přišly nezábavný a nesympatický skoro všechny postavy. Nedovedu si moc představit, že bych se na to koukal znova.

    Což se mi třeba s těma Parks & Rec nestalo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    That’s what she said pro zacatek by nebylo?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    and I never got caught neither

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam