• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    KYTT
    KYTT --- ---
    Věří si Red Bull natolik, že má mini verzi KERS jen pro starty? | F1sports.cz - podrobné zpravodajství ze světa F1
    http://f1sports.autorevue.cz/veri-si-red-bull-natolik-ze-ma-mini-verzi-kers-jen-pro-starty-26559

no nevim, tohle už neni moc KERS dle mě...
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    McLaren si pry nechal poslat do Australie tolik krabic s novyma dilama, ze ma ted v podstate uz druhou verzi letosniho auta. :)
    hezky jim vettel nadelil skoro vterinu... To bylo kecu o limonade... ale mclrn taky pekne.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tak vpisovat to tam otrocky po kazdem zavode si myslim je kravina tak bud udelame naky odpocet nebo hodme link na http://www.f1fanatic.co.uk/f1-2011-season/2011-f1-calendar/ a hotovo ;)
    VIK
    VIK --- ---
    ACID: já se přiznám, že sem už moc nechodím. teď náhodou asi po dvou měsících. tak buď můžu tu informaci o aktuálním závodě zrušit a zvětšit eklstouna nebo se o to bude starat někdo za mě.
    ACID
    ACID --- ---
    jeste by to chtelo nejak poresit mistni zahlavi, velka britanie 11. cervence neni moc aktualni
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Je kvalda a ta aplikace funguje! :)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    FREELA: ojoj bohuzel je to tak. Jsem zvedavej, jak se to vyvrbi. Jestli se novy gumicky opravdu postaraji o zajimave zavody, nebo to bude predvidatelny jako vzdycky.
    FREELA
    FREELA --- ---
    co si pamatuju, tak vzdycky kdyz McLaren vyhral patecni practice, tak byl pak celej zbytek vikendu v prdeli :( tak uvidime...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    me tez ... na twitru to ale dela vice lidem ... asi tem co to corkli ;)
    btw, ta aplikacka za 500 mi nejak nefaka... dycky mi to napise, ze selhal download a at to zkusim pozdeji, nebo si stahnu aktualizaci :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Senna.2010.DVDRip.x264 !!!!!

a je i BLURAY ale ma 49gigz :)

Ayrton.Senna.Beyond.the.Speed.of.Sound.2010.1080p.Blu-ray

Disc Title: Ayrton.Senna.Beyond.the.Speed.of.Sound.2010.1080p.Blu-ray.AVC.DD5.1-DON
    Disc Size: 49,074,958,342 bytes
    Protection: AACS
    BD-Java: Yes
    Playlist: 00802.MPLS
    Size: 34,670,604,288 bytes
    Length: 2:42:07
    Total Bitrate: 28.51 Mbps
    Video: VC-1 Video / 22544 kbps / 1080p / 23.976 fps / 16:9 / Advanced Profile 3
    Audio: Portuguese / DTS-HD Master Audio / 5.1 / 48 kHz / 3082 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)
    Audio: Italian / DTS Audio / 5.1 / 48 kHz / 768 kbps / 16-bit
    * Audio: English / Dolby Digital Audio / 2.0 / 48 kHz / 192 kbps / DN -4dB
    Subtitle: Italian / 47.106 kbps
    * Subtitle: Italian / 70.652 kbps
    * Subtitle: Portuguese / 48.718 kbps
    * Subtitle: Portuguese / 72.185 kbps
    * Subtitle: Portuguese / 40.097 kbps
    Subtitle: Portuguese / 48.718 kbps
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    twitry na vsechny teamy f1 ktere jsou poprve v historii na twitru opravdu vsechny :)

F1 Twitter directory |
    http://www.f1fanatic.co.uk/f1-information/f1-twitter/
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    to vis... pred rokem a pul sem seupsal outu na e71... a ted musim do rijna cekat no :/ aspon si pockam na iP5 ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    jakoze na symbian? ja nevim ze vy od fiatu mate furt takove zastarale elektronicke pristroje :D (juknu)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    a byla by i pro nokiare tomiku? O:-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ten filesonic a ul.to jo ;)
    ten hotfile nefaka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam