úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
Cyklovýlet Praha - Brdy, kóta 718
Výlet převážně pro odpůrce radaru v Brdech - podíváme se na to místo, pokecáme s Greenpeace, natočíme nějaká videa/rozhovory s lidmi, apod.
Uvažuju i o tom strávit tam jednu noc s nimi, pod stanem. Ale to není jisté. Cílem není megademonstrace, o které se bude mluvit ve zprávách - ale naopak šance stát se amatérskými reportéry, a přivést z akce nějaké materiály, která půjde vystavit na webu pro ostatní lidi. Cílem je také vyzkoušet dělat politiku i jinak, než prostřednictvím davové psychózy na nějaké demonstraci - jde i o to, aby se malý, jednorázový tým lidí seznámil mezi sebou, udělal si představu o celkové radikálnosti či neradikálnosti názorů jednotlivých účastníků... je možná o sdílení pozitivní vize - spíš než o sdílení paranoii, strachu, bezvýchodnosti, nasranosti... Nejde už o to objevit se v mainstreamových médiích - ale spíš sami se médiem stát.
XCHAOS
---
---
16:01:39 30.5.2008
update: vím o dalším člověku, kdo jede (offnyx). snad tedy nebudeme jenom dva...
XCHAOS
---
---
14:36:40 30.5.2008
tak kamera je zakoupená... zbývá sehnat do ní SD kartu...
XCHAOS
---
---
13:17:08 26.5.2008
ok, bude to tedy asi hlavně o společné cestě z Prahy a srazu na místě někdy v sobotu odpoledne. dále program zcela volný.
ARCHITEKK
---
---
22:10:23 24.5.2008
Já teda politiku dělat nehodlám - to by byla jasná známka anti-punku !) Nocovat tam nebudu určitě, porotože moje práce je ložená jinak než pondělí-pátek.
XCHAOS
---
---
12:19:19 22.5.2008
no tak ještě bych asi měl uvést telefon, jinak se v Praze nejspíš nesrazíme: 604 282398
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam