• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Na F1sports.cz už nějakou dobu twituje o Red Bull pit stopu v ČR, včetně Prahy. Takže říká, že Praha asi bude 1.7. Budu se hodně zlobit, když tu poslední zkoušku den potom neudělám.
    mno ja bych jen rad napsal, ze se mi momentalne F1 libi. Ty pneu z toho delaj vzdy drama az do konce!
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Planes can't take off with Newey on board. He's got too much downforce. :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    Adrian Newey can slam a revolving door.

http://twitter.com/neweyfacts
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    FREELA: Nejlepšost neumím posoudit, ale rozhodně to není to, co jsem hledal. Nicméně díky za snahu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Bylo to hodne smutny pro Peugeot. Ale minimalne s poslednim autem do toho sli na tvrdo a sance, ze nevydrzi byla obrovska. Zvlast kdyz sazel Audi cca 4sekundy na kolo.
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    FREELA: mu to pripomenem pred cilem az se mu to stane ;)
    FREELA
    FREELA --- ---
    "Zhasl jsem motor a pak jsem začal tlačit. Byla to jedinečná zkušenost a myslím, že na to nikdy nezapomenu," líčil své pocity Hamilton.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Hele najednou mi z UPC Satelitu zmizel Eurosport 2, kde se LeMans vysila. Co s tim? ;]
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Před moc moc lety jsem hrál na PC DOSovskou f1 manažerskou hru. Bylo to celý textový. Jezdci a auta tam byli z sezony cca okolo roku 90.
    Netušíte, jak by se to mohlo jmenovat? Pamatuju si jen, že tam byl velkej nápis Grand Prix. Gůglení nic nepřineslo, protože formulovejch managerů se od tý doby vyrobilo spousta.
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Tenhle vikend je huste sportovne nabitej. Fotbal, F1, 24h... To budou televizni orgie:)
    KORDA
    KORDA --- ---
    NEIN NEIN NEIN!!!

Tomáš Richtr hostem Eurosportu při závodě 24 hodin Le Mans v sobotu přibližně ve 21:00 - http://bit.ly/dv1eqC
    KORDA
    KORDA --- ---
    TOM_HOST: Myslim, ze ne. Akorat jsou povoleny hybridy pokud se nepletu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    to uz je ted .... omg to leti

enge !!! enge !!!

co dyzly a pravidla jsou upravy? postujte kua :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    O vikendu se jede 24 hodin Le Mans. V CZ bude vysilat Eurosport. Start je 78 rocniku je v Sobotu 15:00.

V dnesnim treninku byl Enge ve svy tride na prvnim miste. Charouz ve svy tride predposledni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam