• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEWorms Armageddon
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOOMIX: Steam ... je to cely nejaky divny - i kdyz jsem do WWP slozky rozbalil 1.01 patch, tak stejne pri spusteni dostavam popup, ze 1.01 chybi
    whatevs, aspon ze W:A fungujou jak maji
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    QWWERTY: jakou mas verzi, z gog.co.?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOOMIX: mam vypnuty a stejne to porad dela glitche + prvni hra bezi spravne ve fullscreen, pak se to prepne do window a dalsi hra zustane spustena jako window, takze mam ve vokynku 640x480 vyrendrovany 1920x1200 cervy



    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    QWWERTY: WWP Remaster na Win 10 chodi dobre, staci dat pravym na w2.exe a na karte Compatibility vypnout "Disable fullscreen optimization" pak zmizi vsechny bile obdelniky atd.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    tak jsem vcera zjistil, ze zatimco jsem smutny, ze zvorali remaster WWP, ktery pod Win10 stejne nechodi spravne, tak WA jsou porad zivy a dokonce je docela zive udrzujou
    Updates (Worms Armageddon) - Worms Knowledge Base
    https://worms2d.info/Updates_(Worms_Armageddon)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MILOSHIT: fly mam taky rad, stejne jako surf, ale jsou to spis jen takovy doplnkovy sporty k shoppa, jelikoz mi tam casto zbytecne umiraj cervy.. posledni dobou jsem si oblibil rope race a tower race, vetsinou jsem tam za nooba, ale bavi me to
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Haha, hrdě sleduji. Můj nejoblíbenější mód je určitě fly shopper, ale před rokem jsem pařil Wormsy tak intenzivně, že mě skoro přestali bavit :) ale tak časem zas nainstaluju a dáme třeba match :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Dovolím si malou ukázku svého oblíbeného módu. Jedná se o mód Shopper. Je to mód pro začínající a mírně pokročilé ninjaropery, ale hrajou ho všichni. Je to asi nejpopulárnější a imo nejzábavnější rope mód. Hráči jsou rozmístěni na nerozbitnou mapu (viz níže). Většinou hrajou 3-4 hráči, každý má 3-4 červy, většinou 200hp a 30s na kolo.

    Když hráč přijde do lobby hry a chce hrát shopper, musí napsat "cka", jinak ho host kickne a je to proto, že nezná pravidla. Zkratka cka, cak nebo kca znamená, že je hráč seznámen s pravidly hry, jelikož hra sama nic nevynucuje a všechno je o domluvě hráčů. Kca/kac/cak je pak zkratkou tří anglických vět, která jsou rovněž pravidly pro tento mód.

    K - KILL THE LEADER
    C - CRATE BEFORE ATTACK
    A - ATTACK FROM ROPE

    Kill the leader. Hráč musí vždy útočit na nejsilnější team. Na team, co má nejvíc hp. Tím pádem všichni hráči hrají většinou až dokonce a nelze si na nikoho zasednout, o výhře se pak většinou rozhoduje taktizováním v posledních kolech.

    Crate before attack. Hráči mají na začátku hry jen bazuku a nekonečno raket, ale před každým kolem spadne bedna a pokud chce hráč zbraní zaútočit na jiného, musí nejdřív sebrat bednu a tedy i zbraň, kterou může a nemusí použít. Z tohoto vyplývá, že je to rope mapa. Když spadne bedna na druhém konci velké mapy, tak pro ni hráč musí včas dosvištět a často ještě pak dosvištět jinam, kde zaútočí na leadera.

    Attack from rope. Většina zbraní použitých v shoppa módu se dá a musí použít ze závěsu na ninja ropu. Jsou vyjímky jako plamenomet nebo brokovnice, ale většina účinných zbraní se používá ze závěsu. Tzn. viset na laně a pomocí myši nebo f1,f2,.. si navolit zbraň a pak entrem vystřelit, případně třeba položit dynamit. Po útoku má pak hráč 5 vteřin, aby se mohl schovat.


    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Vysvětlím ve zkratce, jak se rychle dostat k rychlým online hrám, kdyby někdo nevěděl a chtěl hrát.

    • Nejdříve je potřeba vlastnit hru Worms Armageddon. Tady je pak potřeba stáhnout a nainstalovat ProSnooper a WormKit + RubberWorm. ProSnooper je pak velice intuitivní a jednoduchý program, který umožňuje připojovat se ke hrám ostatních nebo hostovat vlastní.

    • Pokud chcete hostovat, tady si po registraci budete moc vybírat konkrétní mapy k módům. Není to úplně nutné, hra nabízí v lobby hry po příkazu !map náhodné a můžete losovat z nich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam