• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: tam jsou taky zakazane testy a treningy mimo race weekend? :)
    FREELA: tak nikdo te nenuti ho pouzivat :D
    muj plan byl takovej, ze se naucim trate na medium, pak prepnu na vetsi obtiznost a prestanu restartovat ;)

a jak rikam, posledni zavody jsem restartoval opravdu vyjimecne (treba kdyz jsem stal tu pulminutu v boxech)...
    KORDA
    KORDA --- ---
    FREELA: Ten zahreje jen kdyz hrajes za Alonsa ;]
    FREELA
    FREELA --- ---
    nejvetsi prasarna je asi fakt ten restart, clovek se tomu na zacatku asi neubrani, ale takhle vyhranej titul asi moc na srdicku nezahreje...
    TOM_HOST: tak ono to medium neni nijak tezky... v defaultu to melo dokonce vypnuty razeni.. Navic kdyz si rozmlatis formulku, tak jezdi porad stejne a co ja vim co je tam jeste za nastaveni, ktery by z toho mohly udelat simulator. az budu mit zas cas, kouknu na to a zkusim jak to pujde hrat na nejtezsi obtiznost :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: to je sice taky fakt ale tak medium uz by analog only byt melo kdyz jde o F1 a ne nýdforšpýd ;)
    TOM_HOST: jojo, je to arkada... ono udelat hru, ktera je hratelna jen na analogu je dost ekonomicka sebevrazda :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tyvole keyboard na medium si vyhral? to dost napovida o obtiznosti :)
    jeste doporucim si planovat zastavky sam a nenechat to na automatice, protoze pak pitujou vsechny auta najednou a ty ztracis cas, kdyz musis poustet ostatni auta v pitu. Jednou jsem tam takhle stravil pul minuty :(
    KORDA: keyboard :D
    KORDA
    KORDA --- ---
    A hrajes s volantem nebo dualshock? Ja mam takovej dementni setup pohovky a televize a volant nemam kam dat (natoz abych ho mel) takze to kroutim pres dual a porad to musim korigovat.
    KORDA: medium... ja to moc nestudoval, jen jsem si to na zacatku vybral :D
    ze zacatku jsem musel hodne restartovat, pak jsem se dlouho zasekl na monacu, kde jsem proste nebyl schopnej zajizdet pravidelne stejne dobry casy, jako lepsi teamy. Na druhou stranu jsem se na tom naucil dost dobre zatacet, takze vsechny nasledujici trate byly peace of cake a bez restartu jsem nejhur skoncil sedmej, kdyz jsem to posral dva okruhy pred koncem a jinak jsem byl porad na bedne.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    sakra uz chci mit neco na cem by mi to jelo...a sakra uz to chci taky mit :D
    KORDA
    KORDA --- ---

Sakra uz chci mit volno a zahrat si.
    tak jsem dojel prvni sezonu :D

A vyhral jsem! S virginem. Co vic, vyhral jsem i pohar konstrukteru (o 12 bodu pred redbullem) a tri zavody pred koncem jsem dostal nabidku od ferrari, kterymu jsem se za deset a pul mice upsal.

Akorat nevim o co mi pujde v dalsich sezonach, kdyz uz jsem ve svym dream teamu ;(
    FREELA
    FREELA --- ---
    PEJR
    PEJR --- ---
    PEJR: jinak musim říct super podívaná.. pořát tam někdo někoho předjíždí a je to fakt rychlý...
    PEJR
    PEJR --- ---
    American Le Mans Series presented by Tequila Patron - 2010: live
    http://www.americanlemans.com/primary1.php?cat=live
    PEJR
    PEJR --- ---
    MOTORS TV right now American Le Mans Series live.. Braselton, GA, USA
    SENIN
    SENIN --- ---
    PAVLOS: asi ne, jelikož nemam volant. asi si ho koupim na Vánoce :D
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---