úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
PRO AKCE : 1 inzerát
PRO SPORTOVNI : 2 inzerát
PROSTOR PRO : 4 inzerát
TIP PRO : 1 inzerát
AKCE : 1 inzerát
SPORTOVNI : 4 inzerát
PRO : 121 inzerát
PROSTOR : 4 inzerát
TIP : 1 inzerát
nabízím
TIP NA PROSTOR PRO PORADANI SPORTOVNI AKCE
Hledma ve vytycenem prostoru Cr prostor, pro poradani sportovni akce. Za tip, vedouci ke zdarnemu konci nabizim financni odmenu.
Hledam prostor (les, ruiny, mix lesa a baraku, cokoliv zajimaveho...) o rozloze alespon 400x300 metru a vetsi, ideal cca 1000x400 metru ,ale nemusi byt nutne. Cim clenitejsi, tim lepsi, pro poradani airsoftu (strilime po sobe male plastove kulicky, ktere se v prirode do par let rozlozi). Hledam v prostoru, viz prilozena mapka. Za tip, ktery povede k realizaci akce v danem prostoru nabizim fianncni odmenu (staci mi tip "tady je to dobre", dojedu tam a kdyz se dohodnu s majitelem, vysilam odmenu).
Par podminek:
- Kdyz les, tak s podrostem, ne "vyzehleny" kde je videt na stovky metru. Nemelo by v nem byt videt dal, nez na cca 50 metru od mista k mistu. Husniky, kterymi se clovek musi prodirat take ne, huste porostly les je to, co hledam.
- Ne CHKO, ani Evropsky vyznamne lokality, kulturni pamatky... Prirodni parky neva.
- Nekde za rohem od prostoru plac, kde se da zaparkovat (louka uplne v dostacuje)
- Zvlneny teren je prima bonusem.
- Stara vysypka, lom porostly... Cim vice je teren takto zvlneny od ruzneho materialnu navozeneho, tim lepe.
Možnosti a ceny dopravy
Praha sever a okoli...
ZOLTAN
---
---
8:25:35 11.2.2019
MAILOUTOOTH
: Zdarec, prosim pripominam se :)
ZOLTAN
---
---
8:25:17 11.2.2019
TROJKA
: UTFG
MAILOUTOOTH
---
---
19:00:44 10.2.2019
Ahoj, znam skvele misto, drive se tam neco podobneho poradalo.... Dej mi zitra vedet a popisi vice... Je mi jedno odmena... Hezky vecer. Mailou
TROJKA
---
---
12:41:16 10.2.2019
. .zajímaly by mne ty kuličky - fakt se rozloží?.. zmizí?. .
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam