• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    a ja sem tentolkrat tezce prokaucoval bonusovky :( sem idiot na to zapomnel a pritom byly taaaaaaak jednoduchy... aaach jooo :P ale porad se drzime ;)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    haha, v F1lize jsem tenhle závod z Nyxu poslední.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ten den sem se mohl posrat... Alik kvuli safetycaru spadl ze tretiho mista na konecny devaty... a anglani tragicky prohrali s nenavidenejma nackama... a navic jim neuznali ten gol..to odpoledne jsem u telly fakt trpel

zmanipulovany to asi nebylo, ale to ze Hamikovi ten trest davali tak dlouho ze to nemelo zadnej vliv je fakt naprd... uz to ze na to ma tri kola ve kterejch si najede naskok...ja vim je to tak ve vsech FIA soutezich, ze to neni okamzity... a to vysetrovani az po zavode taky potesi :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOM_HOST: http://www.youtube.com/watch?v=2_wrjiTCpaI

na co tam ty kridla maji kdyz mu ujel i bez nej ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOM_HOST: dobre to zaparkoval :D
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Podle mne to vypada na jasny pripad prohresku, ktery se nazyva 'bringing the sport into disrepute.' A my vime jaky je za to trest. Odebrani vsech bodu z poharu konstrukteru a pokuta 50 bambilionu dolaru...
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    AVATAR: To proto, že mu dovolili přepnout režim motoru do jného programu.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    s tema gumama to hrotili asi zbytecne.. kobayashi odjel vicemene celej zavod na tretim miste a menil asi tak 2-3 kola pred koncem
    TOM_HOST: vubec... proste jedou vsichni na "pul plynu", aby neodvarili pneu. Luise na to tri kola slapal co to slo a kupodivu - pneu prezily i tak :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: on si tim prujezdem vymenil gumy?
    TOM_HOST: bylo na tom krasne videt, ze jezdci proste nejedou na svy maximum a setri pneu. Za tri kola, ktery krouzil Hamilton potom, co se dozvedel, ze ma projet boxama najel 9 vterin na ostatni. Celou dobu predtim jel vyrovnane se zbytkem pole.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    typyyco
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    YouTube - Kanál uživatele motorstelevision
    http://www.youtube.com/user/motorstelevision#p/a/u/0/Qvs4o0vbAMs
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tyvole to mi jako chcete rict ze hami teda nakonec potrestany byl prujezdem v boxech a stejne dojel druhy a alik ho z toho vini? ... uz to zacinam chapat :))

(sry ja to nevidel)
    FREELA
    FREELA --- ---
    Mezinárodní automobilová federace je silně znepokojena vystupováním Ferrari po Grand Prix Evropy. Vadí jí vyjádření o nespravedlivém výsledku.

Scuderia vysílá od závodu ve Valencii do světa zprávy o skandálu, zmanipulovaném závodě, nespravedlivých výsledcích a své rozhořčení dali najevo všichni její čelní představitelé.

Důvodem je především fakt, že i když Lewis Hamilton porušil pravidla a předjel safety car, neztratil v důsledku svého trestu žádnou pozici a získal mnohem víc bodů než Fernando Alonso a Felipe Massa.

Podle britského Guardianu ale Mezinárodní automobilové federaci už dochází s Ferrari trpělivost a nechce tolerovat podobná obvinění o zmanipulovaných závodech. Vedení federace na svou obhajobu dodalo, že zpoždění při udělení trestu Hamiltonovi trvalo jen sedm minut, a ne 20 kol, jak tvrdil Alonso.

Tvrzení o zmanipulovaném závodě odmítly také ostatní týmy a FIA zvažuje, že proti Ferrari podnikne určité kroky, aby zabránila znevažování své role a výsledku Grand Prix Evropy.
    FREELA
    FREELA --- ---
    Hamilton: Za Alonsův špatný výsledek nemůžu | F1Sports.cz
    http://www.f1sports.cz/hamilton-za-alonsuv-spatny-vysledek-nemuzu-16967
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    nevadilo by mi bejt jednou z nich jedno jakou ;) oba jsou tezce za vodou ;)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    To jsou drzky:)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Nemel jsem tu cest sledovat zavod, ale koukal jsem na highlights. Hamilton opravdu udelal chybu a to tu, ze zpomalil, kdyz videl safetycar. Kdyby slapl na plyn, tak by ho jeste predjel legalne:)
    a jestlize ferrari bylo v podstate jediny, kdo se drzel pravidel, tak meli dostat vsichni ti, co je nedodrzeli alespon minutu, aby skoncili za ferrari :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam