• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KORDA: to mas asi daku inu F1 ako som videl ja a par ludi v okoli :)

[ SOFTA @ GTL, GTR, WTCC, rFactor, RBR, LFS / HARDCORE RACING GAMES ]
    KORDA
    KORDA --- ---
    A kdo tady hrajete F1 2010? Ja jsem si to sice koupil hned v patek ale nemel jsem moc casu. Z tech par treninku, kvalifikaci a zavodu ale muzu rict, ze je to vyborny a hodne challenging hra.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ja sem zas posledni me jebne :)))
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    :D takovy dilema mam taky... ale nakonec zvitezilo to ze f1 liga je jen hra...
    ze zacatku sem mel schumiho... a pak sem prelez na mcl :P :) a i ted si myslim ze mcl je konzistntnejsi tym nez ferrari... massa posledni dobou moc vykon nepodava... to ze lujz taky ne je bohuzel tim, ze ma na aute terc :P
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Z toho plyne ponaučení, že když se vám něco nezdá (v tomto případě "ale půl kola je 2-3 kilometry a ne 100 metrů"), chce to výběr odpovědi přehodnotit. Ten, co byl úplně první, to měl dobře a ty za ním ne.
    Hlavně největší chyba byla poslední dva závody mít McLaren místo Ferrari. Když já chci mít aspoň nějakou naději, že nebudu zklamanej z výsledku - s Ferrari bych byl tak či tak - buď jako fanoušek, nebo v F1lize.
    Z vás mě asi už nikdo nedožene, ale těch cca 75 bodů je právě to, co mi chybí na realistickou šanci dostat se do top 100. Snad příští rok :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    nebyla si sama :D
    SENIN
    SENIN --- ---
    sakra, jsem si myslela, ze nikdo nebyl blíž než Mika :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    hah... .v f lize jsme tentokrat nikdo nemel plny pocet bodu... v drtive vetsine jsme vsichni ztroskotali na treti otazce :D prost asi skoncil bliz lajne nez mika ve spanelsku no :D heh :D
    TBC: ja se docela bavil.. i toho predjizdeni bylo na F1 docela dost ;)
    TBC
    TBC --- ---
    Tak vcera trochu nuda, dost to pripominalo Indy, kazdopadne nam to slibuje hodne zajimavy vyvoj v nasledujicích zavodech....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Briatore by tam náhodou se svými metodami zapadl.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    no tak to kdyby sel k ferrari tak uz bych asi fakt zacal radsi fandit mcl :P
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kam míří Briatore? K Ferrari, anebo ještě výš? | F1Sports.cz
    http://www.f1sports.cz/Kam-m-Briatore-K-Ferrari-anebo-jet-v
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Na Formula1.com je luxusni race edit z Italie.
    KYTT
    KYTT --- ---
    McLaren team principal Martin Whitmarsh has revealed he attempted to lure Red Bull's Sebastian Vettel to the Woking-based team in 2008. He conceded that he may resurrect his interest at the end of Vettel's current deal in 2012. (Sport Bild)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tyjo ale ta představa, že jí začnou v druhym kole šimrat vlasy a nebude se moct pod přilbou odrbat :D
    KOOFILTH
    KOOFILTH --- ---
    MAEQ: no nic navlíkne kuklu a co kouká ven, nasouká do kombinézy, co už tak by mohla jinak??? v helmě je rozhodně nemá
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    když už tady mluvíme o Danice - nepřemýšlel někdy někdo stejně jako já, kam Danica během závodů dává ty vlasy? do té helmy se přece nemůžou vejít ..
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOOFILTH: jee ona je pred ni bota... :D toho sem si nevsiml :D ;) ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam