úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LORAENA
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledám : 4 inzerát
sháním
Hledám spolubydlícího
Chci si v Praze najít byt, ale sama to neuplatím. Hledám někoho, s kým bych si našla byt 2+1 nebo 3+kk. Mám kočku a hledám někoho, kdo má také zvíře, nebo alespoň kladný vztah ke zvířatům
Ahoj,
jsem teď v zahraničí a od 1.6. bych se ráda vrátila do Prahy. Bohužel ceny nájmů bytů pro jednoho jsou trochu mimo moje možnosti, navíc s kočkou je v podstatě nemožné sehnat byt pro jednoho.. Proto hledám spolubydlu s podobným problémem, který by si se mnou našel společné bydlení cca na 1 rok. Kromě kočky mám i pár terarijních zvířat, všechno jsou to neškodné kousky zavřené v teráriích, takže netřeba mít obavy. Byla bych ráda, kdyby spolubydla také měl nějaké zvíře, ideálně pejska, protože moje kočka se s ostatníma kočkama snáší velice těžko. Jako bonus ráda pomůžu s venčením :) A ještě něco málo o mě: je mi 26let a v Praze mám už vyhlídnutou práci na Hostivaři. Nejsem moc party člověk, ale sem tam si pozvu na návštěvu kámoše/kámošky. Byla bych také ráda za 420 friendly spolubydlu. Je mi fuk, jestli budu bydlet s holkou nebo klukem, nebo pokud se najde víc lidí, můžeme si najít větší byt. Moje hlavní podmínka ale je, abych měla svůj pokoj. Mohu platit 13 tisíc měsíčně. ale čím méně, tím lépe.
Najde se někdo? :)
HARKONEN
---
---
14:27:24 24.3.2019
Ahoj. Jsme pracující pár. 420 friendly, máme pejska, který miluje kočičky a nikdy by jim neublížil. V aktuální době hledáme také. Kdybys nalezla něco většího, ideálně v blízkosti zeleně... Rádi bychom se podíleli na nájmu. Vítek, Natálka a Olda
MALARKI
---
---
17:32:38 22.3.2019
Je ze zvedavosti, co znamena 420 friendly?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam