• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    KORDA: Což o to, Japonci i sdílej, ale jen mezi sebou. Cizinci jsou považováni za nižší bytosti >_<
    Moc s používáním těch jejich P2P nemám, ale zkoušel jsem to vyhledat na jejich největší - WinNY - přes Google a přes vyhledávač, který mi Google našel, a bez úspěchu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    TOM_HOST: japoncí holt nesdilej :)

Do kina urcite (neverim, ze to tady multikina uvedou, max. Svetozor). Ale cim driv tim lip :)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    jak jako youtube, jak jako trackery? Snad na to pujdeme do kina nee?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    vim o nem ale na trackrech nevim proc neni ... aspon ne pod nazvem "senna"
    TOFI
    TOFI --- ---
    btw. znate novy dokument "Senna" 2010 ?
    YouTube - Trailer Senna
    http://www.youtube.com/watch?v=NMYkgLcj9rA
    FREELA
    FREELA --- ---
    JOHN_BEAK: prašťjakuhoď :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Ford svolá téměř 150 tisíc dodávkových vozů F-150 k opravě airbagů - E15.cz/zprávy
    http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/ford-svola-temer-150-tisic-dodavkovych-vozu-f-150-k-oprave-airbagu
    Ferrari se ve skutečnosti přejmenovalo, aby si ho lidé nepletli s takovým šuntem ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PAVLOS: ale celkem se zvednul, v tu dobu... az zazracne... pak to bylo jasne
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    ROENICK: Prosimte uz prestan rikat blaboly. McLaren nikdy zadny auto podle ukradenych planu Ferrari nepostavil.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KORDA: s nenavisti k alonsovi ok, nechapu jen proc jsi do toho zatahl ferrari

a jedno pusteni rozhodne neovlivni sampionat tak, jako ukradeni plaun konkurence, okopirovani jeho aerodynamiky atd

navic Petrov to v poslednim zavode pořešil :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    ROENICK: Ano. Je to absolutni naruseni vysledku GP a ve finale i vysledku celyho sampionatu. Ta pokuta byla smesna.

Jsem pro aby bylo povoleno v pravidlech, ze se muzou vydavat teamovy rozkazy. Ale dokud to bylo omezeny tak je to jasny a brutalni poruseni pravidel. Ale to uz se tu probiralo. Slo mi jen o to vyjadrit svoji neutuchajici nenavist k Alonsovi, kterej se chova jako idiot.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Lewis is in Germany at the tech expo CeBIT today - here he is... on Twitpic
    http://twitpic.com/44zwnw
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PAVLOS: zbytecne ... mcl umi podvadet :))))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KORDA: aha a kdyz podvadi Ferrari tak je to tak zavazny jako to co udelal MCL ? za Fernando is faster than you bys daval 100M pokuty a odebiral vsechny body?

navic vsechny body..ale jen v konstrukterech, to je hovno. Sam vis ze hlavni je titul mistra sveta
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    FANDOR80: to nebude okurkovou sezonou :D
    KORDA
    KORDA --- ---
    ROENICK: Az na to, ze kdyz MCL podvadi tak jsou mu sebrany vsechny body a plati 100mega $. Kdyz porusi pravidla Ferrari tak dostanou pokutu 100,000$ (cena 4kol, sroubu a 4 vrtacek). To me irituje. To, ze se v F1 podvadi se vi a delaji to vsichni, vadi mi dvoji metr.

A ohledne toho co jsem linkoval - na 100% se takovyhle drby siri padockem. A i pres to si FF vybere takovyho floutka.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Okurková sezóna dělá s místní fans divy. Už aby byl závod!!!
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Bitka! Bitka!!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KORDA: uz jsi tim ferrari haterstvim dost zaslepenej, neuslo ti ze se tam mluvi o roku kdy jezdil u MCL?

nojo, musime do toho zatahnout ferrari. Ja ti to reknu takhle - nevim, kdo tady kradl dokumentaci konkurence a z totalne looserskyho tymu se "zazracne" zvedl nahoru...

neni to dobry ani jako vtip
    ACID
    ACID --- ---
    KORDA:
    ronsmydad says...
    Fernando is an over-rated spoilt prima-donna. Can you confirm you understood this message.

:-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam