• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    hele proc tomecek vlastne jel radsi tu afriku nez dakar? to me uplne ted zarazilo :P
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOM_HOST: Azeveda beru jako cechy :) a v ceskych zpravach ho vzdy uvadej, na CT
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    TOM_HOST: hele taky nechapu, proč ji nikde neuvedej no.....ja ho sleduju, to se neboj :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    STEMBUS: proc opomijime tatru 508 na 11.miste ... ridi to sice Azevedo ale je to cesky tym ne ;) (i kdyz jedou tam dva brazilci) .... navic s origo tatra motorem V12 ;)

aspon ze ten tomecek jede tyve :)))

Africa Eco Race - výsledky 7. etapy
    znacka
    Místo Pilot (st. č. - vůz) Čas (+ztráta)
    1. Tomeček T. (402 - Tatra)
    4h 47' 26"
    2. Jacinto E. (401 - Man)
    + 58' 39"
    3. Essers N. (403 - Man)
    + 1h 47' 25"
    4. Salvatore M. (405 - Mercedes)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    kurvaaa

Právě jsme dostali potvrzenou zprávu, že Martin Kolomý a Jaroslav Lamač byli přepraveni vrtulníkem do nemocnice. Byli při vědomí.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    doplnim BIKE Overall:

#16 SVITKO (SVK) KTM 10:14:23 / 00:35:25
    #25 JAKES (SVK) YAMAHA 10:42:45 / 01:03:47

ani by ma to nezaujimalo, ale ked uz som s tym jakesom aj pil, tak obcas pozriem ako sa mu dari :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tyvole
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Kategorie motocyklů
    Start. číslo 59 - David Pabiška (Yamaha), KM Racing, 3. účast
    Start. číslo 68 - Jan Veselý (Yamaha), Czech Dakar Team, 2. účast

Kategorie čtyřkolek
    Start. číslo 251 - Josef Macháček (Yamaha), KM Racing, 9. účast
    Start. číslo 262 - Martin Plechatý (Yamaha), KM Racing, 2. účast

Kategorie automobilů
    Start. číslo 388 - Peter Mikula, Ivan Novák (Toyota), Vinland Dakar Team, 2. účast
    Start. číslo 418 - Michael Honda, Jan Tománek (Mitsubishi), Vinland Dakar Team, 1. účast
    Start. číslo 430 - Zdeněk Sládek, Miloslav Janáček (Hummer), Offroadsport, 1. účast

Kategorie kamionů
    Start. číslo 504 - Aleš Loprais, Milan Holaň, Josef Kalina (Tatra) - Loprais Tatra team, 4. účast
    Start. číslo 509 - Marek Spáčil, Jan Vodrhánek, David Vršecký (Tatra), Czech Dakar Team, 3. účast
    Start. číslo 519 - Vlastimil Vildman, Ladislav Fajtl, Jan Bervic (Liaz), KM Racing Team, 1. účast
    Start. číslo 525 - Martin Kolomý, René Kilián, Zbyněk Kotal (Tatra), Czech Dakar Team, 2. účast
    Start. číslo 547 - Robert Randýsek, Roman Šiška, Pavel Sukop (MAN), Offroadsport, 2. účast
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    no a že Sládek s Janáčkem (Hummerú jsou taky už mimo to mi nějak uniklo....uf!
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MERTLAS: je to v píčí...teď řikali na CT4 že Kolomý je asi taky OUT (nějaký technický problémy) no a na czechdakar webu je toto...uf! :/

# David Kilián pokračuje s vozem do bivaku. — 4.1.2011 21:30
    # Právě jsme dostali potvrzenou zprávu, že Martin Kolomý a Jaroslav Lamač byli přepraveni vrtulníkem do nemocnice. Byli při vědomí. — 4.1.2011 21:30
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    stembi esi se nekomu nebo tobe podari najit tak sem s nima.

btw mazec dneska... to trochu zacina ridnout.. :P A to je teprve zacatek :P
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jsou nekde ty eurosport reportáže zpětně ke shlídnutí..nevíte?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ja vim ;)

to rikal vrseckej ze je zhejckanej a po zavode je zvyklej jit do hotelu :) ale na dakaru je pripravenej na vse... ale to ze skonci v druhy etape... too necekal :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    MERTLAS: Reportera tam samozrejmne maji, ale to neni jak na olympiade, ze zavodnici jsou odjedou svuj zavod a pak maj kupu volna a jsou k zastizeni na hotelu.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MERTLAS: asi to na chvíli pučil Vršeckýmu no....! :)

škoda jich....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Jn :(

Posádka Marka Spáčila bohužel odstupuje ze závodu. Všichni jsou v pořádku, auto jede do přístavu v Buenos Aires.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    BTW TOMIKU UZ se vi neco o tom pacilovi? co se mu stalo?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    jj ja vim ze eurosport byl dycky lepsi.. ale ten ma tatik v obejvaku a pokazdy v tu chvili na neco cumi..:/ napikacu...

ale ikdyz jsou kamcaky na trati tak mi prijde ze ti komentatori k tomu rikaj jen casy, ktery si muze kdokoliv precist... nechci je pomlouvat (jsem vdecnej aspon za tohle) ale mohli by treba vic lizt po netu a zjistovat nejaky zajimavosti... nebo tam poslat svoje reportery... na olymposku toho posilaj tri letadla a na dakar serou :P :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam